34. týden těhotenství, jak se cítíte?

57
30.8.16 12:41

34 tt, jak se cítíte?

Ahoj holky. Od 29 tt nám hrozil předčasný porod.. Dnes jsme 34+2 a musím zaťukat, že se cítíme dobře, tak snad ještě nějaký ten týden vydržíme.. Problémem bylo velké množství plodové vody… Má někdo podobnou zkušenost a jak Vám je? Všem přeji pohodové těhu a zdravá miminka :hug: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1776
30.8.16 12:53

Mé hrozil od 27týdne(předčasné kontrakce)pak se to uklidnilo a cítila jsem se super. Nakonec jsem ale rodila 33+2 kvuli abrupci placenty. Hlavně odpočívej už jsi dost daleko a určité to dotáhnete zdárně do konce :kytka: držím palce a přeju zdravé mimi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
30.8.16 13:13

@niki V @niki V Moc dekujeme za podporu, ano, ja cele dny lezim… Tak to me mrzi, ale hlavne, ze male je v poradku, to je to nejdulezitejsi!!! Dekujeme :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1715
30.8.16 13:39

Ahoj, ja jsem dnes 33+6, a zrovna dneska me boli dost kříže a občas i v podbřišku, ale uz je to lepší. Mě doktor rekl v 27 tt ze se mi zkrátil čípek take co to jde ležím. Já čekám dvojčata holky, tak taky doufám že ještě nějaký týden vydržíme :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kattynka000
30.8.16 14:16

33+2, připadám si jak mastodont, poslední 3 dny v práci a hurá na mateřskou, už se těším až se vyvalím k televizi a nebudu muset o 6 ráno vstávat :mrgreen: :dance: Jinak nespavost super, hnízdící efekt bomba, strašně oteklé nohy a brnění rukou.. Malou přemlouvám, aby ještě 5 týdnů vydržela a bylo vše ok, taky nám vyhrožují předčasným porodem, ve 31tt mi odešla hlenová zátka a minulý týden jsem lehce zašpinila, poslíčci jsou čím dál silnější, v noci mě budí, ale čípek už se nezkracuje, tak jí věřím, že to dáme :srdce: Pro mě je náročné spíš to, že mě čeká druhý porod během 12 měsíců, takže tělo (hlavně záda) dost nadává, ale bude to stát za to :srdce: :dance:

• Citovat
  • Upravit
57
30.8.16 14:25

Koukám, že je nás opravdu dost. Ale musíme těm našim mrňátkům věřit :srdce:, a s pozitivním myšlením to půjde určitě ještě líp :hug:. Já to mám právě kvůli tomu množství vody, to by mě nikdy nenapadlo. Musela jsem i na MR, protože na utz se jim nezdál žaludek, takže to byly nervy.. To bude, co bychom pro ně neudělaly :hug: :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí