Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Anonymní píše:
Ahoj tak jsem právě zjistila u svého čtyřnohého mazlíčka, který s námi spí v posteli, že má blechyCo teď? Zajímali by mne nějaké prostředky s kterými máte zkušenosti a které pomohli? dál bych chtěla vědět jak náš pes blechy mohl dostat prostě jak se přenáší? děkuji za odpověd
Tak pes může dostat blechy s kontaktem z jiného psa, třeba na procházce, když se očichávají nebo s kočkou, taky jsem četla že blechy může chytit od ježka nebo zajíce v lese, faktorů je dost. Nám pomohl prostředek Frontline ![]()
Přesně jak píše jančakecalka, stačí čuchnutí s jiným zablešeným psiskem a jsou doma, blecha je schopna přeskočit vzdálenost až 35 cm, výška nějakých 20 cm.
jo, a odstěhujte mazla z postele, vše vyperte, prostříkejte, hlavně tu postel, matrace,,, většina blech pobývá v pelíškách apod. a když mají hlad, tož si vlezou na psa či jiné teplokrevné zvíře (člověka, když není pes po ruce), nažerou se a pak se klidně zase zahrabou do pelechu. blecha totiž vydrží bez potravy až jeden rok.
ikdyž vlastně pokud nějaké již budou zalezené v matracích a vy je nevyhubíte, je lépe, když budou žrát psa, než vás… ![]()
si dělám srandu, ale my se jich jednou zbavovali půl roku
ble, již nikdy více.
Jedině Frontline!! Muj pes byl jednou tak šíleně zablešený že jsme měli zablešený i celý byt a Frintline nás všeho zbavil.
@Anonymní píše:
@Denis11 a kde se to dá koupit?
Koupíš to u veterináře nebo i v těch lepších zverimexech
a nebo taky na netu třeba na MALL.cz
já tenkrát vždycky na tý vesnici (chytil blechy v kotci kde jsme se jen podívali, jinak to byl zhýčkanej panelákovej ovčák
fakt blechy jak špendlíková hlavička no hnus největší..
skákali nám po polštáři a já doma čerstvý miminko.
hrůůza. Vždycky jsme vykoupili obchod kde měli ty šampony a spreje a to bylo úplně naprd. Pak mi tam pani v toim obchodu doporučila tohle a byl klid po jedný pipetě. Jen mu to stříkneš zezadu na krk, vetřeš do kuže a je vyřešíno.
![]()
@Anonymní píše:
@Denis11 to je toto http://www.mall.cz/…pot-on-dog-s
Jo přesně ale musíš vybrat podle hmotnosti psa
![]()
Ahoj, ty tablety na blechy kupujete volně prodejné nebo si necháte předepisovat od vet?
Ahoj tak jsem právě zjistila u svého čtyřnohého mazlíčka, který s námi spí v posteli, že má blechy
Co teď? Zajímali by mne nějaké prostředky s kterými máte zkušenosti a které pomohli? dál bych chtěla vědět jak náš pes blechy mohl dostat prostě jak se přenáší? děkuji za odpověd