Hrubá tkáň v prsou v těhotenství

563
24.9.12 19:47

Hrubá tkáň v prsou v těhotenství

Ahoj holky, jsem v 38. týdnu a nahmatala jsem si v obou prsech jakoby nahoře na vnější straně takovou hrubou, tvrdší, hrbolatou tkáň. Nevím, jestli jde o nějaké běžné změny nebo jestli mám valit na sono. Neměla jste některá něco podobného?
Děkuju moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20662
24.9.12 20:01
@sanyaa píše:
Ahoj holky, jsem v 38. týdnu a nahmatala jsem si v obou prsech jakoby nahoře na vnější straně takovou hrubou, tvrdší, hrbolatou tkáň. Nevím, jestli jde o nějaké běžné změny nebo jestli mám valit na sono. Neměla jste některá něco podobného?
Děkuju moc.

To bude asi zduřelá mléčná žláza :think: :think: .Jsou to takové jakoby malé kuličky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
563
24.9.12 21:53

No přesně tak, jakoby kuličky :nevim: Říkám si, že když je to v obou prsech na stejném místě, že je to snad žláza, ale nevím no…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
25.9.12 08:32
@sanyaa píše:
No přesně tak, jakoby kuličky :nevim: Říkám si, že když je to v obou prsech na stejném místě, že je to snad žláza, ale nevím no…

je to žláza, takže klid, počkej po porodu, až ti naběhne pořádně laktace, to teprve budou koule :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
563
25.9.12 09:08

Asi jo, už jsem se celkem uklidnila. „Koule“ po porodu čekám, už jsem to jednou zažila :twisted:, ale tohohle jsem si v minulým těhotenství nevšimla. Každopádně děkuju!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7041
20.10.16 12:57

Zduřelá mléčná žláza

Může být mléčná žláza zduřelá i jindy než při kojení/na konci těhotenství?

Podle zdejších příspěvků a mých problémů to usuzuji na tohle.
Ale nekojím, na // teprve čekám za týden jestli budou nebo ne.. možná kdybych se tak nepozorovala tak nic takového nemám :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí