Císař - co cítíte? Přiložení k prsu?

941
26.8.11 13:00

Cisar - co citite? a prilozeni k prsu?

Ahoj holky, asi hlupy dotaz, ale ked ste mali ciastocnu anesteziu u CS, co ste vlastne citili? resp. odkial to bolo necitlive? je mozne prilozenie k prsu? diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1137
26.8.11 13:16

Teď tu byl o tom pěkný deníček. https://www.emimino.cz/…cisari-8127/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
26.8.11 13:18

Cítila jsem pouze tlak a takové trhavé pohyby jak holky vyndavali. K přiložení mi mimča přinesla sestra asi po pěti hodinách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
26.8.11 13:21

celý spodek jsem necítila.Od okamžiku,kdy ti píchnou spinál,tak cítíš jakoby teplo,lehneš si,a nic necítíš.
Když vyndavají mimi,tak cítíš slabé tahání,jinak nic.Když mě potom překládali na postel,a zvedli mi nohy,tak jsem jen udiveně koukala,pač jsem je vůbec necítila.Jako bych se koukala na cizí nohy.
K prsu mi ho přiložili za 3h na JIP,ale záleží na porodnici,jak to má nastavené :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2789
26.8.11 13:41

Ja jsem mela prvni spinal,druhy jsem mela celkovou narkozu a do spinalu uz bych v zivote nesla.me z toho,jak se mi stourali v brise delalo zle.100% lepsi celkova narkoza i ohledne toho,ze se mi pak pri vstavani nemotala palica a nemela jsem jsem sileny bolesti zad,pri kterych se nedalo delat nic a migreny!

A prvni pricucnuti po spinalu bylo asi za 5 hodin normalne na 6ti nedeli,vubec jsem ani po jednom nelezela na JIP!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5320
26.8.11 13:52

ahoj, necítila jsem nic od pasu dolů…tedy nic…něco jo, takový tlak a trošku trhané pohyby, ale rozhodně to nebyla bolest. Přiložení myslím možné je, záleží, jak to mají kde nastavené, chce to poptat se, mně malého přinesli asi za 2-3 hodiny.
Jitino, opravdu jsi nebyla na JIP? To se mi moc nezdá, to Tě nechali s cévkou 24 h na pokoji s jinými maminkami, sestry nechodily dávat napít čaje a nechodily Tě umývat, každých snad 15 minut kontrolovat teplotu a tlak? U nás se JIP říká jednomu pokoji na šestinedělí, kam se dávají mamči po císařích a který je propojen se sesternou, takže to od pohledu jako klasická JIP nevypadá :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andrejka87
26.8.11 13:56

tak já cítila jak se mi pod zadkem rozlilo mokro nechápu to nebylo to horký ani studený ale prostě jsem cítila vodu jak mi nařízli břicho,pak to táhání jak písou holky a přiložení k prsu cca po třech hodinách…nebylo mi zle a rozhodně pokud nejsou problémy spinál doporučuju..u mě to byl zážitek na celý život..tím spíš že jsem rodila dvojčátka,ten jejich nádherný první pláč nikdy nezapomenu…

• Citovat
  • Upravit
15074
26.8.11 13:58

Bolest necítíš, jenom brnění nohou a tlaky jak na tebe sahaj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andrejka87
26.8.11 13:59
hamika píše:
ahoj, necítila jsem nic od pasu dolů…tedy nic…něco jo, takový tlak a trošku trhané pohyby, ale rozhodně to nebyla bolest. Přiložení myslím možné je, záleží, jak to mají kde nastavené, chce to poptat se, mně malého přinesli asi za 2-3 hodiny.
Jitino, opravdu jsi nebyla na JIP? To se mi moc nezdá, to Tě nechali s cévkou 24 h na pokoji s jinými maminkami, sestry nechodily dávat napít čaje a nechodily Tě umývat, každých snad 15 minut kontrolovat teplotu a tlak? U nás se JIP říká jednomu pokoji na šestinedělí, kam se dávají mamči po císařích a který je propojen se sesternou, takže to od pohledu jako klasická JIP nevypadá :-)

taky si myslím…po císaři a s cévkou na normální pokoj, to není normální :nevim: :-)

• Citovat
  • Upravit
2789
26.8.11 14:01
hamika píše:
Jitino, opravdu jsi nebyla na JIP? To se mi moc nezdá, to Tě nechali s cévkou 24 h na pokoji s jinými maminkami, sestry nechodily dávat napít čaje a nechodily Tě umývat, každých snad 15 minut kontrolovat teplotu a tlak? U nás se JIP říká jednomu pokoji na šestinedělí, kam se dávají mamči po císařích a který je propojen se sesternou, takže to od pohledu jako klasická JIP nevypadá :-)

Rodila jsem ve Šternberku a tam opravdu na jip nedavaji,byla jsem 2 hodiny po sc na porodnim boxu,kde me kontrolovali a po 2 hodinach na normalni pokoj (6ti nedeli),kde za mnou taky chodili,prebalovat vlozky.teplotu mi teda kazdych 15 min nekontrolovali,pristroj na tlak jsem mela porad na sobe,jelikoz ja beru leky na vysoky-takze to prisli jednou za hodku zkouknout a hotovo,do sklinky na caj mi dali brcko,takze jsem se mohla napit sama a cevku mi vytahovali az rano,kdy jsem vstala z postele a mela jsem po ruce cudlik na sesternu.Uplne stejny to bylo jak u prvniho,tak u druhyho,jedinej rozdil byl v narkoze :pankac: !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2789
26.8.11 14:02
andrejka87 píše:
hamika píše:
taky si myslím…po císaři a s cévkou na normální pokoj, to není normální :nevim: :-)

tak tam to normalni je! :pankac: tam probihaji vsechny sc stejne-pokud nejsou komplikace

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8921
26.8.11 14:13

Ahoj, ja citila tahani a skubani, ale bolest ne. Pak kdyz jsem videla svoje nohy, tak to bylo fakt divny :mrgreen:
A malyho mi prinesli ukazat hned na sal a pak kdyz me zasili a odvazeli na dospavaci pokoj, tak mi ho prilozili k prsu. To mohlo byt tak za pul hodky od zakroku. Takze jsem byla rada, protoze se hned pricucnul :srdce:
Na dospavacim pokoji na JIPce jsem byla dve hodky, pak me prevezli na sestinedeli na pooperacni pokoj, kde jsem byla jeden den a pak uz normalka. Rodila jsem v pondeli a domu jsem sla v patek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1769
26.8.11 14:54

holky já po cisari taky byla na normálním pokoji, sestra tam chodila snad kazdych 10min. celou noc a druhy den uz jsem byla o.k. a pohybovala se sama.

andrejka87 píše:
hamika píše:
taky si myslím…po císaři a s cévkou na normální pokoj, to není normální :nevim: :-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
26.8.11 15:02

Já sice byla na JIP, ale krom toho, že jsem měla kapačku, byla jsem dálkově napojená na tlak a měla cévku, tak nic zvláštního to nebylo. To bych klidně mohla zvládnout i na normálním pokoji, kterej vypadal stejně:-) A brčko jsem měla taky, z kusu hadičky, co používaj na kapačky:-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
941
26.8.11 21:07

takze pokial ste necitili iba od pasu dole, prsia by mali reagovat a teda to prilozenie by mohlo byt, chcela by som aby to spravili co najskor… rozkojili ste sa i po tych X hodinach??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí