Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Tak to díkybohu podobně nemáme. Magg chodí ven třikrát denně a nikdy se doma nevyčůrala. Není to třeba ze strachu? Zimy? Někteří pejsci jsou labilnější, tak pak se to u nich stává dost často..
Ze strachu stopro ne, oni jsou jako moje děti. Máme k sobe krásný vztah. A ze zimy si myslím taky ne, mají obleček na zimu a on to děla celoročně!!! Někdy bych ho střelila
![]()
A co veterinář? Nezkoušela jsi, může mít i nějaký zdravotní problém
Teda ale s tím, že bys ho střelila, to tě chápu, to by mi taky vadilo ![]()
Je to otrava, to věřím… Každopádně vždycky zdůrazni, že je to fuj, když to udělá. A holt zkus v noci venčit, tak jsme to dělali se štěnětem, chodili jsme ještě ve 2 v noci… Taky bych vysavovala tu vanu a natřela pepřovou vodou, aby tam nechtěl. Jen je otázka, zda si nenajde další místo. Nejvíc mi to připomíná truc. Navíc bych odbourala tu plínu, aby se oba naučili, že se chodí jen ven. Oni si nezakňučí, když potřebují? Jestli ano, tak je vezmi ven. I když se počůrá, tak ho vezmi hned ven. Za každé vykonání venku pochval, dej mlsku, za každé počůrání doma pokárej a jdi hned ven. Mají špatné návyky, ale dá se to vytrénovat jako u štěněte. Přeju pevné nervy!!! ![]()
hele a nemůže si to tam spíš značkovat? Tím spíš, že tam má záchod kočka a cítí ji tam. Kdyby nevydržel s čůráním do rána, tak přece bude dělat loužičky kdekoliv a ne jen v koupelně
Co vykastrovat? Jinak neporadím, nejsem žádný odborník přes pejsky. Ale jorkšírky jsme měli taky a jsou to zlatíčka ![]()
Naše když byla malá čurala doma, protože jsem jí dávala moc vody a ona to prostě nevydržela, upravila jsem jí pitný režim a od té doby ani louže
zkusila bych veterináře, aby se vyloučil problém s ledvinama ale pokud chodí pořád na stejné místo bude za tím asi něco jiného…mě osobně by vadilo, kdyby mi pes chodil na plínu, myslím pak, že mají pocit že čurat doma je ok ![]()
Tyhle krysy jsou prostě natvrdlý, neni to pes
a těch pár kapiček co máš na vaně utřeš papírovym kapesníkem
![]()
ne on si nezaknučí… a mám doma 3 měsíční mimi, takže pokaždý odbíhat taky nemůžu… než bych oblékla mimi tak pes už ani neví že se vyčůral a že proto s nim jdu ven… asi zkusím veterináře ať ho prohlédne…
Ona na plínku chodí jen v noci, to mi nevadí. Ráno plínku seberu a zase jí tam položím až večer… funguje nám to.
My máme Jacka Russla a kočku, A bylo to naopak, jak byly holky u sebe, tak kočka čůrala kde mohla. Pak jsem je oddělily a už je klídek..
Píšeš, že mívají období kdy to dělají. Jaké jsou rozestupy mezi tím, nebo jak dlouho to trvá než to přejde. Nezměnilo se něco od doby jak máte miminko?
To je pokaždý jinak… třeba týden nic…a pak zase začne, třeba na měsíc…pak zase týden je hodný.. a pak zase… je to opravdu tak rozházený že v tom žádná pravidelnost není…
Už fakt nevím CO děláme špatně! Máme doma dva pejsky. Yorkshiry, 4 letou fenku a 2 ročního psa. Problém máme s pejskem. I když chodí oba cca 4-5× denně ven, tak on i tak přes den očůrává koupelnu!!! Někdy klidně i těsně po procházce a hlavně přes noc. A to je venčíme vždy kolem 23hod naposledy a stejně ráno je občůraná vana. Fenka to tedy přes noc taky někdy nevydrží, ale ta je naučená že v noci chodí na plínku, takže super
. Jenže pes mi nepůjde do prostoru na plínku. On potřebuje nějakou stěnu nebo roh který občůrá. Nechápu to když chodějí ven i víc než ostatní pejsci. Vždy jsem je krmila 2× za den, ráno a večer už jen trošku. Teď jsme to změnili. Dostávají jen ráno, protože večer pak po granulkách měli žízeň a pili na noc a pak cůrali. Trochu se to zlepšilo…ale teď je to zase zdá se mi horší. Oni mají někdy dobrý období kdy nic, a pak zase extrém. Už nevím jak ho to odnaučit… Většinou ho u toho ani nepřistihnu, takže ho nemůžu potrestat. Zavírat dveře do koupelny taky nejde protože tam má kočka záchod (jinam ho dát nemůžu). On má vždy to stejně místo kam chodí čůrat… Jinak jsou to moji zlatíčka…ale proč proboha doma čůraj když jsou tak často venku
Vy kdo máte psa, máte to podobně??? DĚKUJI ZA RADY