Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
To byl ten první, ten druhý nebyl nic moc a při punkci ani nnemluvim. Asi máme smůlu. Vyšetření máme oba na genetiku ok, partner na urologii taky docela ok, já na štítnou žlázu beru letrox toď asi vše. Uvidíme co další pokus snažíme ted ty vitamíny, přestali jsme oba před několika měsíci kouřit, nepijeme pouze partner občas malé pivo a tak už nevím co víc...... ![]()
@evaprochy souložit, souložit, souložit a doufat, někdy se doporučuje i modlení. Z toho že nevyjde jedno IVF se nedají dělat žádné závěry…
Ahoj holky, mohla bych se k vám přidat? Mám za sebou také nevydařené 1 IVF a teď se chystáme na druhé. U mě byl problém ten, že mi bohužel nebylo ani co oplodnit, jelikož jsem neměla ani jedno vajíčko. Po nezdaru jsme si dali 8měsíců pauzu a teď se chystáme na další, příští týden jdu na genetiku, tak jsem taky zvědavá jak to probíhá a jak dopadnou výsledky. Všem vám držím moc palečky
no poslední 3 roky nic jiného neděláme takže tím to asi nebude ![]()
@wobludečka píše:
@evaprochy souložit, souložit, souložit a doufat, někdy se doporučuje i modlení. Z toho že nevyjde jedno IVF se nedají dělat žádné závěry…
Ahoj Domčo vítej ![]()
určitě po 2 to bude ok, genetika to půjdete s partnerem na krev, vyplníte dotazníky (o sobě, rodičích, sourozencích atd. - nemoci, úmrtí atd) no a na konzultaci ti poví co a jak, po měsíci jsou výsledky a tak ti zase na konzultaci poví jak to dopadlo. Genetiku hradí pojišťovna jednou za život protože se víckrát dělat nemusí, ta je neměnná. To co ti vyjde tak je. ![]()
@domca1221 píše:
Ahoj holky, mohla bych se k vám přidat? Mám za sebou také nevydařené 1 IVF a teď se chystáme na druhé. U mě byl problém ten, že mi bohužel nebylo ani co oplodnit, jelikož jsem neměla ani jedno vajíčko. Po nezdaru jsme si dali 8měsíců pauzu a teď se chystáme na další, příští týden jdu na genetiku, tak jsem taky zvědavá jak to probíhá a jak dopadnou výsledky. Všem vám držím moc palečky
evaprochy
moc děkuji za informaci, jsem hned klidnější, když vím co mě čeká, doufám, že vše dopadne dobře a budeme moci 2 IVF podstoupit co nejdříve ![]()
@domca1221 píše:
evaprochy
moc děkuji za informaci, jsem hned klidnější, když vím co mě čeká, doufám, že vše dopadne dobře a budeme moci 2 IVF podstoupit co nejdříve
Ahoj děvčata, mám na vás prosbu, dotaz…je zde někdo, komu při ivf kromě simulačních injekcí dali i injekce na ředění krve? Mě chce dat MUDr fraxiparine a jako důvod mi řekla, že prostě jen zkouší dat mi něco, co u 1. Ivf nezkusili. že za to nic nedame, ale já nemám žádnou zdravotní indikaci k tomuto léků, moje srážlivost je v pořádku a mě znepokojivé, že bych si měla pichat něco navíc zbytečně.
Ahoj holky, mužu se taky přidat? Koukám, ze nas je tu celkem dost, co se zrovna chystá na druhy pokus. Nam první IVF nevyšlo, embryjko se nechytlo a bohužel nezbylo nic na zamrazeni, tak ted podstupuju cely cyklus znovu
ale taky jsem premyslela, ze k tomu ted přistoupíme jinak. Akorát ja jsem na tom opačně- po prvním IVF jsem fungovala úplně normálně, vařila, uklizela, dokonce po par dnech myla okna
(zrovna jsme doma malovali a rekonstruovali, tak mi to nedalo) a chodila do práce- tu ale nemám vůbec nijak fyzicky náročnou. Ale taky jsem na to pořad myslela a strašně se bála, ze to nevyjde. No a nevyšlo. Dali jsme dva měsíce pauzu a ted hurá na druhy pokus. Ted bych teda chtěla více odpočívat a méně nad tím přemýšlet (i když to asi bude strašně těžké) a snad to tentokrat vyjde
prý je v létě malinko větší úspěšnost než v zimě ![]()
Ahoj holky, kde jste prosím podstoupily IVF? Je to pro mě dost citlivé téma, snažíme se už 5 let a chtěla bych, abych se tam cítila dobře a moc mě to nestresovalo.