Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Jj u druhého mě to někdy taky bolelo jak čert, myslela jsem, že mi břicho snad praskne, je to asi podle toho, kde máš placentu a jak je mimčo otočené.
Já musím říct že u druhého těhotenství to teda byl očistec
párkrát jsem si myslela že mám snad zlomený žebra.. nemohla jsem ani spát jaký to byli rány a na monitoru jsem vždycky byla nejdýl protože ho mimino skoplo..
Jo mě úplně nadskakovalo břicho, nejhoršího bylo kopami zespodu do žeber, to sem měla pocit, že je musí snad zlomit.
Ja to tak mám u tretiho, cítím pohyby od 14tt a fakt se prakticky nezastaví. Ted ve 31tt mám kolikrát problém se najíst, kope šíleně, bolí me žebra a dvě místa vedle pupíku, kam se nejvíc trefuje. V noci pry často hekam ze spaní a břicho mi skáče, to naštěstí nevnímám ![]()
Já si pamatuji, že mé druhé milované dítko mi snad vráželo věčně nohy nebo ruce pod žebra a nemohla jsem se kolikrát ani naklonit jako bych měla pod žebra zasunutou tyč
A kopance přímo do močového měchýře byly vážně super ![]()
Ahoj holky ted cekame 2 mimco a chtela bych se zeptat jestli ste meli taky tak bolestive pohyby nebo ne malej mi dava poradny cocky uz par dni me kope tak ze to hrozne boli a kolikrat i vyskocim z gauce rychle jak to zaboli dneska tam tak kopal ze me boli cely bricho a mam ho jako kdyby namozeny a trochu i zada me boli