Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojte holky mám na vás takovou otázečku, jestli máte některá zkušenosti. Jedná se o tzv. špinění když se zahnizďuje vajíčko. Menstruace má opoždění 4 den a dnes jsem si dělala test který vyšel jasně pozitivně, jenže káždá tady píše že měla nějaké menší špinění, právě z toho zahnizďování. Já právě neměla žádné. Je to normální? Nebo se mám bát že je něco v nepořádku? Prosím napište.
@Tereza1986 Děkuju za odpověď, tohle je naše první tak jsem taková nervozní co je není normální, děkuju ![]()
Stejně jako holky přede mnou - taky jsem nešpinila
Gratuluji!!
![]()
Neblázni, špinění není podmínka, stejně tak není podmínka ani změna chutí, zvracení, nevolnosti..
Já u prvního nešpinila a mám zdravou holčičku
, potom jsem při druhém a třetím těhotenství nešpinila a v obou případech jsem potratila- tím tě nechci znepokojovat, mělo to na to jiný vliv, teď jsem dva dny špinila a doufám, že bude mimčo v pořádku. Podle mně ti špinění nezaručí zdárné těhu, vůbec bych se tím neřídila ![]()
Gratuluju k pozitivnímu testu a přeju, ať je všechno v pořádku ![]()
@Monika_1192 děkuju, dneska jak jsem viděla // tak jsem z toho začala bulet na záchodě, můj za mnou přiletěm, myslel že se mi něco stalo, no jak mě uviděl tak se mi začal smát a dal pusy ![]()
Jéééé co já bych za to dala, kdybych nekrváááácela a nešpiniláááá. Je to na palici…
![]()
Jsem těhotná potřetí a nikdy jsem při uhnizďování nešpinila.
@Alena27 tu šílenou radost znám
A snad si ji brzy zopakuju
No hlavně ať je vše v pohodě!! ![]()
Ahoj:) taky jsem nešpinila, ale měřila jsem si bazalku a v době uhnizdění jsem na křivce měla jednorázový výrazný pokles:)