36. tt - bolesti kyčlí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Lizzi
17.3.15 09:57

@Mallorka to je normalni stav, cely se to rozvolni, telo se chysta na porod.. po porodu se to vrati, tim pasem tomu vyrazne pomuzes.

• Citovat
  • Upravit
4535
17.3.15 09:59

@Lizzi takže si o něj mám v porodnici potom říct nebo se to dá i koupit? Není jen na doporučení lékaře? Ještě jsem o tom neslyšela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
17.3.15 10:02

@Mallorka ja mam tenhle, da se normalne koupit, ale na doporceni lekare ti ho uhradi pojistovna :-) http://www.srovnanicen.cz/…pas%20verba/
jak je na tom obrazku nize na brise, tak ja ho mam omotany kolem kycli. je lehky a pruzny. mam vel.1

• Citovat
  • Upravit
4535
17.3.15 10:04

@Lizzi tak to není až tak špatná cena, určitě se poptám. Kdy sis ho začala dávat? Děkuji za radu!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
17.3.15 10:08

@Mallorka bylo mi doporuceno uz v tehotenstvi ale vykaslala jsem se na to a po porodu jsem nemohla chodit.. mela jsem si ho dat uz v tehu.. dostala jsem na nej zadanku v porođici a zâala jsem jej pouzivat po navratu domu. zlepseni za dva dny :-)

• Citovat
  • Upravit
4535
17.3.15 10:10

@Lizzi skvělý, tak díky moc. Dnes jdu k doktorovi, tak mu to nadhodím, třeba s tím přijde sám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
17.3.15 10:21

@Mallorka rada jsem pomohla :-)

• Citovat
  • Upravit
25179
17.3.15 12:27

@Mallorka Vápník ;) Bude se hodit i po porodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
17.3.15 21:34

@Mallorka tak jak jsi dopadla u doktora? doporučil Ti něco?

• Citovat
  • Upravit
4535
17.3.15 21:35

@Lizzi nějak to přešel, že to tak je, ale mě to nebolí přes den, jen ráno po spaní, tak možná proto :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
17.3.15 21:39

@Mallorka ráno je to nejhorší, celou noc ležíš na boku, to dostávají kyčle nejvíc zabrat.. tak uvidíš no, pokud Ti to nepřijde jako velká pálka, tak bych do toho pásu určitě šla. Ještě se můžeš poradit přímo v prodejně rehab. pomůcek, co na to řeknou.. Moje gynekoložka to taky neřešila. Předepsala vápník a hotovo.. ale moje por. asist. mi to doporučovala už v těhotenství, ale já blbka se na to vyprdla…

• Citovat
  • Upravit
4535
17.3.15 21:46

@Lizzi uvidím jak to dopadne, za týden jdu zase a kdyby vápník nepomohl a bolelo to pořád, tak se s ním poradím a klidně si ho zaplatím sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
16.11.15 15:47

@Mallorka Ahoj, jak to s Tebou nakonec dopadlo? Zlepšilo se to po porodu, nebo sis pořídila ten pás? :-) A co se Ti vlastně narodilo? :-)

• Citovat
  • Upravit
4535
16.11.15 17:30

@Lizzi ahojky, to je pěkný, že sis vzpomněla. Já porod nakonec sekcí :-) bez komplikací. O kyčlích už nevím, asi tak 3 týdny před termínem se mi ulevilo, spala jsem bez potíží 8 hod. vyšlápla jsem si dokonce i rozhlednu. Máme chlapečka, už mu je 7 měsíců a je to naše životní štěstí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
16.11.15 17:46

@Mallorka tak to jsem ráda. přešlo to nakonec tedy samo, to jsi žena štěstěny :-) máte o dva měsíce mladšího chlaečka než my :D tak ať se daří!

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky