3. IVF - dlouhý protokol

40
8.8.17 10:30

3. IVF - dlouhý protokol

Ahojte Ženy, za měsíc bych měla začít dlouhý protokol a následně další IVF. Předchozí IVF byla neúspěšná :( první odběr 4 vajíčka všechna oplodněna ale 3. den bez vývoje, 2. zvýšení dávek hormonů celkem 10 vajíček, ale povedlo se odebrat jen 4 do jednoho vaječníku se jim nepovedlo dostat :( nechápu!!! 4 oplodněna ale opět 3. den bez vývoje. Nyní mám jít na dlouhý protokol, ale četla jsem že se používá spíše u mladých dívek :( kdežto mě je 37 pryč :( a že hrozí hyperstimulační syndrom :( achjoooo Oba jsme zdraví nikdo neví proč nám to nejde :( hrozná bezmoc :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4397
8.8.17 11:40

Na genetice jste byli, takove zastaveni vyvoje asi neni uplne v poradku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
8.8.17 12:23

Hmm byli a jsme oba v cajku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85
8.8.17 15:43

@Fanunka První IVF jsem měla krátký protokol, 7 vajíček, 2 došly do stádia blastocysty, biochemické těhotenství, KET nic. Druhé IVF, jiné centrum, dlouhý protokol, 11 vajíček, 9 oplodněno, ale do blastocysty a vhodné k transferu pouze 2, máme syna. 3. IVF 10 vajíček, 8 oplodněno. Do blastocysty, 5 den kultivace jich bylo 5 (všechny prej ukázkové), ET - opět čekáme syna. Na zamražení 6 den vydrželo opět jen jedno. Mám za sebou laparoskopii, hysteroskopii, oba imunologii, genetiku. Příčinu neplodnosti nám nezjistili. Též mi bude 37 a měla jsem dlouhý protokol.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
8.8.17 20:29
@lenkakud píše:
@Fanunka První IVF jsem měla krátký protokol, 7 vajíček, 2 došly do stádia blastocysty, biochemické těhotenství, KET nic. Druhé IVF, jiné centrum, dlouhý protokol, 11 vajíček, 9 oplodněno, ale do blastocysty a vhodné k transferu pouze 2, máme syna. 3. IVF 10 vajíček, 8 oplodněno. Do blastocysty, 5 den kultivace jich bylo 5 (všechny prej ukázkové), ET - opět čekáme syna. Na zamražení 6 den vydrželo opět jen jedno. Mám za sebou laparoskopii, hysteroskopii, oba imunologii, genetiku. Příčinu neplodnosti nám nezjistili. Též mi bude 37 a měla jsem dlouhý protokol.

Nooo panejoo a laparoskopie byla proc? Ja byla jen ambulantne na naposteni kontrastni latkou zda jsou pruchodne vejcovody a taky v cajku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
8.8.17 20:32
@lenkakud píše:

A do jakeho centra jste chodila?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85
9.8.17 07:59

Na laparoskopii mě poslal ošetřující gynekolog ještě před zahájením léčby. Asi aby všechno zkontrolovali, netuším. První IVF a x pokusů IUI CAR Zlín, další pokusy FN Olomouc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4397
9.8.17 18:18

Ona laparka nebo hysteroskopie je dobra na probuzeni hormonu, ale to ma smysl, pokud jsou zivotaschopna embrya. Nasi znami meli problem, ze byli zdravy, ale konkretne spolu otehotnet nemohli. Spermie a vajicko se vzdy znicila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
177
23.7.19 21:47
@Fanunka píše:
Ahojte Ženy, za měsíc bych měla začít dlouhý protokol a následně další IVF. Předchozí IVF byla neúspěšná :( první odběr 4 vajíčka všechna oplodněna ale 3. den bez vývoje, 2. zvýšení dávek hormonů celkem 10 vajíček, ale povedlo se odebrat jen 4 do jednoho vaječníku se jim nepovedlo dostat :( nechápu!!! 4 oplodněna ale opět 3. den bez vývoje. Nyní mám jít na dlouhý protokol, ale četla jsem že se používá spíše u mladých dívek :( kdežto mě je 37 pryč :( a že hrozí hyperstimulační syndrom :( achjoooo Oba jsme zdraví nikdo neví proč nám to nejde :( hrozná bezmoc :(

A změnili jste nakonec centrum? jak ti dopadlo 3.IVF? Doufám, že dobře!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
24.7.19 12:21
@reBeb píše:
A změnili jste nakonec centrum? jak ti dopadlo 3.IVF? Doufám, že dobře!
Úplně nejlépe to dopadlo. Mám teď ročního kluka. Byl to vyloženě zázrak. Nakonec dlouhej protokol vyšel a před Vánoci jsem měla pozitivní test. Odebraných 15 dolíku, 12 zralých a oplodněných vajíček. 3. Opět Všechna zpomalila vývoj a tak mi jedno vlozili a další den všechna vajíčka zastavila dělení. a celých 14 jsem byla v depresi že to je opět v háji žádný klid odjeli jsme na hory cestou jsme autem zapadli a já manžela s autem musela vytlacovat na horách jsem lyžovala a když jsme přijeli z hor měla jsem //
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
177
24.7.19 13:07

@Fanunka jee, tak to moc gratuluji! Zazraky se asi obcas deji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
24.7.19 14:18

@reBeb ano deji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie