3D ULTRAZVUK

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymni
18.4.03 12:20

3D ULTRAZVUK

Ahoj holky,

obcas tu pisete o skvelych zazitcich z 3D ultrazvuku. Muzete mi prosim poradit, kde v Praze toto provadeji a jestli je mozny se tam jen tak objednat a jak dlouho objednani asi tak trva (abych to stihla) ;-)

Diky moc

Lenda

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17
18.4.03 13:35

3D ULTRAZVUK

Ahoj Lendo, zkus se podívat na rodinu.cz, tam se o tom taky diskutovalo. viz. " .{target:_blank}":[http://www.rodina.cz/…se/novep.asp?…]

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
18.4.03 15:44

3D ULTRAZVUK

Dekuju. Zkoukla jsem to a zjistila, ze Praha je „zazdena“ a stejnak jsem vhodny cas evidentne prosvihla :-), koncim 34 tyden. Tak snad priste :o)

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
25.4.03 13:14

3D ULTRAZVUK

Dobrý den, tak já bych v Praze o jednom 3D ultrazvuku vědě+la a není to nemožné se tam dostat :o).

Je to v ulici Klimentská (naproti Kotvy), telč. na ústřednu, či recepci je 222 313 118.

Já vlastní zkušenost ještě nemám, jsem objednána až na květen. :-P

Přeji úspěšné objednání, ovšem podotýkám, je to soukromé zařízení a za ultrazvuk se platí. DK

• Citovat
  • Upravit
8
25.4.03 13:31

3D ULTRAZVUK

Dobrý den,

velice mě zaujala diskuze na téma 3D ultrazvuk, také už jsem slyšela o Klimentské, jen mi poraďte, v kterém týdnu je asi tak nejlepší tam zajít. Děkuji předem za odpověď. Petra 8 tt. :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
30.4.03 14:01

3D ULTRAZVUK

Já jsem se o 3D ultrazvuku dozvěděla z této diskuze, zavolala jsem do Klimentské a jsem objednaná bez potíží za tři týdny (budu ve 20.týdnu). Dám vědět zážitky a odkaz na fotku, když některou z vás bude zajímat, jak mimčo vypadá na 3D ultrazvuku. Míša

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí