Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Zdravím holky, nejedna se o těhotenství, nebo neco podobného, ale nemáte nekdo zkušenosti s tímto?: Uz to je třetí tyden, kdy jsem dostala obyčejnou chřipku.. rýma - ta po dvou týdnech odeznela, po ryme prisel kasel - ten trva doted, ale spis takovy nárazový. Před 3 dny v noci jsem chytila prujem a mam ho jeste dnes. K tomu silene křeče v brise a neskutecne bolestivé nohy jako pri MS - Ta ma prijit az za 4 dny. Vcera se přidala bolestiva prava uzlina + bolest pravého ucha. Nevíte, co to muze byt? Nesetkala jste se s tim některá?
@alinka78 děkuji moc za reagování. No je to uz 3 tydny, takze premyslim hodne silne, ze dnes zajdu k doktorovi, protoze se to jen zhoršuje. Dnes v noci uz jsem nemohla ani spat, jak silne byly křeče. A o tom, ze chvili po kašli ani zmínka a za chvili se dusim a nemuzu to nijak utlumit. Je to vsechno, citim i mocak,.. cokoliv sním, musim za chvili na WC.. tak nebude lepsi zajít dnes?
A tys ještě vůbec nebyla u doktora a přecházíš to? to by mohl být problém.
@alinka78
Imunita neni ok, to si taky myslim no. U doktora jsem byla tedy hned ten den, ale dal mi na ty vsechny moje problemy jen stoptusin
takze skvely. Nic dalšího neresil. Přešlo me to, ale zase jsem to samozřejmě přechodila, zejo.
@aiwwa no byla jsem uz u nej a stejne mi snad nic nerekl.. přešlo me to, ale je mi jasny, ze to časem bude mit jeste dopad