36tt šílené bolesti

8.9.23 18:47

36tt šílené bolesti

Dobrý den, mám 36tt miminku chybí jedna cévka v pupečníku mám už 14 dní obrovské bolesti břicha podbřišku a zad. Podle doktorů je vše v pořádku. Vůbec nespím bolí to v klidu i v pohybu nemůžu skoro chodit kolikrát i bolestí brečím.. přidali mi magnesium.. ale bolesti pořád. Už si přijdu jako blázen. Je to moje druhé těhotenství první bez problému. Máte stím někdo zkušenosti? Mám právo aby mi porod vyvolali? Tak silný bolesti jsem měla při kontrakcich u prvního porodu. jsem nejistá. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Stará známá
8.9.23 18:57
@Denisa 1996 píše:
Dobrý den, mám 36tt miminku chybí jedna cévka v pupečníku mám už 14 dní obrovské bolesti břicha podbřišku a zad. Podle doktorů je vše v pořádku. Vůbec nespím bolí to v klidu i v pohybu nemůžu skoro chodit kolikrát i bolestí brečím.. přidali mi magnesium.. ale bolesti pořád. Už si přijdu jako blázen. Je to moje druhé těhotenství první bez problému. Máte stím někdo zkušenosti? Mám právo aby mi porod vyvolali? Tak silný bolesti jsem měla při kontrakcich u prvního porodu. jsem nejistá. Děkuji

Chybejici ceva v pupecniku s bolestmi nijak nesouvisi. Doktori rikaji … kdys byla naposledy? Chodis na kontroly uz do porodnice? Vyvolavany porod muze byt hodne neprijemny, pokud porodni cesty nejsou pripravene a to by mel posoudit porodnik. Jestli jsou bolesti, jak pises, silene a vubec nespis a bolesti brecis, jed na kontrolu do porodnice.

• Citovat
  • Upravit
8.9.23 18:59

Právě že jsem byla u lékaře dnes. Řekl mi jen ať se snažím týden vydržet. Jen už to nedávám. 🙄

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4385
8.9.23 19:03

Bolesti s chybějícím pupečníkem souviset nebudou. Snažila bych se to opravdu vydržet, stále je pro miminko každý další den k dobru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1404
8.9.23 21:16

V prvním těhotenství mě pořád něco bolelo, jsem si myslela ze další těhu bude lepší, úplně jiný, úžasný. Ehm, poslední týdny jsem bolestí taky ani nespala, fakt jsem si říkala kdy už konečně porodim, dělal mi problém i sed na wc. Podle mě, pokud doktoři tvrdí že je vše v pořádku, tak se ti asi připravuje tělo na porod, a to prostě bolí - ale může to mít i pozitiva, já druhý porod měla rychlý. Na 7cm jsem byla otevřena a ani jsem to nepoznala, pak mi praskli vodu a za hodinu byl malej na světě na 3 zatlacení. Bolest zad, stydké kosti byl za tři dny od porodu pryč.
Ještě můžeš zkusit aby na tebe koukl nějaký fyzioterapeut nebo dobrý masér, možná by pomohlo tapovaní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
331
9.9.23 10:32
@Denisa 1996 píše:
Dobrý den, mám 36tt miminku chybí jedna cévka v pupečníku mám už 14 dní obrovské bolesti břicha podbřišku a zad. Podle doktorů je vše v pořádku. Vůbec nespím bolí to v klidu i v pohybu nemůžu skoro chodit kolikrát i bolestí brečím.. přidali mi magnesium.. ale bolesti pořád. Už si přijdu jako blázen. Je to moje druhé těhotenství první bez problému. Máte stím někdo zkušenosti? Mám právo aby mi porod vyvolali? Tak silný bolesti jsem měla při kontrakcich u prvního porodu. jsem nejistá. Děkuji

Blbý je, že do tebe nikdo nevleze, aby posoudil, jak moc jsou ty bolesti „šílené“. Já jsem třeba na bolest dost padavka, nic nevydržím - ale dobře to o sobě vím. Teď s dvojčaty (34 tt) mám taky pocit, že jsou občas ty bolesti břicha, zad a stydké kosti „šílené“, ale objektivně vzato by to určitě mohlo být mnohem horší. Ale kdo to může posoudit? :nevim:

Doktoři se běžně setkávají s hysterickými matkami (jako jsem třeba já, ale jenom „uvnitř“, jinak se za slabost stydím :D ), ale pokud není objektivní důvod k předčasnému ukončení těhotenství, musí být proti podobným „výlevům“ imunní, aby ochránili děti. Špatné by bylo, kdyby třeba z nepozornosti přehlédli něco důležitého, slyšela jsem například o prasklé vnitřní jizvě po předchozím císaři, kterou miminko prostrčilo ruku. Nechci si vůbec představovat, jak to muselo tu maminku bolet.

Asi to prostě musíme brát, jak to je - některá těhotenství zkrátka bolí. Každý den se počítá, každým dnem jsi blíž ke zdravému donošenému miminku, které bude mít o to snazší start. Pokud je fyziologicky všechno v pořádku, zkus to zvládnout co nejdéle. Držím palce. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí