Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Holky, dneska jsem byla na poradně, jsem 29tt. Vše je v pohodě akorát mě trochu rozhodil ten odhad váhy, má podle měření 1,540. Doktorka sice nic neříkala, jen že není drobek ale že je to v normě. Ale já jsem z toho trochu hotová, že budu muset rodit nějakého petikiloveho sumečka
přitom já mám furt stejnou váhu jako na začátku
tomu se trochu divila. Jaké jste měli vy odhady vašich mimin?
@el.leanor21 zatím mi nikdo neřekl váhu, měla bych být taky 29tt ale podle genetických odhadů bude mít kolem 4-4,5kg
já ani přítel jsme nebyli malé miminka, a v našich rodinách se taky malé děti nerodí
pouze na druhém screeningu nám řekli, že to vypadá na dobře živené dítko ![]()
@el.leanor21 hele pořád je to jen odhad a kolikrát se dokážou fakt seknout. Prostě bych se uklidňovala, že tabulkově prospívá a nějak se stejně ven bude muset dostat😂
Ale teda já byla dnes, 29tt a odhad máme 1180g. Nevím jestli jsi to chtěla vědět 😂 😂
@Domin1k4 @Ddd25 no já jsem řekla že jak to bude mít ke čtyřem a víc kilum tak to nerodim
ale už jsem dohledala i že měly holky odhad 2, 200, tak asi na tom nejsem tak blbě
tož uvidíme no, za měsíc, co mi řekne ![]()
@el.leanor21 já se hlavně snažím nastavit svojí mysl na to, že v červenci porodím ať se děje co chce
dle MS 31.7. a dle UZ až 7.8. a pak se v tom má člověk vyznat…
a dítko by se nejradši prokoplo břišní stěnou už teď
hlavně jsem přibrala už 20 kg (z 55 na 75) a moje klouby a hlavně stydká kost mi to dávají najevo… jestli tam místo toho kila mouky budu nosit 4-kilové mimčo tak se rozpadnu zachvilku ![]()
@Domin1k4 já mám termín podle ms 8.8 a podle UZ 9.8 a něco mi furt dokola říká že porodím 2.8
tak jsem zvědavá… Ale už to chci mít zasebou, ten první porod mi docela stačil tak jsem teď úplně v nervu z toho druhého
@el.leanor21 2.8. si manifestuju já 😂 😂 😂 (termín 11.8. podle utz)
Nemám paměť na datumy takže mi jedna souvislost úplně vypadla, ale dneska se tchýně radovala, že by to mohlo být 19.7. (na její narozeniny) takže… asi to do toho srpna radši vydržím 🤌🏻 🤣
@Domin1k4 tak to chápu, to bych držela nohy křížem i kdyby mi praskla voda ![]()
Holky jak se vám daří? Už máte výbavičku? Já kromě oblečení nemám koupeného nic🙈 😆.
@Nika558 já mám všechno po prvním takže dokupuju jen maličkosti
o víkendu jsme dali dokupy pokojík tak teď postupně stěhuju věci..
Objednala jsem si všechny hebla do porodnice takže to postupně taky budu balit… No začínám mít stres ![]()
@el.leanor21 já ho neměla vůbec. Říkala jsme si času dost až nastoupím na MD. Ale jak se mě pořád každý ptá jestli už mám to a to, tak to mě to začíná stresovat🤣
Ahojte, já mám pocit, že teda nemám vůbec nic
a ani nevím, kde pořádně začít
máme kočár, vajíčko do auta, potom postýlku..a jen několik málo oblečků. Pak mám nějaké věci, co jsem už dostala od kamarádek - odsávačku, kojící polštář, lahvičky,..
V jaké velikosti kupujete většinu oblečků? ![]()