3měsíční mimi, kakání

2
1.10.06 18:53

3 měsíční mimi-kakání

Ahoj holky, mám 3-měsíčního chlapečka, plně ho kojím a už 3 dny nekadil. Nevím jestli je to obvyklé nebo mám radši zajet k doktorovi. Stává se vám to?
Díky za odpovědi
 Monika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2480
1.10.06 19:30

Ahoj Moni!

Pokud je jinak spokojený, tak je to naprosto normální. Plně kojená miminka nemusí kakat klidně 14 dní.
Ten můj kakával většinou jednou týdně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
1.10.06 19:53

3 měsíční mimi-kakání

Ahoj Zizalko, uklidnila jsi mě. Neřekla bych, že by mu jinak něco scházelo, tak zkusím vydržet. Moc díky a měj se
 Monika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5891
1.10.06 20:17

MICI- uzij si to, nas malej kakal co 7-10dni, byla to pohodicka, ale jak zacli prikrmy, skoro kazdej den, ja nebyla zvykla, spotreba vlhcenych ubrousku rapidne stoupla… jestli je plne kojeny, tak v poho, to vse holt spotrebuje ;)

D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.10.06 20:47

ahojky
buď v klidu, mímo všechno mlíčko asi spotřebuje tak proto nekaká. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
232
10.1.12 09:40

Ahoj,vím že u plně kojených dětí je delší nekakání prý v klidu,ale jak je to když už sem tam dostane UM,zhruba jednou denně mu dám bebu,a dnes je to 5 den co nekadil,tlačí,kroutí se,hodně prdí.začala jsem používat rourku,ale jen prdí a kakání nikde..3 den dávám laktobacilky a zatím teda nic.Tak nevím jestli je to v poho a ta 1 dávka UM je jak kdybych kojila,nebo už by měl kakat víc? Díky za odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
135
10.1.12 10:00

normální je kadit třeba i jednou za týden,pokud je plně kojený a nekadí,a nic mu nechybí,tak je to známka toho,že všechno mléko spotřebuje na svůj růst

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
10.1.12 10:21

Na Bebu jsem dost slyšela nářky, že způsobueje zácpu, zkus nějaké jiné UM. Jestli se kroutí a tlačí, tak se mu asi chce kakat, zkus švestkovou šťávu na změkčení stolice :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
10.1.12 10:25

můj syn je taky tříměsíční a kaká jen 1× týdně :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1258
10.1.12 10:41

jee,tak to vam popravde zavidim. me dr vzdycky rikala,ze nemusi pri plnem kojeni kakat i tyden.ale byli jsme ten pripad co se potentil u kazdyho kojeni a nekdy i mezi tim :D to byla spotreba plen,uborousku a masticek… :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
209
10.1.12 11:54

Mámo0, já kojila a občas, když jsem potřebovala pohlídat, a nelo odstříkat, malá dostala sunar a stejně kakala jednou za 6 dní.
Jednou se stalo, že se nemohla vykakat už 7. den, a přesně - kroutila se, prděla, brečela, rourka nepomohla, v lékárně mi dali glycerinový „čípek“, je to tekutý, strčíš to prckovi do zadečku a vymačkáš, a hned se pokákla a přišla úleva.
Glycerin je přírodní a je i pro prťata, tak se toho nemusíš bát. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
232
10.1.12 13:36

Jéé díky za radu, to yzkouším :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mamča Lucka
26.8.13 12:55

barva stolice

Dobrý den měla bych dotaz mám 3měsíčního chlapečka a už skoro 1,5měsíce bojujeme se stolicí někdy jí má krásnou míchaná vajíčka :D ale to je bohužel málo kdy většinou je zelená spíš vodová s hlenem a žlutými částečkami :think: je plně kojený poradil by mi někdo co s tím? Ptala jsem se doktorky při 3měsíční prohlídce a ona mi řekla jestli nepiju čaje na kojení a že to bude tím. Čaje už nepiju a stolice je pořád stejná :nevim: máte s tím někdo zkušenosti prosím o radu

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí

BABY NA UCPANÝ NOS 50 ML