Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Tak co chceš slyšet, prostě to tak je, těhotenství je náročné, o moc hůř už nebude.
Můžeš rodit ještě dneska nebo taky za měsíc, to asi nikdo nevyvěští. ![]()
Jestli máš zapáchající výtok, jde o zánět. Ví o tom tvůj lékař???
@Janli chodím na pravidelné kontroly takže kdybych měla zánět nejspíš by to poznal, ne? ![]()
@Včelička992 dekuju, ale asi jsem to špatně napsala nebo jste to nepřečetly celé. Já si nestezuju ani se neptam na nic krom toho kdy jste rodily a jaké byly příznaky pár dní před
@Anonymní píše:
@Janli chodím na pravidelné kontroly takže kdybych měla zánět nejspíš by to poznal, ne?
Nemusí to poznat, pokud mu to neřekneš. Já mám špičkovou lékařku a zánět sama nepoznala. Porodila jsem 33+4tt, pravděpodobně kvůli kombinaci zánětu a nadměrné zátěže. Raději mu o tom na další kontrole řekni.
@Anonymní píše:
@Včelička992 dekuju, ale asi jsem to špatně napsala nebo jste to nepřečetly celé. Já si nestezuju ani se neptam na nic krom toho kdy jste rodily a jaké byly příznaky pár dní před
Tohle jsem měla též a stejně jsem rodila vyvolávaně, nic to nemusí znamenat. Můžeš klidně přenášet ![]()
První porod vyvolávané, tam příznaky zadne samozřejmě, a druhý překotný, do 2 hodin od začátku kontrakci, a tam jsem taky vůbec nemela žádné předzvěstí porodu. A to mi u obou říkali, že porodim předčasně, a já prenasela, u druhého jsem.byla otevřená už od 36tt a ditě nacpane v pánvi, a stejně jsem.to dotahla až do 40+5. Takže porodit můžeš kdykoliv, klidně dnes a klidně za 5 týdnu, prostě to podle příznaků úplně předpovědět nejde. Řešila bych alw rozhodně ten vytok, me se dr na každé kontrole ptala, zda nemám!
Ahoj holky, ráda bych znala názor zkušenějších. Jsem aktuálně 35+3, už jsem zažila poslicky a na gyndu chodím 1× týdně.
Poslední dobou se mu často točí hlava, mám zapáchající vytok bilo hnědé barvy a dneska jsem aby toho nebylo málo dostala průjem.
špatně spím, chodím vnoci čůrat třeba 4× za noc a to spím asi 6h denně. Doktor říkal, že je vše ok že se začínám připravovat na porod a ve středu mi řekl, že mi břicho spadlo níž.
Moje otázka je jasná, kdy jste rodily a jaké jste měly příznaky. Přítel totiž studoval na internetu a děsí mě, že už vlastně můžu rodit každým dnem..
mě se to zdá ale brzy.