36tt a mleko z prsu? Měl někdo?
- Fotoalbum (0)
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Je to naprosto normalni a nekdo to ma i driv, pripadne i delsi dobu po ukonceni kojeni. Je to spis cira voda, pri dalsim kojeni uz vypada jako mleko. Vitej se ve svete kojicich podprsenek a vlozek do podrsenky:-) Doporucuji Lidl a Medela na paradu:-)
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
Je to naprosto normální ke konci jsem nemohla být bez vložek do podprsenky, bohužel ani toto mi nezaručilo kojení. Mlezivo jsem měla tak měsíc a půl před porodem, tak sem si říkala, že kojení už pak je skoro samozřejmý, no omyl kojit sem vydržela jen 14 dní a pak mlíčko došlo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Já jsem to u prvního měla tak 3 měsíce před porodem. Většinou když jsem spala a asi si nějak znacka prsa. Ne, neznamená ze se blíži porod.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Anonymní píše:
Ahoj holky, omlouvám se za anonym, ale je mi to takové trapné. Jsem 36+1tt a dnes mi vyteklo už neco z prsu, po probuzení jsem měla větší flicek u jednoho prsa. Vím že se teď ještě tvoří mlezivo, ale myslela jsem že je to takové,, tužší,, chtěla jsem se zeptat jestli to třeba není znak že už by to mělo přijít, nebo že už to brzy přijde? Ráda bych ještě alespoň týden vydržela.. Děkuji moc za názory
Je to normální věc mě teklo sms os 33 týdne cca někomu už od 20 týdne někomu vůbec
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Dobře holky děkuji, já celé těhotenství nic a najednou tohle už mi začaly dokonce i otikat ruce tak
doufám že to je ke konci taky normální
no vystrašená prvorodicka co chcete
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
Další podobná témata podle názvu
- Bolest i přes lubrikaci
- Někdo nám hází vejce na dum
- Bolest leveho prsa 2 mesice - UTZ v poradku
- 12dpo pozitivní tt nebo ovirtelle ?
- Přes víkend dávám syna ke tchýni
- V kolikátém tt jsem?
- Je tu někdo, kdo se vyzná v živnostech?
- Pálení pod prsy
Ahoj holky, omlouvám se za anonym, ale je mi to takové trapné. Jsem 36+1tt a dnes mi vyteklo už neco z prsu, po probuzení jsem měla větší flicek u jednoho prsa. Vím že se teď ještě tvoří mlezivo, ale myslela jsem že je to takové,, tužší,, chtěla jsem se zeptat jestli to třeba není znak že už by to mělo přijít, nebo že už to brzy přijde? Ráda bych ještě alespoň týden vydržela.. Děkuji moc za názory