Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@nika19 já se vyloženě děsím toho že bude 40 stupňů a dusno
umřu, nesnáším to, doma máme klimu to nějak přežiju, co tam to se uvidí
prvního jsem rodila v únoru, ještě i tomu na konci tak to bylo takové fajn skočit hned do jara..
@nika19 taky jsem si říkala, že to v létě bude masakr 😀, ale vydržíme všechno😀. Nevolnosti mám všelijaké. Dva dny pohoda a dnes teda od noci🤮. Prý je to normální no, tak nebudu stresnit.
@el.leanor21 jo toho se taky desim no
to mas vyhodi ze mate doma klimu my ne a jeste bydlime v podkrovi ![]()
Tak screening máme za sebou, mimi se nechtělo vůbec spolupracovat, ale všechno vypadá v pořádku a dokonce nám i řekl, že to zatím vypadá na kluka… nebudu lhát, že jsem doufala v holku, protože těch kluků je v okolí už dost 😅 ale jsme rádi, že je v pořádku… a že tam dovádí jak v herně na trampolínách, protože celou kontrolu nedělal nic jiného, než že se odrážel od placenty… 😂 doktor už se taky smál, že veškerou mojí energii si vzalo dítě a celkem si to užívá… 😂 teď už jenom zapřemýšlet nad jménem, holka byla jednoduchá, kluka vybrat bude náročné… 😁
@Domin1k4 ahojky tak to je super
ja jsem byla vcera na screeningu a taky cekame chlapecka
![]()
Holky to jsou krásné zprávy🍀 🍀 🍀 už aby jsme se taky dočkali protože se ty dny tak táhnou.
Holky super, já jdu v pátek a už se nemůžu dočkat až to bude za mnou
doufám že nám taky řeknou co to bude, dneska jsem byla v obchodě a koukala na bodyčka a ponožtičky ale ještě jsem se praštila po rukách ![]()
@el.leanor21 prý to je ukázkový příklad kluka, ale já pořád nějak doufám, že se dočkám té holčičky, protože teď to ještě nemusí být na 100% 😁 v okolí i v rodině jenom kluci, a těm šatičkám v obchodech nejde odolat… 😂
Ahoj, mám taky dnes po screeningu. UZ byl v pořádku, výsledky krve budou zítra.
Pohlaví si nenecháme říct ![]()
Naše mimčo bylo klidné a téměř celou dobu nám mávalo ![]()