Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, je tady někdo s podobným TP? Podle kalkulačky máme TP 31.7.2026… neplánovaně
ale stejně máme radost
na první kontrolu jdeme příští pondělí, tak snad bude vše v pořádku ![]()
Ahojky já mám TP 25.7.26,jdeme na kontrolu zítra, tak se těším
u nás plánováné:) co nevolnosti, začali ti, nebo máš klid? ![]()
Zatím je mi relativně dobře, hodně pomáhají ale lízátka…
jsem pořád nafouklá jak žába a cítím se unavená, jinak klid
nás čeká kontrola v pondělí ![]()
Ahoj, já se taky přidám 🙂 TP podle kalkulačky 1.8. a na kontrolu jdu v pondělí.
Já už mám dvouletou holčičku 🙂 druhé je taky plánované, chceme děti blízko u sebe 🙂
Ahojky, přidávám se k vám, dneska jsem měla kontrolu a srdíčko krásně tlouklo, TP bych mela mít 27.7.
Doma uz jedno dítko mam 😊 😊
Ahoj, přidám se ![]()
Termín dle MS mi vychází na 30.7. a k doktroce jdu 17.12. Doma mám dvě děti, syna 9let a dceru 14 měsíců. Miminko je takto brzy plánované a dokonce duhové. ![]()
Já se teda nemůžu dočkat pondělka, doufám zme bude vše OK a taky uvidíme srdíčko… chlap říká, že mi roste bříško už, přitom jsem jenom pořád nafouklá, ale on má z toho takovou radost… 😂 navaluje se mi celý den, a jediné co do sebe dostanu je ovoce, sušenky a slazené minerálky… ????
Ahojda holky, také se přidávám. TP by měli být začátkem srpna, ale tipuju, že se to ještě několikrát změní
nejspíš jsme počali ze vzduchu
, protože dr. vychází početí v době kdy jsem měla ještě menstruaci ![]()
V utery 2.12. už viděl na ultrazvuku gestační a žloutkový vaček, 11.12. další kontrola, nyní bych měla být 5+1 a na srdíčko mi to přijde brzy do příštího čtvrtka
každopádně to jsou nervy a už bych to měla rada za sebou
Ahoj holky. Přidávám se do party. TP 11.8.2026. Už máme dvě malé děti. Je to pro nás neplánované, ale třetí jsme časem chtěli
Dneska jsem byla na kontrole. Je moc brzy (5tt) jen mi potvrdili tehotenstvi, ale budou mit dovolenou + Vanoce. Dalsi kontrola až na Silvestra 😊
Dalsi kontrolu mame 22.12. tak jsem rikala doktorce ze by to pak chtelo nejaky hezky obrazek abych to mohla pridat do balicku k testu
jinak nejlepsi kamos je ted zazvor, diky nemu se citim mene na umreni ![]()
Ahoj ![]()
Já mám termín 1.8.2026, tedy aspoň podle kalkulačky:)
Včera proběhla první kontrola. Vše dopadlo skvěle, slyšeli jsme i srdíčko.
Další kontrola před Silvestrem. Mimčo jsme plánovali a je to mé první těhotenství.
Ahoj, tak se taky přidám. Diskuzi jsem objevila o víkendu, ale dneska jsem byla u doktora. Jsem teprve 5+4, těhotenství je potvrzené, ale mám přijít ještě příští týden. Pak by to vyšlo až za necelé čtyři týdny a to by bylo celkem pozdě, protože musíme začít řešit screeningy v gennetu.
@Domin1k4 to máme stejné
také nás čeká kontrola v tento termín, tak na tebe budu myslet
každopádně jsme byli i včera, dnes jsem 4+6, ale šok jaký jsem zjistila je tento
vím, spousta maminek by se asi radovaly, ale já se s tím musím nejdříve smířit a nějak to pochopit. Ale také jsem slyšela, že jeden váček se může ztratit a může zůstat jen jedno
tak uvidíme co nám ten osud připraví