Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahojky holky, chtěla bych se zeptat.. jsem skoro 2 měsíce po porodu císařským řezem ale poslední 3 dny mě hrozně bolí břicho jako při průjmu či menstruaci měla sem malinko průjem. Měla sem s přítelem i sex.. tak se chci zeptat zda to je tím že sem něco blbýho snědla nebo můžu mít nějaký komplikace ve mě? a doufám že to neovlivní mímo aby to nebolelo i jeho to bych vážně nechtěla.. moc děkuji za odpovědi
Jestli ti dobře rozumim, tak si 2 měsíce po císaři a už si zase těhotná? Jestli jo tak gratuluju
To by mohly ty bolesti souviset s tím, asi bych šla k doktorovi - lepší zbytečně než pozdě ![]()
Ahoj, ja jsem po cisari pet mesicu a pamatuji si, ze krece a prujem jsem mela taky. Pak to preslo, ale pokud si nejsi jista, radsi skakni k doktorovi. Jinak ja to pochopila, tak, ze mas strach kvuli kojeni, ale pokud jsi tehotna dva mesice po cisari, tak to je teda rychlost ![]()
Monika83 píše:
Jestli ti dobře rozumim, tak si 2 měsíce po císaři a už si zase těhotná? Jestli jo tak gratulujuTo by mohly ty bolesti souviset s tím, asi bych šla k doktorovi - lepší zbytečně než pozdě
Po císaři se nesmí otěhu minimálně rok a půl ![]()
Já jsem taky po CS, 3 měsíce, křeče jsem měla jak se mi zavinovala děloha ![]()
Monika83 píše:
Jestli ti dobře rozumim, tak si 2 měsíce po císaři a už si zase těhotná? Jestli jo tak gratulujuTo by mohly ty bolesti souviset s tím, asi bych šla k doktorovi - lepší zbytečně než pozdě
Vždyt zakladatelka nepsala že je těhotná. Psala že jí bolí břicho, jestli se nepletu
Myslím, že se to v břiše musí všechno zase srovnt, mě taky hrozně po SC bolelo břicho, přesně tak jak píšeš, hlavně když jsem šla na záchod, tak mě bolela uvnitř ta jizva, jak se to tam všechno mlelo ![]()
po ci sari se nesmi otehotnet rok a pul? mne nikdo po cisari o dalsim moznem tehotenstvi vlastne nic nerekl, ani v porodce ani pri kontrole po sestinedeli proste nic ![]()
nn já nejsem těhotná a ani nechci ještě pár let
jen mě to trošku děsí že mě takhle hodně bolí břicho ale bolí mě od tý doby co sem měla knedlíky tak to asi mi nějak nesedlo ![]()
joaska píše:
po ci sari se nesmi otehotnet rok a pul? mne nikdo po cisari o dalsim moznem tehotenstvi vlastne nic nerekl, ani v porodce ani pri kontrole po sestinedeli proste nic
doporučuje se to.. někde říkají rok, někde rok a půl, někde i dva… Protože hrozí roztržení jizvy v děloze… proto je i žena v druhém těhu sledována kvůli tlouštce jizvy ![]()
tak to je dobry vedet, ne ze bych teda tehotenstvi planovala, zatim mi jedno ditko staci ![]()
Holky jsem cca 2 týden po císaři…a mám furt hrozný křeče a pak dost ridkou stolici…mnela jste to taky někdo…