36tt miminko neroste

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
482
2.12.25 17:46

@Theolik podle mě se flowmetrie běžně při každé kontrole neprovádí. Předtím mi ji dělali jen u screeningů a poté kvůli kontrole Julie růstu. Ale třeba ji doktor dělal, ale já jsem o tom měla zápis v průkazce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
2.12.25 18:10

@Evka156 No tak z průkazky se nic nedozvím 🥹 mě tam píše akorát váhu, tlak a jaký jsem týden

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1775
2.12.25 19:25

@Theolik nechci tě strašit, ale jestli miminko neroste, tak bych jela do porodnice. Radí ti tu dobře. Mám trochu jinou zkušenost, i když podobnou. Miminko rostlo pomalu, byla jsem od 30tt v péči porodnice a 37+0 jsem plánovaně porodila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
2.12.25 19:47

@Magda124 achjo :,( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1163
7.12.25 14:46

S tímto mám zkušenost. Průtoky opráavdu jen v porodnici. Dcera opožděná v růstu o ca 2 týdny a průtoky se jim právě moc nezdály. Strašili mě vyvoláním porodu v 37. týdnu, že ji radši dopecou v inkubátoru, že ji tam bude líp. Nakonec jsem spontánně porodila v 36. týdnu, váha jen 2090 g. V inkubátoru se ohřívala 5 dní, pak na vyhřívané postýlce a 9. den už jsme byly doma.
Jela bych, jak tu druzí rádi, minimálně na kontrolu a konzultaci uz do porodnice, dítě v bříšku opravdu neprosperuje a je už natolik připravené, že to zvládne " venku".

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí