Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Hezký den, dcera chce k 7.narozeninam 3d pero. Vybrala jsem na základě recenzí Polaroid 3d play jako vhodný pro děti a začátečníky. Ale zarazilo mě, že na obalu je uvedeno, 14+. Myslíte, že to zvládne? Ještě jsem měla ve vyberu 3d Simo Basic, tam píšou od 8 let, ale zase se mi nelíbily funkce a recenze.
@Alushka.S píše:
Hezký den, dcera chce k 7.narozeninam 3d pero. Vybrala jsem na základě recenzí Polaroid 3d play jako vhodný pro děti a začátečníky. Ale zarazilo mě, že na obalu je uvedeno, 14+. Myslíte, že to zvládne? Ještě jsem měla ve vyberu 3d Simo Basic, tam píšou od 8 let, ale zase se mi nelíbily funkce a recenze.
Máme čerstvě od soboty, dcera dostala k 8.narozeninám a je nadšená. První den si jen tak malovala a druhý den s pomocí už jsme tvořili modely. Zvládne to úplně v pohodě, jde to opravdu dobře.
@Fíbí 106 píše:
Máme čerstvě od soboty, dcera dostala k 8.narozeninám a je nadšená. První den si jen tak malovala a druhý den s pomocí už jsme tvořili modely. Zvládne to úplně v pohodě, jde to opravdu dobře.
Super, díky za reakci. A jaké to pero máte? Holka je šikovná, tak věřím, že s pomocí se tím snad neseškvaři, ale zarazilo mě to uvedení věku 14+.
@Alushka.S píše:
Super, díky za reakci. A jaké to pero máte? Holka je šikovná, tak věřím, že s pomocí se tím snad neseškvaři, ale zarazilo mě to uvedení věku 14+.
Máme ten Polaroid a i jsme jí k tomu vzali hned několik těch drátků, aby měla dost barev. Třeba černou se ji chystáme koupit v tej několika kg špulce.
@Fíbí 106 píše:
Máme ten Polaroid a i jsme jí k tomu vzali hned několik těch drátků, aby měla dost barev. Třeba černou se ji chystáme koupit v tej několika kg špulce.
Moc díky. A ty náplně jste brali originál od Polaroidu, nebo jdou i nějaké obyčejné?
@Tichošlápek píše:
S dovolením se háčkuji, chci ho pro syna k osmým narozkam
Dcera to dostane o víkendu, tak pak dám vědět, jaké jsou první a snad i druhé dojmy. ![]()
@Alushka.S super, díky moc
syn moc rad ruzne tvoří a tohle mne zaujalo, ale taky jsem si rikala, aby se mi nepripekl
@Alushka.S píše:
Moc díky. A ty náplně jste brali originál od Polaroidu, nebo jdou i nějaké obyčejné?
Ty první máme originál náplně a teď jsme zkusili objednat 1 kg špulku od Prusa3D.com (český výrobce).Důležité je prý koupit tip PLA (protože pero jiný tip neroztaví).Snad špulka přijde, o víkendu vyzkoušíme a dáme echo. A ještě jedna důležitá věc, v balení u toho Polaroid péra není adaptér a je třeba USB 5V/2A.
@Fíbí 106 píše:
Ty první máme originál náplně a teď jsme zkusili objednat 1 kg špulku od Prusa3D.com (český výrobce).Důležité je prý koupit tip PLA (protože pero jiný tip neroztaví).Snad špulka přijde, o víkendu vyzkoušíme a dáme echo. A ještě jedna důležitá věc, v balení u toho Polaroid péra není adaptér a je třeba USB 5V/2A.
Já teď objednala ty originál a pak uvidíme. Taky jaký to bude mít úspěch
O tom adaptéru vím, ale předpokládala jsem, že je to takový ten s USB výstupem, jak bývá k mobilu, nebo ne?
@Alushka.S píše:
Já teď objednala ty originál a pak uvidíme. Taky jaký to bude mít úspěchO tom adaptéru vím, ale předpokládala jsem, že je to takový ten s USB výstupem, jak bývá k mobilu, nebo ne?
Jo, je, ale musí na sobě mít napsáno aspoň 2A (většinou jde o rychlo nabíječky nebo nabíječky od tabletů).
@Tichošlápek píše:
@Alushka.S super, díky mocsyn moc rad ruzne tvoří a tohle mne zaujalo, ale taky jsem si rikala, aby se mi nepripekl
Tak za živé paměti hlásím, že bych se u 8 letého asi vůbec nebála. Pokud to tedy není vyloženě poděs.
Dcera zvládá naprosto bez problémů s perem sama pracovat. I obsluhu, výměnu filamentu. ![]()
Pro představu, co si vyrobila ten první den, co to dostala, když si to zkoušela.
@Alushka.S děkuji moc, tak já rovnou objednavam, narozky na krku ![]()
@Tichošlápek píše:
@Alushka.S děkuji moc, tak já rovnou objednavam, narozky na krku
Tak ať se líbí!
Naše holka je nadšená.