39tt - krev na vložce?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
941
3.9.11 15:56

39tt - krev??

… mame planovany SC a prave som po curani na vlozke objavila pomerne dost krve, jasne cervenej, bola na celej ploche, nebolo to hodne, ale bola i na papieri pri utierani.

Teraz to ustanulo, nemohla to byt i hlenova zatka, alebo sa nieco deje? Nikdy som odchod hlenove zatky nezazila a vydesilo ma to…diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
170
3.9.11 16:02

a nebyla jsi treba dnes na vysetreni? po tom se nekdy krvaci. kazdopadne s kazdym krvacenim by se melo pro jistotu jet na kontrolu do porodnice…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
941
3.9.11 16:09

Na vysetreni som nebola, bola som v stredu. Kontrakcie mavam uz dlhsie /2 tydny/, ale to som mala i pri prvom a nic sa dlho dlho nedialo. Teraz tam zase krv nie je, po osprseni… Tiez rozmyslam, ci ist, ci nie :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21526
3.9.11 16:15

já jsem srab a na kontrolu do porodky bych jela… u hlenové zátky není jasná krev a všude mi pokaždé říkali, že v případě jasné krve jet okamžitě do porodnice. je možné, že to je jen nějaká prasklá vlásečnice, ale kdo ví.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
3.9.11 16:16

já bych šla… třeba se aspoň dozvíte, že je všechno v pořádku. netřeba se zbytečně nervovat. a kdyby tam nějaký problém byl (třeba i začínající porod), tak se s tím alespoň bude dát v porodnici něco dělat - doma těžko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
3.9.11 16:22

Může to být hlenová zátka, ale i něco jiného.

Já bych při jakémkoliv krvácení jela do porodnice.
radši pětkrát zbytečně

• Citovat
  • Upravit
17521
3.9.11 16:23
jayjay píše: … mame planovany SC a prave som po curani na vlozke objavila pomerne dost krve, jasne cervenej, bola na celej ploche, nebolo to hodne, ale bola i na papieri pri utierani.Teraz to ustanulo, nemohla to byt i hlenova zatka, alebo sa nieco deje? Nikdy som odchod hlenove zatky nezazila a vydesilo ma to…diky

Jed do nemocnice,kdykoliv ti muze nastat porod a s krvacením se má hned přijet,řikali to v porodce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
3.9.11 16:31

Může to být pouze cévka nějaká.. Nebyl sex? Kontrola? :nevim:
Zátka je hlen, ty popisuješ pouze krev… raději bych jela :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2566
3.9.11 16:34

Já jsem srab- dost rychle bych vyrážele směr porodnice (pokud možno se zakrvácenou vložkou v pytlíku), kontrola navíc Ti neuškodí a budeš mít jistotu a klid. Hlenová zátka to pravděpodobně nebyla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21526
3.9.11 19:09

teda tak nakukuju, jestli se zakladatelka ukáže… snad jela a je všechno v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
3.9.11 19:13

Já jsem takhle krvácela po hamiltonovi.

• Citovat
  • Upravit
10568
3.9.11 19:26

Ja jsem krvacela po vysetreni vecer stejne jsem ale jela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1888
3.9.11 20:13

Já si myslím,že hlenová zátka to nebyla.To by byl i hlen a ne jasně červená krev…
Tak jsem zvědavá zdá se ,že zakladatelka vyrazila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15066
3.9.11 20:20

Doufám,že jsi jela do porodnice.Já začla krvácet v půl páté a v 19.19 byl kluk na světě :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
3.9.11 20:22

Já bych měla strach z odlučující se placenty. I když to by asi krvácelo víc, ale strach by mi nedovolil to nechat tak a být doma.
jsem plašan.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí