Kolik máte doma panenek?

bibie
11.10.13 10:47

Kolik mate doma panenek?

Ahoj maminky holcicek, zajimalo by me kolik mate doma panenek miminek? Mame doma 4, dve male mimi kolem 30cm(plavacek a s mekym telickem), pak mame Annebel 45cm, a jeste jednu panenku 52cm taky s mekym telickem(jako rocni holcicka), pak mame jeste Pony Pinky pie(taky jako miminko). Mam doma dve holky a chtela jsem mladsi koupit k vanocum Baby Born cca45cm(plavacka). Navrhla jsem to manzelovi ale nesouhlasil, ze tech panenek je uz nejak moc…No nevim, me to teda neprijde, ale je pravda, ze kdyz jsem byla mala ja mela jsem panenky jen dve…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10872
11.10.13 10:52

Holky maj panenec kopici :-D Ale samý menší a taky chci nějaký větší miminko, protože Ježíšek přinese kočárky… od chlapa to slyším taky, jenže kdybychom měli kluky, tak aut není nikdy dost!!! Neřešim, stejně se rozhodnu sama :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5631
11.10.13 10:52

@bibie Dcera má jedno miminko (chou-chou jako živé miminko) s měkkým tělem a jedno zdědila po sestřence (které už je 21 let) - s tvrdým tělem, neumí nic. Jo, ještě jsem zapomněla na jedno malé „měkké“ mimino - taky neumí nic, má ho už od prvních narozenin. Další určitě kupovat nehodlám. Ale je fakt, že si je ani nepřeje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15225
11.10.13 11:01

Dcera má jednu panenku/mimino cca 30cm, se kterou si hraje hodně, pak několik „plyšáků“ holčiček, se kterými si ale vůbec nehraje a dvě mini panenky do pěti cm. Zatím nic víc neplánuju kupovat, až bude větší, tak se koupí větší mimino. Já jsem ale matka herodeska, já nesnáším hromady hraček, které nevyužité leží na hromadě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13837
11.10.13 11:02

Má jich mraky, vždycky si nějakou odněkud přitáhne, jsou spíš menší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uju
6750
11.10.13 11:05

Tak u nás to bude asi masakr. Mám dvě holky 2,5 riku + 11 let. Máme staré(ješě po mě) mimino cca 45cm + shou shou+malé miminko z kauflandu(mluvící)+ taková opravdu malá panenka(dcera si ji bere do vany-15cm) To jsou pany té malé. ta velká má barbie (asi 15ks) Letos malé nadělí Ježíšek panenku s vlásky co jdou česat a mýt, ale myslím, že to proberu aby jich nebylo moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
11.10.13 11:05

Máme jedno malé miminko poděděné, s tím si hraje nejvíc, pak jedno větší celoplastové, a pak pár „pidi“ panenek 10-15cm. Jo a ještě hadrovou pannu, co měla od miminka. Teď do lázní mám koupenou panenku s vlásky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4132
11.10.13 11:19

Hodně, mám dvě dcery a k tomu štědré prarodiče a tety :mrgreen: Takže za téměř 7 let už se jich naskládalo dost. Ale využívají je ke hraní snad všechny, hrají na školku, dětský domov 8o a tak. Na to potřebují víc „dětí“. Na vánoce si mladší přeje další panenku :roll:. Já mám v plánu autodráhu :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.10.13 11:20

Naše má jednu velkou interaktivní a pak plno takových malých :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
11.10.13 11:27

@Vlkoška Vaše děti si hrajou na dětský domov? To je úžasný :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
820
11.10.13 11:35

Máme dceru 15 měsíců a panenku ani jednu, ale tři medvědy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
11.10.13 11:37

3 barbíny, 5 menších panenek a jedno mimi s měkkým tělem (cca 30 cm), s ním si hraje nejvíc.. k Vánocům bych chtěla koupit kočárek, což se u chlapa nesetkalo s pochopením - máme totiž kluka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
11.10.13 11:41

@Tamtama dají se sehnat i jiné barvy, než růžová, tak to nevzdávej :pankac: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
820
11.10.13 11:49
@Etcetera78 píše: