TP červenec / srpen 2026

Napsat příspěvek
Velikost písma:
61
12.12.25 18:46

@Mišu111 Já jsem byla na první kontrole teď v 6+2 a taky jsem byla překvapená. Doktorka říkala, že je tam jedno miminko se srdeční akcí a potom prázdný váček, takže byly původně taky dvě. Tak jsem zvědavá, jak to dopadne u tebe, musí to být šok. U mě proběhla kontrola naštěstí když už bylo všechno jasné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
13.12.25 10:28

@Effy99
Jeeee fakt? Já vím, že jsem hrozná, ale moc bych si přála to jedno. Tak budu tiše doufat, že dopadnu jako ty. :D A když ne, tak se budu smiřovat s dvěma ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
16.12.25 06:43

Ty jo holky, tak ja to mam uplne naopak. Vzdycky jsem chtela dvojcata. :D v prvnim tehu se mi to druhe neudrzelo. A ted mam miniaturni sanci, ze by tam mohli byt zase dve. Bylo to na prvnim ultrazvuku nejasne. Ja to vzdycky brala tak, ze za 1 tehotenstvi 2 deti je proste výhra, protoze druhou pulku tehotenstvi fakt nesnasim :roll: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
16.12.25 07:34

@Marta118
Tak to je dobrý :lol: věř, že kdyby to šlo, tak s tebou klidně měním :lol: :lol: ale tak, pomaličku se s tím začínám smiřovat a uvidíme jak budou vypadat další kontroly, jestli se udrží obě a nebo jedno. Ikdyž, při dvojčatech je prý větší riziko potratů, tak mám i děsný strach. A co příznaky holky? Jakpak se cítíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
16.12.25 08:14

Hlavně ať je to zdravé a ať je všechno v pořádku, ať už bude uvnitř jedno nebo dvě :kytka: moje příznaky se začínají stupňovat, ráno v sobě jen tak tak udržím večeři, odpoledne zas musím držet otevřené oči… furt bych jen spala :lol: nálady se střídají jak jarní počasí, občas křeče jak při MS (ale prý to tak má být :nevim: ), prsa už mám snad o dvě čísla větší :mrgreen: a chutě na jídlo jak na houpačce :lol: buď všechno najednou nebo vůbec nic :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
16.12.25 08:18

@Domin1k4
Přesně tak, hlavně ať je to zdraví ;)
Jaaaj a v kolikátém tt jsi? Já se toho třeba strašně děsím, mám fobii ze zvracení, cca 10let jsem nezvracela, tak se jen modlím, abych to zdědila po mamce a babičce a nic mi nebude :lol: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
16.12.25 09:15

@Mišu111 dle toho co říkala gyn bych měla být 7+4 :)
já zatím nezvracela ani jednou, jenom po ránu mám pocit že to přijde ale naštěstí nic :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
16.12.25 09:58

@Domin1k4
Tak držím palce, aby to takto zůstalo a koncem trimestru to skončilo :D :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
16.12.25 10:41

Moje příznaky - uplne na začátku pocit, že se něco v děloze děje (jak kdyby měla přijít MS, ale vím ze jsem tehotna, takovy pocit). Nevolnosti ani prsa nemam, ale pozoruji vetsi unavu. Furt bych spala, nevim jestli je to tehotenstvim nebo zimou nebo kombinace obojiho 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1206
16.12.25 13:00

Ahoj holky, ráda bych se k vám přidala :mavam: dnes jsem byla na prvním ultrazvuku, miminku bije srdíčko a termín zatím 8. 8. :palec: podle měření plodu bych měla být 5+6

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
16.12.25 13:32

@el.leanor21 tebe si pamatuju z jine skupinky :dance: gratuluji moooc :srdce: srdíčko bylo vidět uz takto brzy? Doufám, ze ume bude take vidět, budu kolem 6tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1206
16.12.25 14:16

@Mišu111 jee tak to já tebe ne :D ale už budu přísahám :lol: bylo, taky jsem se divila moc jsem s tím nepočítala po pravdě. A naměřila plod 2,53 mm, údajně vše odpovídá, tak uvidíme no, nevím jestli se mi ulevilo nebo mám ještě větší strach :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
16.12.25 15:21

@el.leanor21 no tak to je úžasný :dance: nooo kámoška mi furt říká, že teď se budu bát až do porodu :lol: :zed: takže velmi uklidňující
Nyní u mě hormony hrají velkou roli a stres a nejistota je u mě na denním pořádku :roll: hrůza toto

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
16.12.25 15:33

Já zas slyšela, že odteď se budu bát až dokud neumřu… není třeba si všechno brát osobně, člověk si ten život musí užívat :D obzvlášť to těhotenství, a hlavně myslet pozitivně ;) každý pocit přežíváme s tou /zatím/ malou fazolkou v děloze, tak ať se tam cítí dobře :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
16.12.25 15:37

No to je pravda :lol: ted se nám život celkově změní a strach u děti budou vždy :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí