Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahoj holky, nevíte někdo jak to bude s porodným v roce 2012??
Andrea22 píše:
A to je tedy jak? Nejsem v tomhle moc zkušená
Dostávají jen prvorodičky a to ještě je tam limitováno příjmem rodiny.
Limit, kterým se vlezeš, aby si porodné dostala ti ale neřeknu
U matky samoživitelky je to myslím do 8 tisíc a u rodiny do 16cti tisíc, na netu to určitě najdeš a nebo tady zkus prolézt diskuze, vím, že se tady o tom už psalo, jinak taky o žádných změnách nevím.
Taky vím,že by to měli znovu projednávat?????????
ap okud to do konce roku nestihnou,bude porodne zase vsem?
tuším že je to na první dítě. Ale příjem obou partnerů musí být menší se 2,4 násobek životního minima cože je asi 16990,–
Zatím o ničem novém nevím..
Je to to pouze pro sociálně slabší a pro prvorodičky.. Tedy pro partnery s příjmem max. 16.992,–
Já teda nevím jak to dopadlo, ale ústavní soud jim to zakázal a vše by se mělo vrátit zpět ne? Teda pokud nestihnou do konce roku schválit něco nového
![]()
Nebo se pletu? ![]()
Holky chci se zeptat na jakým uřadě mám žádat o porodný a kdy??Až malá bude mít rodný list?A co k tomu potřebuju?
M-a-j-a píše:
Já teda nevím jak to dopadlo, ale ústavní soud jim to zakázal a vše by se mělo vrátit zpět ne? Teda pokud nestihnou do konce roku schválit něco nového![]()
Nebo se pletu?
Jojo, to je pravda, ale pravděpodobnost, že to nestihnout schválit je nevelká, spíš mizivá.
Sabrine píše:
Holky chci se zeptat na jakým uřadě mám žádat o porodný a kdy??Až malá bude mít rodný list?A co k tomu potřebuju?
rodný list dítěte.. tvoje a partnerovo OP, a výplatnice za poslední čtvrtletí ![]()
M-a-j-a píše:
Já teda nevím jak to dopadlo, ale ústavní soud jim to zakázal a vše by se mělo vrátit zpět ne? Teda pokud nestihnou do konce roku schválit něco nového![]()
Nebo se pletu?
Přesně tak. To jsem myslela, když jsem psala výš.
Ale myslím si,že to stihnou.
lokofa píše:M-a-j-a píše:Přesně tak. To jsem myslela, když jsem psala výš.
Nebo se pletu?
Jojo tyhle věci jim jdou velice rychle ![]()
M-a-j-a píše:lokofa píše:Jojo tyhle věci jim jdou velice rychleM-a-j-a píše:Přesně tak. To jsem myslela, když jsem psala výš.
Nebo se pletu?
Na druhou stranu už na to měli času dost a stále řeší něco jiného. Dohadují se mezi sebou a řeší svoje kauzy.
No mají ještě tři měsíce