3 antibiotika po sobě

8.10.23 20:21

3 antibiotika po sobě

Zdravím, mám již třetí antibiotika hned po sobě. Příznaky jsou horečka, únava, že bych prospala celý den a vysoké crp (cca 80, 3 týdny po sobě stále stejné a neklesá to) a tohle vše trvá měsíc v kuse. Minulý týden jsem byla na odběrech, ty jsou negativní a nic nenalezeno. Dále rentgen a z toho mi přijdou výsledky zítra. Obvoďačka si s tím sama neví rady, chce mě poslat na internu. Nevím si s tím už opravdu rady samotná já…jsem zoufalá :,( :,(
Nemáte s tímto některé z Vás zkušenosti? Děkuji předem za Vaše odpovědi. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13
8.10.23 20:47

Ráda bych ti poradila, ale jsem na tom víceméně stejně. 6 týdnů horečky, únava, bez kašle rýmy apod. Vyšší CRP, vysoká sedimentace. Internu už za sebou mám. Brali odběry na kde co a nic co by to mohlo způsobovat nenašli. Teď čekám na termín hospitalizace na revmatologii. Mám už dlouho bolesti kloubů, tak to prý může souviset…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.10.23 21:08

@Pitvisek tak to mi je opravdu moc líto, snad se Vám to konečně vyřeší..
Máte ty horečky spíše k večeru nebo přes celý den?
Já si opravdu nevím rady, snad ta interna něco vyřeší jen se cítím už jako hypochondr jak kdyby mi nic nebylo, ale opravdu je pokud mi rozumíte :zed: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
8.10.23 21:23

@kryspinka0305 Horečky mívám odpoledne/večer, jak kdy… Taky si připadám jak hypochondr, ale nikdo se tak ke mě naštěstí nechoval. :think:
Třeba se to u tebe vyřeší na interně, byli tam opravdu důkladní. Doktorka řekla sestřičce: odeberte jí na vsechno co jde + rtg plic, sono břicha. Samozřejmě se našli nějaké menší problémy, ale nic co by způsobovalo horečku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.10.23 21:36

@Pitvisek právě horečka je přidruženým příznakem, nevzniká bezdůvodně tak ta bezmoc je intenzivnější :zed:
Dekuju vám, řekla jste mi víc než dosavadně lékaři :palec: :) a ať vám to vyjde :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7966
8.10.23 21:54

@kryspinka0305 to už opravdu chce podrobné vyšetření. K té horečce jsou nějaké další příznaky - otoky a bolesti kloubů? Kašel? Průjmy? Hubnutí? Nabírala se sedimentace? Určitě bude třeba vyloučit např. nějaké revmatologické onemocnění.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.10.23 22:20

@Lucka1111 právě si nejsem vědoma příznaku jaké jste mi zde vypsala až na ty průjmy, ale to dávám na vinu antibiotikům a ta bolest kloubů, ale to doprovází právě ta únava a horečka, ale něco na tom bude, uvidíme podle toho co mi případně řeknou na interně a třeba mi to konečně objasní. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tuhy_LU
9.10.23 15:56

Rozhodne se nebát interny. Brachovi se takhle projevoval zánět srdeční chlopně a to je velmi vážné.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

K2 Complex