3D puzzle staveb

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
15.10.13 13:39

3D puzzle staveb

Ahojte, teď jsem na Facebooku narazila na zajímavé 3D puzzle, ze kterých se postaví světové budovy. Píšou tam, že k sestavení není potřeba lepení. Nemáte s tím někdo zkušenost? Nezboří se to po prvním třesu? Můj tatínek puzzle miluje. Je to jeho největší koníček. Tráví tím hrozně moc času, má nasbíráno hrozně moc sad, ale nevím o tom, že by měl takovéhle trojrozměrné.
Ráda bych mu jej koupila k Vánocům, jen bych ho nechtěla zklamat, proto budu hrozně vděčná za každou recenzi a zkušenost.
Díky moc!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
15.10.13 14:01

@ClaudiaCardinale pokud Tvůj táta miluje puzzle, tak to bude super dárek. Můj kámoš tohle skládá, já to obdivuju (bych to po 10ti minutách zahodila :mrgreen: ). Jinak kámoš nedávno dělal globus a Eifelovku a drží to bez problémů pokupě i bez lepidla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5532
15.10.13 14:13

Syn má Eiffelovku a Big Ben. Je to pěkné, drží to dobře - Eiffelovka přežila i pád ze stolu (kromě toho, že se odkutálela jedna odnímatelná část, která není na pevno přidělaná - jen se postavila zpět na špičku).
Ale pro dospělého fanouška puzzle mi to připadá docela jednoduché. Tak vybírej nějakou složitější stavbu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.10.13 14:17

Díky moc za vaše komentáře. Každý názor a rada je pro mě důležitý :-) Zrovna ta Eiffelovka se mi z nabídky líbí asi nejvíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
15.10.13 15:09

Jako dárek je to hezké (máme doma Big Ben). Dohromady to drží dobře-není se čeho bát, ale na stavbu je to poměrně hodně jednoduché a složený byl asi za dvě hodiny. Na rubové straně jsou čísla a šipky, aby ty dílky na na sebe pasovaly., takže to určitě není zábava na dlouhou dobu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.10.13 15:26

@Te30 Díky moc za reakci, to, že by to bylo složené rychle, by asi ani nevadilo, taťka by si s tím i tak vyhrál :-) A stejně dostane ještě jedno velké 5000dílkové puzzle, takže o zábavu postaráno mít bude. Mně jde právě hlavně o to, jestli se to po chviličce nerozpadne :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
15.10.13 15:50

@ClaudiaCardinale Ne, to se určitě nerozpadne, ony i ty dílky jdou do sebe celkem dost ztuha a pak právě dobře drží. Odpadnou mohou jen ty nasazovací umělohmotné části, ty jsou de facto jen nasazené na té složené části. A ty části, které tvoří rohy, mají takový ohýbací pantík, takže se to při tvarování nezlomí. Je to celé z jakési umělé hmoty, která se dá dobře tvarovat (někdy se musí malinko silou, ale nezlomilo se nám nic). Rozpadlo by se to pouze, kdyby se s tím silou praštilo o zem. Spadlo nám to ze stěny (cca.2 metry) a odpadly jen ty nasazovací části.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.10.13 16:11

@Te30 Výborně, to přesně mě zajímalo :-) Díky, díky moc! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5862
15.10.13 19:56

Taky máme Eiffelovku a souhlasím, že je to pevné, nerozpadá se to. Je to určitě fajn změna oproti klasickému puzzle. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1827
11.11.21 19:21

Máte někdo zkušenosti s 3D puzzlemi aut? Pro jak velké děti jsou vhodné?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
klarka94
2.12.21 23:09

@novomamča brácha kupoval dětem 3d puzzle auta, za pár dní kupoval i motorku pro sebe :D. Je to asi spíše zábava pro starší děti, tak 12 + ale dospělýho to baví asi nejvíc. Kupoval tady na shopu https://www.woodenpuzzle.cz/…puzzle-auta/ Auta vydrží hodně

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí

Usínáček Dino