Hudební chodítko Fisher Price 2v1

4
14.10.13 13:12

Hudební chodítko Fisher Price 2v1

Maminky nemáte náhodou zkušenost s tímto hudebním chodítkem (http://www.terulka.cz/…Price-V3254/)?? Chtěli bychom ho pořídit naší holčičce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
MedunkaJana
14.10.13 13:33

@Simona139 A jak je stará vaše dcerka? :think:

• Citovat
  • Upravit
4
14.10.13 16:41

7 měsíců :) ale chceme to jako dárek pod stromeček :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MedunkaJana
14.10.13 17:34

@Simona139 my jsme pořídili teď podobné chodítko dceři (7 m.) protože se už staví na nohy, ale zjistila jsem, že tyhle ty „tlačící“ chodítka jsou vhodná pro děti co už chodí aspoň kolem nabytku. Strašně to ujíždí a opravdu je potřeba aby to dítě už aspoň trochu chodilo. Pokud to chcete aby se v tom „u toho“ naučila chodit, vzala bych klasické chodítko na posazení-postavení. (také tak budeme řešit).
Na Vánoce kupte raději něco jiného a chodítko zvlášť až uvidíte, že chodí :think:
Toť názor za mě a posílám to naše :mavam:
http://www.mall.cz/…activity0102?…
ale zatím si s tím vyhraje pořádně

• Citovat
  • Upravit
21720
14.10.13 17:56

Za mě super nápad. děti měly obě takováto chodítka, co se tlačí. klidně bych toto pořídila. určitě je pro vývoj dítěte lepší než to, do kterého dítě posadíš.
a není problém dát na vánoce pod stromeček a případně se využije později. zatím může využít právě ten hrací panel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
14.10.13 19:23

Chceme to právě využít, až už chodit alespoň trochu bude umět :)… Proto jako dárek pod stromeček, protože každou chviličku chodit určitě bude :)… Klasické chodítko nechceme. Spíše by mě zajímalo, zda se to nějak nemůže s malou převrátit? :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí