31+5tt bolestivé kopaní

Anonymní
27.8.21 13:15

31+5tt bolestive kopani

Ahoj holky ted cekame 2 mimco a chtela bych se zeptat jestli ste meli taky tak bolestive pohyby nebo ne malej mi dava poradny cocky uz par dni me kope tak ze to hrozne boli a kolikrat i vyskocim z gauce rychle jak to zaboli dneska tam tak kopal ze me boli cely bricho a mam ho jako kdyby namozeny a trochu i zada me boli

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11733
27.8.21 13:17

Jj u druhého mě to někdy taky bolelo jak čert, myslela jsem, že mi břicho snad praskne, je to asi podle toho, kde máš placentu a jak je mimčo otočené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Terte
27.8.21 13:19

Já musím říct že u druhého těhotenství to teda byl očistec :roll: párkrát jsem si myslela že mám snad zlomený žebra.. nemohla jsem ani spát jaký to byli rány a na monitoru jsem vždycky byla nejdýl protože ho mimino skoplo..

• Citovat
  • Upravit
37131
27.8.21 14:07

Jo mě úplně nadskakovalo břicho, nejhoršího bylo kopami zespodu do žeber, to sem měla pocit, že je musí snad zlomit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
27.8.21 14:13

Ja to tak mám u tretiho, cítím pohyby od 14tt a fakt se prakticky nezastaví. Ted ve 31tt mám kolikrát problém se najíst, kope šíleně, bolí me žebra a dvě místa vedle pupíku, kam se nejvíc trefuje. V noci pry často hekam ze spaní a břicho mi skáče, to naštěstí nevnímám :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
28.8.21 06:22

Já si pamatuji, že mé druhé milované dítko mi snad vráželo věčně nohy nebo ruce pod žebra a nemohla jsem se kolikrát ani naklonit jako bych měla pod žebra zasunutou tyč :lol: A kopance přímo do močového měchýře byly vážně super :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí