TP červenec / srpen 2026

• Fotoalbum (5)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
146
30.11.25 19:39

TP červenec / srpen 2026

Ahoj, je tady někdo s podobným TP? Podle kalkulačky máme TP 31.7.2026… neplánovaně :lol: ale stejně máme radost :kytka: na první kontrolu jdeme příští pondělí, tak snad bude vše v pořádku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17
3.12.25 09:12

Ahojky já mám TP 25.7.26,jdeme na kontrolu zítra, tak se těším :) u nás plánováné:) co nevolnosti, začali ti, nebo máš klid? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
146
3.12.25 14:52

Zatím je mi relativně dobře, hodně pomáhají ale lízátka… :lol: jsem pořád nafouklá jak žába a cítím se unavená, jinak klid :lol: nás čeká kontrola v pondělí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
4.12.25 09:02

Ahoj, já se taky přidám 🙂 TP podle kalkulačky 1.8. a na kontrolu jdu v pondělí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
146
4.12.25 09:26

Holky, a budou to vaše první nebo už doma děti máte? 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
4.12.25 09:37

Já už mám dvouletou holčičku 🙂 druhé je taky plánované, chceme děti blízko u sebe 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.12.25 12:59

Ahojky, přidávám se k vám, dneska jsem měla kontrolu a srdíčko krásně tlouklo, TP bych mela mít 27.7.
Doma uz jedno dítko mam 😊 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
312
4.12.25 19:25

Ahoj, přidám se :mavam:
Termín dle MS mi vychází na 30.7. a k doktroce jdu 17.12. Doma mám dvě děti, syna 9let a dceru 14 měsíců. Miminko je takto brzy plánované a dokonce duhové. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
146
5.12.25 18:46

Já se teda nemůžu dočkat pondělka, doufám zme bude vše OK a taky uvidíme srdíčko… chlap říká, že mi roste bříško už, přitom jsem jenom pořád nafouklá, ale on má z toho takovou radost… 😂 navaluje se mi celý den, a jediné co do sebe dostanu je ovoce, sušenky a slazené minerálky… ????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
6.12.25 08:12

Ahojda holky, také se přidávám. TP by měli být začátkem srpna, ale tipuju, že se to ještě několikrát změní :lol: nejspíš jsme počali ze vzduchu :lol:, protože dr. vychází početí v době kdy jsem měla ještě menstruaci :lol:
V utery 2.12. už viděl na ultrazvuku gestační a žloutkový vaček, 11.12. další kontrola, nyní bych měla být 5+1 a na srdíčko mi to přijde brzy do příštího čtvrtka :nevim: každopádně to jsou nervy a už bych to měla rada za sebou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
10.12.25 16:05

Ahoj holky. Přidávám se do party. TP 11.8.2026. Už máme dvě malé děti. Je to pro nás neplánované, ale třetí jsme časem chtěli :) Dneska jsem byla na kontrole. Je moc brzy (5tt) jen mi potvrdili tehotenstvi, ale budou mit dovolenou + Vanoce. Dalsi kontrola až na Silvestra 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
146
11.12.25 07:49

Dalsi kontrolu mame 22.12. tak jsem rikala doktorce ze by to pak chtelo nejaky hezky obrazek abych to mohla pridat do balicku k testu :D jinak nejlepsi kamos je ted zazvor, diky nemu se citim mene na umreni :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
11.12.25 11:06

Ahoj :)
Já mám termín 1.8.2026, tedy aspoň podle kalkulačky:)
Včera proběhla první kontrola. Vše dopadlo skvěle, slyšeli jsme i srdíčko.
Další kontrola před Silvestrem. Mimčo jsme plánovali a je to mé první těhotenství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
12.12.25 13:45

Ahoj, tak se taky přidám. Diskuzi jsem objevila o víkendu, ale dneska jsem byla u doktora. Jsem teprve 5+4, těhotenství je potvrzené, ale mám přijít ještě příští týden. Pak by to vyšlo až za necelé čtyři týdny a to by bylo celkem pozdě, protože musíme začít řešit screeningy v gennetu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
12.12.25 14:56

@Domin1k4 to máme stejné :potlesk: také nás čeká kontrola v tento termín, tak na tebe budu myslet :hug: každopádně jsme byli i včera, dnes jsem 4+6, ale šok jaký jsem zjistila je tento :,( vím, spousta maminek by se asi radovaly, ale já se s tím musím nejdříve smířit a nějak to pochopit. Ale také jsem slyšela, že jeden váček se může ztratit a může zůstat jen jedno :nevim: tak uvidíme co nám ten osud připraví

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí