Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Lizzi takže si o něj mám v porodnici potom říct nebo se to dá i koupit? Není jen na doporučení lékaře? Ještě jsem o tom neslyšela.
@Mallorka ja mam tenhle, da se normalne koupit, ale na doporceni lekare ti ho uhradi pojistovna
http://www.srovnanicen.cz/…pas%20verba/
jak je na tom obrazku nize na brise, tak ja ho mam omotany kolem kycli. je lehky a pruzny. mam vel.1
@Lizzi tak to není až tak špatná cena, určitě se poptám. Kdy sis ho začala dávat? Děkuji za radu!
@Mallorka bylo mi doporuceno uz v tehotenstvi ale vykaslala jsem se na to a po porodu jsem nemohla chodit.. mela jsem si ho dat uz v tehu.. dostala jsem na nej zadanku v porođici a zâala jsem jej pouzivat po navratu domu. zlepseni za dva dny ![]()
@Lizzi skvělý, tak díky moc. Dnes jdu k doktorovi, tak mu to nadhodím, třeba s tím přijde sám.
@Lizzi nějak to přešel, že to tak je, ale mě to nebolí přes den, jen ráno po spaní, tak možná proto ![]()
@Mallorka ráno je to nejhorší, celou noc ležíš na boku, to dostávají kyčle nejvíc zabrat.. tak uvidíš no, pokud Ti to nepřijde jako velká pálka, tak bych do toho pásu určitě šla. Ještě se můžeš poradit přímo v prodejně rehab. pomůcek, co na to řeknou.. Moje gynekoložka to taky neřešila. Předepsala vápník a hotovo.. ale moje por. asist. mi to doporučovala už v těhotenství, ale já blbka se na to vyprdla…
@Lizzi uvidím jak to dopadne, za týden jdu zase a kdyby vápník nepomohl a bolelo to pořád, tak se s ním poradím a klidně si ho zaplatím sama.
@Mallorka Ahoj, jak to s Tebou nakonec dopadlo? Zlepšilo se to po porodu, nebo sis pořídila ten pás?
A co se Ti vlastně narodilo? ![]()
@Lizzi ahojky, to je pěkný, že sis vzpomněla. Já porod nakonec sekcí
bez komplikací. O kyčlích už nevím, asi tak 3 týdny před termínem se mi ulevilo, spala jsem bez potíží 8 hod. vyšlápla jsem si dokonce i rozhlednu. Máme chlapečka, už mu je 7 měsíců a je to naše životní štěstí.
@Mallorka tak to jsem ráda. přešlo to nakonec tedy samo, to jsi žena štěstěny
máte o dva měsíce mladšího chlaečka než my
tak ať se daří!
@Mallorka to je normalni stav, cely se to rozvolni, telo se chysta na porod.. po porodu se to vrati, tim pasem tomu vyrazne pomuzes.