3 dny po hexe uplakaná

2691
5.10.17 17:13

3 dny po hexe uplakaná

Zdravím..dcerka 4m od vcera večer totální obrat..unavená, spát jí nejde..kdyz pije, pláče, v náručí nechce být, v postýlce či kočárku dá max 30 minut. Uplakaná, protivná, má trochu rýmu..mám to přikládat ockovani?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2691
5.10.17 17:15

Ještě dodatek..má 37,2 :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1015
5.10.17 17:16

Možná jo, možná se jí rozjíždí viróza…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9166
5.10.17 17:17

Rýma k očkování nepatří, teplota a podrážděnost ano…vyčkej a uvidíš..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3265
5.10.17 17:39

Může to být rýmou i očkováním. Můžou to být i zuby?

Nejsem očkovací ani protiočkovací maniak - dávám povinné očkování a Priorix jsem oběma dětem dala pře zápisem do školky.

Ale mám dobrý příklad ze života, kdy jsem šla se synem na nějakou předepsanou prohlídku a myslela jsem, že v rámci této prohlídky dostane očkování. Nestalo se tak a večer jsem si všimla, že se mu udělaly poprvé fleky atopického ekzému na krku a v loketních jamkách. Kdyby byl očkovaný, tak bych to hned sváděla na očkování, ale byla to jen blbá náhoda.

I kdyby to bylo tou Hexou, tak s tím už teď nic nenaděláš. Hlavně, ať je malé brzo lépe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8056
5.10.17 17:42

Starší dcra byla na Hexu taky cíťa. Pokaždé jsem měla pocit, že mi někdo vyměnil dítě. Podrážděná, nepavá. Do normálu se vracela v rozmezí 1-3 měsíce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
614
5.10.17 18:01

Dcera měla po všech očkováních vysoké teploty a byla hodně uplakaná. Všechno se vždycky vrátilo do normálu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí