32 týden těhotenství - úplně neschopná čehokoliv

Anonymní
13.11.17 18:24

32 tt uplne neschopna cehokoliv

Nezvladam ani bezne cinnosti, citim se jak hypochondr. Manzel aj starsi deti jsou mi hrozne napomocni..vcera jsem chtela zehlit uz vecicky pro miminko, nemuzu, neustojim to. Nakonec zehlil manzel.Je pro mne narocne jit na vezny nakup..přibrala jsem cca 7kg, miminko je dle uz velke, temer 2kg melo 2 tydny zpatky.Jsem tehotna 3×, ale poprve takhle neschopna.Mam obrovske bricho, kfyz stojim, chodim tak me tahne…nejlepší mi je sedet, lezet…deti jsou ve skole, manzel v praci..navarim vetsinou n 2dny, posledni dobou na tri, oni to maji jenom prvni den k obedu, o vikendech kdyz neslouzi manžel..Mimco se nenarodi zdrave, k tomu se bojim moc moc porodu…i toho, jak bude velke. Snazim si cist knizky..jsem takova marna, ustrachana, neshopna, dneska jsem si objednávala veci do porodnice…vnimam jak se to blizi a cim vic tim.jsem nervoznejsi Neumim si predstavit, chodit do prace..nezvladla bych to.Jsem pn od zacatku(komplikace, vada miminka, ja problrmy, amnio…atd).Jsem sama takhle nepouzitelna?

anonym vzhledem k vvv…dekuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
27634
13.11.17 18:32

Neboj já byla to samý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
13.11.17 18:39

Zakladatelko, buď v klidu. Jsi na tom lépe než já. Jsem 33 tt a tak poslední 4 týdny jen supím a snažím se přežít. Doma nezvládám vůbec nic. Vaří a uklízí chlap. Já tak tak zvládám hlídat syna. A to ještě vypadá tak, že ležím na gauči a malý si hraje sám. Uklidňuji se ale tím, že už jen měsíc a přestanu být jak vorvaň na pláži. Některé z nás to těhotenství nemají za odměnu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
114
13.11.17 19:23

Jsem na tom podobně, 32 tt a já jsem úplně zvadlá…kdykoliv se ohnu, tak si pak musím jít sednout, udělá se mi slabo. Sotva chodím, když jdu moc dlouho, tvrdne mi břicho. Když moc dlouho sedím, špatně se mi dýchá. Takže radši ležím. Nemůžu spát, protože mě pálí žáha. Nálada je fuč. No všechno špatně :lol: A to mám doma ještě práce až nad hlavu, protože finišujeme s rekonstrukcí domu. Takže pak velký úklid, dodělání pokojíčku pro malého. Nakoupit, co je potřeba. No děs :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
114
13.11.17 19:26

Jo a mimčo mělo na minulý týden podle utz 2 100g, což je docela hodně si myslím 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2193
13.11.17 19:35

Byla jsem na tom velmi podobne.Ted jsem preklenula 36t a je mi zas trochu lip :hug:.Asi ticho pred bouří

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
13.11.17 19:51

Ahojte holky :mavam: Jsem 34tt, prvorodička a mám to střídavě oblačno. Jednou spím celou noc, když nepočítám přestávky na WC, jednou jsem vzhůru až do rána a usínám až odjede chlap do práce. Použitelnost tak půl na půl, jeden den ležím, jsem slabá a unavená, takže vaří chlap (ještěže je kuchař) a druhej den je mi tak dobře, že se to tady blyští :lol:.
Takže si taky připadám jak hypochondr, ale manžel je naštěstí chápavej tvor.
Náš malej měl váhový odhad v 30tt 1280g, takže celkem málo. snad to dožene.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
14.11.17 13:09

@Inuš11 Ahoj. Já jsem měla odhad 2108 g ve 33+1.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1465
14.11.17 13:14

Moc me mrzi, cim prochazis :( kazda zvladame tehotenstvi jinak. Nektera tim propluje jako rajem a jina trpi. Ja si tehu taky neuzivam. Chci to mit za sebou. No a jestli ty k tomu jeste mas takovehle problemy a bojis se o miminko, tak tvuj stav uplne chapu. Ty musis hlavne moc odpocivat. Telo si samo rika, co potrebuje. Budujes novy zivot a to je strasna drina. Mas stesti, ze tvuj manzel je ti takovou oporou!!! Nestyd se to vyuzit. Jednou mu to urcite zase vratis, az bude potrebovat on!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí