3 měsíce do snažení - jak začít?

1163
24.2.15 18:41

Hlavně se na to neupínat… Pozitivní přístup a možná kyselinu listovou bych začala jíst.. Ať se podaří, vo nejdřív… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Verun83
24.2.15 18:48

Kdybych vedela, ze se o prvni budem snazit 1,5 roku, urcite bych to resila dopredu. U druheho jsem 3 mesice predem prosla mirnym detoxem a povedlo se druhy mesic. Takze za me, zaklad kyselina listova, vitaminy, detox a cviceni, napr mojzisovka, mobilizace.

• Citovat
  • Upravit
1127
24.2.15 18:53

My jsme mimi neplánovali, i tak se zadařilo.
Jez víc vitaminů, to je všechno, co ti můžu poradit… Hlavně se na to moc neupínej, ono se to hned nemusí podařit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Verun83
24.2.15 18:57

@antoinnetka ja sla primo do energy klubu, meri energeticke drahy organu, podle vysledku vytestuji bylinne vyrobky co leci a detoxikuji. Po 3 mesicich jsem otehotnela, mela jsem dost zanesene telo, hodne jsem se po tom cistila. A pomohlo to. U druhyho to bylo v pohode. To jsem skoro rok brala chlorelu, jecmen, takze jsem byla cista a vitaminu dostatek.

• Citovat
  • Upravit
6499
24.2.15 19:04

Hlavně při té vší přípravě nezapoměňte na sex. Myslím, že ten jediný je důležitý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
24.2.15 19:45

@antoinnetka Myslím, že nejvíc pro sebe uděláš, když k tomu přestaneš přistupovat jako k „snažení“ a stavět se do role chovné klisny (to myslím v dobrém).
Začni jíst kyselinu listovou, partner může zobat něco ze selenem/zinkem, dodržuj zdravou životosprávu, sexujte, když máte chuť a náladu a měj radost ze života. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí