Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahojky, dostali jsme pro malou (1 rok) dřevěnou houpačku na zavěšení, přemýšlela jsem že bych koupila rozpěrnou hrazdu mezi futra a zavěsila houpačku na ni a malá by mohla řádit. Jen problémek, bydlíme v paneláku a máme na h… futra
,jsou to ty oboustranný a nevím zda by ta tyč mezi nima držela. Máte někdo takové futra a mezi nimi tuto hrazdu? Drží to? A ještě jestli máte některá tuto hrazdu, mohli by jste mi změřit šíři na konci tyče? Moc dík ![]()
Nemame rozumny mi to neprijde. Jeste kdyz na tom cvici dospely budiz, maximalne si namlati sam, ale ty hrazdy jsou kovove, dovedes di predstavit co se muze stat tomu diteti kdyz mu to spadne na hlavu ![]()
Co je to oboustranny futro? My bydlime ve skeletu, tyc mame, houpacku taky.. Ale máma asi klasika futra?! ![]()
@ninabu 6e se dají dveře dát na obě strany, futra jsou široké cca 6cm a uprostřed je výstupek. @quinny Mělo by to udržet 100kg tak si myslím když je dobře ukotvena že by to mělo udržet, chtěla bych spíše hrazdu na přivrtání ať mám jistotu že to nespadne
Mame hrazdu ze sportovniho obchodu (manzel cvici roky…), je prisroubovana a manzel vazi nejmin (kdyz ma moc prace) 92kilo. Hrazda se ani nehne. Konce jsou siroke 48mm. Vic bohuzel neporadim ![]()
Mame obyc panelakovy futra a hrazda drzi jak pribita.Taky na ni mame houpacku pro syna.Muz ma 100kg a v pohode.
@ježourek x.x.x to jsou ty nejhorsi futra vubec. Mame je taky
![]()
Spis doporucuju navrtat do stropu
Tady uz se to resilo jsou tam i fotky ![]()
https://www.emimino.cz/…futra-36617/
@quinny o tom jsem taky přemýšlela že je vrtnu do stropu, ale docela se bojím aby to drželo, panely jsou mrchy
.Možná dát pořádný hmoždinky ![]()
Nedávno měli v Lidlu akci na hrazdu, vrtací do futer.. třeba by tam ještě měli:-) Mě odradilo to vrtání, futra ničit nechci.
@hofka Mě vrtání zase příliš netrápí
jsou to stejně starý hnusný futra a až zruším houpačku tak není problém ty díry zamáznout nějakou pastou a natřít…