30. tt, viróza, střevní potíže

579
8.4.15 13:56

30tt, viróza, střevní potíže,

Jsem 30tt, už 14dní se potýkám s nějakou virózou, klasika, bolest hlavy, rýma, kašel…posledních pár dní je to ale znatelně horší, hlavně v tom, že jsem strašně slabá a malátná, do toho na mě přišel z ničeho nic i průjem…zítra jdu ke své obvodní i na gynekologii..jen mě zajímá, zda-li jste to také některá prodělávala podobně a co se s tím v těhu dá dělat..sedí mi to i na průduškách…téměř vše zdravé, co by mi mohlo pomoci, mě šíleně nadýmá, už od počátku těhu mám problémy se žaludkem…doma mám dvou a půl letou slečnu, na kterou jsem skoro celý dny sama, manžel hodně pracuje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16334
8.4.15 14:03

Zkusila bych laktobacily na srovnání trávení, při nevolnosti studenou colu bez bublin po malých doušcích, ale pravidelně (kofeinu tam zase tolik není, zklidní to žaludek a dodá i cukry) Na kašel cibulový sirup doma dělaný, můžeš i Septisan (ale to je tak na desinfekci krku), a v posledním trimestru se může i Mucosolvan (pokud nemůžeš vykašlat hleny), na průdušky mi pomáhal i zábal ze sádla nebo oleje (teplý omastek dát na hrudník a důkladně zakrýt vrstvou látky, případně mezi i igelit, uvolní to hleny). Na rýmu vincentku ve spreji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
579
8.4.15 14:21

@tatranka1 a jak zjistí zánět průdušek, prosím?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
881
8.4.15 14:27

Ja bych si dala pozor na ten prujem. Mne prujem tim rozjel predcasny porod ve 36tt. Ty jsi teprve ve 30tt a to by bylo vazne brzy. Urcite se o tom zmin gynekologovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí