Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojda maminky:) Jak často cítíte pohyby ve 29tt?
U me to bylo 26.-neco po tricaty nejintenzivnejsi. Snad cely den a sileny pohyby ![]()
Já je totiž už teď necítím tak intenzivně jako před týdnem, ale včera na kontrole bylo vše ok.
Tak já už jsem sice 32tt ale pohyby cítím silně už asi od 25tt ve dne v noci
jinak každá žena to má jinak já třeba v prvním těhotenství cítila pohyby málo jindy zas hodně
@pajaaja
je mozne, ze se ditko pretocilo do jine polohy a kope nekam dovnitr, kde to necitis.
hlavne, ze citis nejakou aktivitu nekolikrat za den.
Já jsem měla během těhotenství neustále strach, protože malá byla poměrně málo aktivní, pohyby jsem cítila vždy v určitých intervalech, které byly třeba půldenní
, k tomu jsem furt slýchávala, jak jedna paní povídala, že když necítíš pohyby snad každou hodinu, tak to může znamenat, že je nějaký problém atd…fakt závidím těm maminám, který mají v bříško neposedný miminko…
Já první necítila skoro vůbec… párkrát denně jsem si šťouchala do bříška aby aspoň kopla na znamení, že žije… Byla jsem dost nervózní a narodila se úplně zdravá v termínu…
Teď se malej male snad stále ve dne v noci a kolikrát je to až bolestivé… slastně vzpomínám na první těhotenství ![]()
To já taky:)já se taky docela bojím o to své drobátko. V pondělí jsem musela na pohotovost kvůli špinění a dr se ve mě tak pohrabal že jsem začala špinět ještě víc a bolelo mě docela i bříško doslova jsem se na tom lůžku svíjela. Bojím se aby mi něco neudělal s placentou mám ji totiž nízko:(Ale včera u mého dr ke kterému chodím bylo vše v poho snad by něco objevil. Jinak jsem si počítala ty kopanečky a bylo jich 15 za hoďku tak snad dobré:) i když jsou opravdu maličké.