29. týden těhotenství - jak často cítíte pohyby?

191
15.1.14 09:37

29 tyden t

Ahojda maminky:) Jak často cítíte pohyby ve 29tt?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15404
15.1.14 09:40

U me to bylo 26.-neco po tricaty nejintenzivnejsi. Snad cely den a sileny pohyby :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
15.1.14 09:47

Já je totiž už teď necítím tak intenzivně jako před týdnem, ale včera na kontrole bylo vše ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1653
15.1.14 10:16

Tak já už jsem sice 32tt ale pohyby cítím silně už asi od 25tt ve dne v noci :mrgreen: jinak každá žena to má jinak já třeba v prvním těhotenství cítila pohyby málo jindy zas hodně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
15.1.14 10:17

@pajaaja
je mozne, ze se ditko pretocilo do jine polohy a kope nekam dovnitr, kde to necitis.
hlavne, ze citis nejakou aktivitu nekolikrat za den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7797
15.1.14 10:31

@pajaaja
Neustále, říkám si, že snad ani nikdy nespí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2653
15.1.14 10:48

Já jsem měla během těhotenství neustále strach, protože malá byla poměrně málo aktivní, pohyby jsem cítila vždy v určitých intervalech, které byly třeba půldenní :?, k tomu jsem furt slýchávala, jak jedna paní povídala, že když necítíš pohyby snad každou hodinu, tak to může znamenat, že je nějaký problém atd…fakt závidím těm maminám, který mají v bříško neposedný miminko…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14090
15.1.14 11:04

Já první necítila skoro vůbec… párkrát denně jsem si šťouchala do bříška aby aspoň kopla na znamení, že žije… Byla jsem dost nervózní a narodila se úplně zdravá v termínu…

Teď se malej male snad stále ve dne v noci a kolikrát je to až bolestivé… slastně vzpomínám na první těhotenství :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
15.1.14 11:09

To já taky:)já se taky docela bojím o to své drobátko. V pondělí jsem musela na pohotovost kvůli špinění a dr se ve mě tak pohrabal že jsem začala špinět ještě víc a bolelo mě docela i bříško doslova jsem se na tom lůžku svíjela. Bojím se aby mi něco neudělal s placentou mám ji totiž nízko:(Ale včera u mého dr ke kterému chodím bylo vše v poho snad by něco objevil. Jinak jsem si počítala ty kopanečky a bylo jich 15 za hoďku tak snad dobré:) i když jsou opravdu maličké.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí