Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
lokofa píše:M-a-j-a píše:Na druhou stranu už na to měli času dost a stále řeší něco jiného. Dohadují se mezi sebou a řeší svoje kauzy.lokofa píše:Jojo tyhle věci jim jdou velice rychleM-a-j-a píše:Přesně tak. To jsem myslela, když jsem psala výš.
Já teda nevím jak to dopadlo, ale ústavní soud jim to zakázal a vše by se mělo vrátit zpět ne? Teda pokud nestihnou do konce roku schválit něco nového![]()
Nebo se pletu?
Ale myslím si,že to stihnou.
No mají ještě tři měsíce
To, že o tom novináři nepíšou ještě neznamená, že to neřeší… vláda to předala do sněmovny už začátkem dubna a aktuálně je to ve třetím čtení.
j.a.n.i1 píše:lokofa píše:To, že o tom novináři nepíšou ještě neznamená, že to neřeší… vláda to předala do sněmovny už začátkem dubna a aktuálně je to ve třetím čtení.M-a-j-a píše:Na druhou stranu už na to měli času dost a stále řeší něco jiného. Dohadují se mezi sebou a řeší svoje kauzy.lokofa píše:Jojo tyhle věci jim jdou velice rychleM-a-j-a píše:Přesně tak. To jsem myslela, když jsem psala výš.
Já teda nevím jak to dopadlo, ale ústavní soud jim to zakázal a vše by se mělo vrátit zpět ne? Teda pokud nestihnou do konce roku schválit něco nového![]()
Nebo se pletu?
No mají ještě tři měsíce
Jo to víme.
V tomto stadiu už je to ale nějakou dobu
lokofa píše:j.a.n.i1 píše:Jo to víme.lokofa píše:To, že o tom novináři nepíšou ještě neznamená, že to neřeší… vláda to předala do sněmovny už začátkem dubna a aktuálně je to ve třetím čtení.M-a-j-a píše:Na druhou stranu už na to měli času dost a stále řeší něco jiného. Dohadují se mezi sebou a řeší svoje kauzy.lokofa píše:Jojo tyhle věci jim jdou velice rychleM-a-j-a píše:Přesně tak. To jsem myslela, když jsem psala výš.
Nebo se pletu?
No mají ještě tři měsíce
No každý zákon musí projí třemi čteními a také je podroben zkoumání v příslušném výboru, to nějákou dobu prostě trvá ![]()
mag píše:lokofa píše:No každý zákon musí projí třemi čteními a také je podroben zkoumání v příslušném výboru, to nějákou dobu prostě trváj.a.n.i1 píše:Jo to víme.lokofa píše:To, že o tom novináři nepíšou ještě neznamená, že to neřeší… vláda to předala do sněmovny už začátkem dubna a aktuálně je to ve třetím čtení.M-a-j-a píše:Na druhou stranu už na to měli času dost a stále řeší něco jiného. Dohadují se mezi sebou a řeší svoje kauzy.lokofa píše:Jojo tyhle věci jim jdou velice rychleM-a-j-a píše:Přesně tak. To jsem myslela, když jsem psala výš.
Nebo se pletu?
No mají ještě tři měsíce
to já vím. Já jsem psala, že je to delší dobu v jednom bodě.
A do těch necelých 17000,– se zahrnuje co všechno? Já jsem otěhotněla jako nezaměstnaná, takže v tuhle chvíli pobírám jen podporu a už jí budu pobírat jen dva měsíce. Termín mám v únoru a slyšela jsem, že do doby porodu už žádné penízky pobírat nebudu…nevíte o tomhle něco?? A můj přítel má plat zhruba těch 14000,–. Znamenalo by to tedy, že bysme nárok na podporu měli mít??
lokofa píše:mag píše:to já vím. Já jsem psala, že je to delší dobu v jednom bodě.lokofa píše:No každý zákon musí projí třemi čteními a také je podroben zkoumání v příslušném výboru, to nějákou dobu prostě trváj.a.n.i1 píše:Jo to víme.lokofa píše:To, že o tom novináři nepíšou ještě neznamená, že to neřeší… vláda to předala do sněmovny už začátkem dubna a aktuálně je to ve třetím čtení.M-a-j-a píše:Na druhou stranu už na to měli času dost a stále řeší něco jiného. Dohadují se mezi sebou a řeší svoje kauzy.lokofa píše:Jojo tyhle věci jim jdou velice rychleM-a-j-a píše:Přesně tak. To jsem myslela, když jsem psala výš.
Nebo se pletu?
No mají ještě tři měsíce
To nechápu jak si přišla na to, že je to už delší dobu v jednom bodě, když pozměňovací návrhy byly rozeslány včera a jsou zařazeny k projednání na aktuální schůzi.
Andrea22 píše:
A do těch necelých 17000,– se zahrnuje co všechno? Já jsem otěhotněla jako nezaměstnaná, takže v tuhle chvíli pobírám jen podporu a už jí budu pobírat jen dva měsíce. Termín mám v únoru a slyšela jsem, že do doby porodu už žádné penízky pobírat nebudu…nevíte o tomhle něco?? A můj přítel má plat zhruba těch 14000,–. Znamenalo by to tedy, že bysme nárok na podporu měli mít??
No, pokud se nepletu, tak se posuzuje minulé kalendářní čtvrtletí, takže záleží na příjmech co budete mít za říjen - prosinec.
j.a.n.i1 píše:lokofa píše:To nechápu jak si přišla na to, že je to už delší dobu v jednom bodě, když pozměňovací návrhy byly rozeslány včera a jsou zařazeny k projednání na aktuální schůzi.mag píše:to já vím. Já jsem psala, že je to delší dobu v jednom bodě.lokofa píše:No každý zákon musí projí třemi čteními a také je podroben zkoumání v příslušném výboru, to nějákou dobu prostě trváj.a.n.i1 píše:Jo to víme.lokofa píše:To, že o tom novináři nepíšou ještě neznamená, že to neřeší… vláda to předala do sněmovny už začátkem dubna a aktuálně je to ve třetím čtení.M-a-j-a píše:Na druhou stranu už na to měli času dost a stále řeší něco jiného. Dohadují se mezi sebou a řeší svoje kauzy.lokofa píše:Jojo tyhle věci jim jdou velice rychleM-a-j-a píše:Přesně tak. To jsem myslela, když jsem psala výš.
Nebo se pletu?
No mají ještě tři měsíce
No tak včera se to hnulo. Po delší době.
Nepátrala jsem ted momentálně po fázi,kde to je. protože to byl ov jednom bode. pokud se to zmenilo vcera,jak pises, nehledala jsem to.zatim me to nepotrebuju resit.
lokofa píše:
Nepátrala jsem ted momentálně po fázi,kde to je. protože to byl ov jednom bode. pokud se to zmenilo vcera,jak pises, nehledala jsem to.zatim me to nepotrebuju resit.
No, co tak koukám na průběh, tak
Přesný průběh je asi fuk, ale rozhodně to neleží někde v zapomnění, ale prochází to tak nějak potichu jako spousta dalších „nezajímavých“ zákonů.
j.a.n.i1 píše:lokofa píše:
Nepátrala jsem ted momentálně po fázi,kde to je. protože to byl ov jednom bode. pokud se to zmenilo vcera,jak pises, nehledala jsem to.zatim me to nepotrebuju resit.No, co tak koukám na průběh, tak
Přesný průběh je asi fuk, ale rozhodně to neleží někde v zapomnění, ale prochází to tak nějak potichu jako spousta dalších „nezajímavých“ zákonů.
- duben - předání z vlády do sněmovny
- květen - první čtení ve sněmovně
- červen - projednání ve výborech
- srpen - podrobná a obecná rozprava, pozměňovací návrhy
- jo a ten červenec (možná i část srpna, přesně nevím) byly parlamentní prázdniny
já jsem ale neřekla, že to někde leží bez povšimnutí.
Ono je to fuk.
Andrea22 píše:
Ano vše, veškeré sociální příspěvky a příjmy.
Maaja16 píše:
tuším že je to na první dítě. Ale příjem obou partnerů musí být menší se 2,4 násobek životního minima cože je asi 16990,–
Přesně tak, nyní je to takhle. Jak to bude 2012, nevím, ale dost to sleduju a nevím, že by měla nastat změna ![]()
Janka123 píše:Maaja16 píše:Přesně tak, nyní je to takhle. Jak to bude 2012, nevím, ale dost to sleduju a nevím, že by měla nastat změna
tuším že je to na první dítě. Ale příjem obou partnerů musí být menší se 2,4 násobek životního minima cože je asi 16990,–
myslím si, že to zůstane tak, jak to je.
Nebo když už, tak to měli nechat pro prvorodičky, bez omezení příjmem.
Prostě všem na první dítko
lokofa píše:
Nebo když už, tak to měli nechat pro prvorodičky, bez omezení příjmem.
Prostě všem na první dítko
Jojo, s tímhle naprosto souhlasím, takhle to dostanou zas jen ti co nepracují, pracují načerno nebo dělají podvody s neuvedením otce.