3D pero pro 7 letou

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1695
18.8.22 16:01

3D pero pro 7 letou

Hezký den, dcera chce k 7.narozeninam 3d pero. Vybrala jsem na základě recenzí Polaroid 3d play jako vhodný pro děti a začátečníky. Ale zarazilo mě, že na obalu je uvedeno, 14+. Myslíte, že to zvládne? Ještě jsem měla ve vyberu 3d Simo Basic, tam píšou od 8 let, ale zase se mi nelíbily funkce a recenze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21311
18.8.22 16:13

S dovolením se háčkuji, chci ho pro syna k osmým narozkam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
299
18.8.22 16:16
@Alushka.S píše:
Hezký den, dcera chce k 7.narozeninam 3d pero. Vybrala jsem na základě recenzí Polaroid 3d play jako vhodný pro děti a začátečníky. Ale zarazilo mě, že na obalu je uvedeno, 14+. Myslíte, že to zvládne? Ještě jsem měla ve vyberu 3d Simo Basic, tam píšou od 8 let, ale zase se mi nelíbily funkce a recenze.

Máme čerstvě od soboty, dcera dostala k 8.narozeninám a je nadšená. První den si jen tak malovala a druhý den s pomocí už jsme tvořili modely. Zvládne to úplně v pohodě, jde to opravdu dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1695
18.8.22 16:26
@Fíbí 106 píše:
Máme čerstvě od soboty, dcera dostala k 8.narozeninám a je nadšená. První den si jen tak malovala a druhý den s pomocí už jsme tvořili modely. Zvládne to úplně v pohodě, jde to opravdu dobře.

Super, díky za reakci. A jaké to pero máte? Holka je šikovná, tak věřím, že s pomocí se tím snad neseškvaři, ale zarazilo mě to uvedení věku 14+.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
299
18.8.22 17:37
@Alushka.S píše:
Super, díky za reakci. A jaké to pero máte? Holka je šikovná, tak věřím, že s pomocí se tím snad neseškvaři, ale zarazilo mě to uvedení věku 14+.

Máme ten Polaroid a i jsme jí k tomu vzali hned několik těch drátků, aby měla dost barev. Třeba černou se ji chystáme koupit v tej několika kg špulce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1695
18.8.22 17:43
@Fíbí 106 píše:
Máme ten Polaroid a i jsme jí k tomu vzali hned několik těch drátků, aby měla dost barev. Třeba černou se ji chystáme koupit v tej několika kg špulce.

Moc díky. A ty náplně jste brali originál od Polaroidu, nebo jdou i nějaké obyčejné?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1695
18.8.22 17:45
@Tichošlápek píše:
S dovolením se háčkuji, chci ho pro syna k osmým narozkam

Dcera to dostane o víkendu, tak pak dám vědět, jaké jsou první a snad i druhé dojmy. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
18.8.22 17:51

@Alushka.S super, díky moc :palec: syn moc rad ruzne tvoří a tohle mne zaujalo, ale taky jsem si rikala, aby se mi nepripekl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
299
18.8.22 19:25
@Alushka.S píše:
Moc díky. A ty náplně jste brali originál od Polaroidu, nebo jdou i nějaké obyčejné?

Ty první máme originál náplně a teď jsme zkusili objednat 1 kg špulku od Prusa3D.com (český výrobce).Důležité je prý koupit tip PLA (protože pero jiný tip neroztaví).Snad špulka přijde, o víkendu vyzkoušíme a dáme echo. A ještě jedna důležitá věc, v balení u toho Polaroid péra není adaptér a je třeba USB 5V/2A.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1695
18.8.22 19:31
@Fíbí 106 píše:
Ty první máme originál náplně a teď jsme zkusili objednat 1 kg špulku od Prusa3D.com (český výrobce).Důležité je prý koupit tip PLA (protože pero jiný tip neroztaví).Snad špulka přijde, o víkendu vyzkoušíme a dáme echo. A ještě jedna důležitá věc, v balení u toho Polaroid péra není adaptér a je třeba USB 5V/2A.

Já teď objednala ty originál a pak uvidíme. Taky jaký to bude mít úspěch :mrgreen: O tom adaptéru vím, ale předpokládala jsem, že je to takový ten s USB výstupem, jak bývá k mobilu, nebo ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
299
18.8.22 19:38
@Alushka.S píše:
Já teď objednala ty originál a pak uvidíme. Taky jaký to bude mít úspěch :mrgreen: O tom adaptéru vím, ale předpokládala jsem, že je to takový ten s USB výstupem, jak bývá k mobilu, nebo ne?

Jo, je, ale musí na sobě mít napsáno aspoň 2A (většinou jde o rychlo nabíječky nebo nabíječky od tabletů).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
299
18.8.22 19:40

Dcera používá MEAN WELL SGA12E05-USB

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1695
22.8.22 09:55
@Tichošlápek píše:
@Alushka.S super, díky moc :palec: syn moc rad ruzne tvoří a tohle mne zaujalo, ale taky jsem si rikala, aby se mi nepripekl

Tak za živé paměti hlásím, že bych se u 8 letého asi vůbec nebála. Pokud to tedy není vyloženě poděs. :mrgreen: Dcera zvládá naprosto bez problémů s perem sama pracovat. I obsluhu, výměnu filamentu. ;)
Pro představu, co si vyrobila ten první den, co to dostala, když si to zkoušela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
22.8.22 10:23

@Alushka.S děkuji moc, tak já rovnou objednavam, narozky na krku :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1695
22.8.22 10:35
@Tichošlápek píše:
@Alushka.S děkuji moc, tak já rovnou objednavam, narozky na krku :palec:

Tak ať se líbí! ;) Naše holka je nadšená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Lékařský kufřík

• (4.8) + 19 recenzí

Linkimals Mluvící lama

• (4.8) + 18 recenzí