Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky. Od 29 tt nám hrozil předčasný porod.. Dnes jsme 34+2 a musím zaťukat, že se cítíme dobře, tak snad ještě nějaký ten týden vydržíme.. Problémem bylo velké množství plodové vody… Má někdo podobnou zkušenost a jak Vám je? Všem přeji pohodové těhu a zdravá miminka
![]()
Mé hrozil od 27týdne(předčasné kontrakce)pak se to uklidnilo a cítila jsem se super. Nakonec jsem ale rodila 33+2 kvuli abrupci placenty. Hlavně odpočívej už jsi dost daleko a určité to dotáhnete zdárně do konce
držím palce a přeju zdravé mimi
@niki V @niki V Moc dekujeme za podporu, ano, ja cele dny lezim… Tak to me mrzi, ale hlavne, ze male je v poradku, to je to nejdulezitejsi!!! Dekujeme ![]()
Ahoj, ja jsem dnes 33+6, a zrovna dneska me boli dost kříže a občas i v podbřišku, ale uz je to lepší. Mě doktor rekl v 27 tt ze se mi zkrátil čípek take co to jde ležím. Já čekám dvojčata holky, tak taky doufám že ještě nějaký týden vydržíme ![]()
33+2, připadám si jak mastodont, poslední 3 dny v práci a hurá na mateřskou, už se těším až se vyvalím k televizi a nebudu muset o 6 ráno vstávat
Jinak nespavost super, hnízdící efekt bomba, strašně oteklé nohy a brnění rukou.. Malou přemlouvám, aby ještě 5 týdnů vydržela a bylo vše ok, taky nám vyhrožují předčasným porodem, ve 31tt mi odešla hlenová zátka a minulý týden jsem lehce zašpinila, poslíčci jsou čím dál silnější, v noci mě budí, ale čípek už se nezkracuje, tak jí věřím, že to dáme
Pro mě je náročné spíš to, že mě čeká druhý porod během 12 měsíců, takže tělo (hlavně záda) dost nadává, ale bude to stát za to
![]()
Koukám, že je nás opravdu dost. Ale musíme těm našim mrňátkům věřit
, a s pozitivním myšlením to půjde určitě ještě líp
. Já to mám právě kvůli tomu množství vody, to by mě nikdy nenapadlo. Musela jsem i na MR, protože na utz se jim nezdál žaludek, takže to byly nervy.. To bude, co bychom pro ně neudělaly
![]()