3 týdenní nemoc

346
5.10.17 06:04

3 týdenní nemoc

Zdravím holky, nejedna se o těhotenství, nebo neco podobného, ale nemáte nekdo zkušenosti s tímto?: Uz to je třetí tyden, kdy jsem dostala obyčejnou chřipku.. rýma - ta po dvou týdnech odeznela, po ryme prisel kasel - ten trva doted, ale spis takovy nárazový. Před 3 dny v noci jsem chytila prujem a mam ho jeste dnes. K tomu silene křeče v brise a neskutecne bolestivé nohy jako pri MS - Ta ma prijit az za 4 dny. Vcera se přidala bolestiva prava uzlina + bolest pravého ucha. Nevíte, co to muze byt? Nesetkala jste se s tim některá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
346
5.10.17 11:31

@alinka78 děkuji moc za reagování. No je to uz 3 tydny, takze premyslim hodne silne, ze dnes zajdu k doktorovi, protoze se to jen zhoršuje. Dnes v noci uz jsem nemohla ani spat, jak silne byly křeče. A o tom, ze chvili po kašli ani zmínka a za chvili se dusim a nemuzu to nijak utlumit. Je to vsechno, citim i mocak,.. cokoliv sním, musim za chvili na WC.. tak nebude lepsi zajít dnes?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
346
5.10.17 11:32

@alinka78 no ale tu horečku jsem nemela ani jednou :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115889
6.10.17 07:40

A tys ještě vůbec nebyla u doktora a přecházíš to? to by mohl být problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
346
23.10.17 13:07

@alinka78
Imunita neni ok, to si taky myslim no. U doktora jsem byla tedy hned ten den, ale dal mi na ty vsechny moje problemy jen stoptusin :))) takze skvely. Nic dalšího neresil. Přešlo me to, ale zase jsem to samozřejmě přechodila, zejo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
346
23.10.17 13:07

@aiwwa no byla jsem uz u nej a stejne mi snad nic nerekl.. přešlo me to, ale je mi jasny, ze to časem bude mit jeste dopad

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí