38 tt a pohodička

294
6.11.19 18:52

38 tt a pohodička

Máte někdo podobnou zkušenost? Jsem koncem 38 tt. Miminko se tlačí už dolů, děloha je teda klidná, ale já víceméně taky. Nic moc mě nebolí, břicho mi moc netvrdne, žádný bolesti ani poslíčci, občas si přijdu právě jak netěhotná. Normálně chrápu zas do odpoledne. Nebyvam ani moc unavená jako dřív. Občas mě zabolí jak se dole vrtá nebo stydké kosti, ale to je asi tak všechno. Cítím se jak jura teď na konci oproti ostatním trimestrum, který jsem probděla a prohekala. Teď občas fakt nevím, že tam mimi vůbec je. Beru železo na chudokrevnost, může to zlepšení být tím? A to se mu dle ozev daří, taky občas kope. Všechno vypadá jak má, ale i tak jsem z toho jelen. Protože každá druhá právě na konci nejvíc trpí. Ačkoli nekricim, ještě mám čas trpět taky :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6238
6.11.19 18:55

U prvního jsem tohle měla celé těhotenství, kdyby mi nenarostlo břicho, dítě občas nekoplo a na konci nebyly kontrakce tak ani nevím že jsem těhotná :D
U druhého jsem tohle měla až na konci, dokonce ani v porodnici jsem prvních 20 minut nevěděla že rodim :D železo jsem brala i před těhotenstvím, během něj i po něm, takže tohle určitě není železem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
880
6.11.19 18:59

Ticho pred bouri :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36009
6.11.19 19:13

A zítra může být všechno jinak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
433
6.11.19 19:23

Ja o svém prvním těhotenství taky ani nevedela :mrgreen: když si mě pak nechali v porodnici tak jsem taky byla úplně v pohodě, od středy do patky mi dávali dvakrát denně tabletu na vyvolání…no v pátek ráno mi dali dvě…druhou v 10hod ve 12me trochu bolelo břicho jako při MS no v půl 1mi pichli vodu trochu už to bolelo…malej se narodil ve 13.53 takže super :mrgreen: teď ve druhém trhu je mi po každém jídle těžko ale jde to doufám že i porod bude tak super :mrgreen: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
315
6.11.19 19:32

Jo tak to jsem mela ja u obou tehotenstvi posledni tyden pred porodem. U druheho jsem uz vedela, ze jak se mi udela dobre, jde se rodit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1846
6.11.19 20:16

Ja taky pohoda, poslicky neznam, jen me trochu bolela zada. Jeste 24 hod pred porodem jsem byla v praci zaucovat zastup. Nejak se to nestihlo, tak jsem to delala uz na materske. Porad nic, pak mi luplo v brise a dcera byla za 4 hodiny na svete. Jak pisu, pohoda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2377
6.11.19 20:54

Já jsem měla taky ke konci dny, kdy jsem se cítila super a poletovala štěstím po bytě, že je to těhotenství těžká pohodička… no a druhej den mi bylo na chcípnutí a říkala jsem si: „ku*a, to čeho jsem se to dala!“ :D je to normální, užívej si to!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí