3D ultrazvuk - Most

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
81
20.7.11 11:20

3D ultrazvuk Most

Ahoj, potřebovala bych vědět, kde a kdo dělá v Mostě 3D ultrazvuk? mohl byste mi někdo poradit, jméno doktora atd. děkuju moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
552
20.7.11 11:41

Kučaba ve středisku naproti průmce ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
20.7.11 11:42

Ahoj Nikolinko,
Mudr. Miroslav Vítek. Posílala mě k němu moje doktorka na obyč utz, zmínil se, že se chystá 3D pořídit. My jsme sice byli na 3D jinde (v Litvínově), protože v době, kdy jsem byla těhotná ho ještě neměl, ale snad už tuto službu provozuje, tak si tam zkus zavolat. Je tam příjemné prostředí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3483
20.7.11 11:48
Dendiska píše:
Ahoj Nikolinko,
Mudr. Miroslav Vítek. Posílala mě k němu moje doktorka na obyč utz, zmínil se, že se chystá 3D pořídit. My jsme sice byli na 3D jinde (v Litvínově), protože v době, kdy jsem byla těhotná ho ještě neměl, ale snad už tuto službu provozuje, tak si tam zkus zavolat. Je tam příjemné prostředí.

Tak u Vítka jsem byla neskutečně zklamaná.. Nevím jestli se chová stejně když dělá 3D, který si pacientka hradí, jako když dělá kontrolní utz, ale mě mimčo ani jednou za ty tři utz neukázal, nic mi neřekl, mimčo mělo tep 180, řekl jen, že je to na horní hranici a dál to neřešil :cert:
Jinak my jsme chodili na 4D k doktoru Zemánkovi (http://gynekologie-most.cz/ultrazvuk-4d/) a spokojenost naprostá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20522
20.7.11 11:59
ahoj, já byla u Zemánka. Má ordinaci ve zdravotní střediku pod neprakťákem
NikolinkaK píše:
Ahoj, potřebovala bych vědět, kde a kdo dělá v Mostě 3D ultrazvuk? mohl byste mi někdo poradit, jméno doktora atd. děkuju moc
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
20.7.11 11:59
barvik píše:
Tak u Vítka jsem byla neskutečně zklamaná.. Nevím jestli se chová stejně když dělá 3D, který si pacientka hradí, jako když dělá kontrolní utz, ale mě mimčo ani jednou za ty tři utz neukázal, nic mi neřekl, mimčo mělo tep 180, řekl jen, že je to na horní hranici a dál to neřešil :cert:
Jinak my jsme chodili na 4D k doktoru Zemánkovi (http://gynekologie-most.cz/ultrazvuk-4d/) a spokojenost naprostá.

Tak je fakt, že teda moc sdílný nebyl :lol: . Ale říkala jsem si, že možná při tom 3D změní přístup, vždyť o to přece jde, podívat se na mimčo a něco se o něm dozvědět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3483
20.7.11 12:04
Dendiska píše:
barvik píše:
Tak je fakt, že teda moc sdílný nebyl :lol: . Ale říkala jsem si, že možná při tom 3D změní přístup, vždyť o to přece jde, podívat se na mimčo a něco se o něm dozvědět.

No od něj bych to moc nečekala.. Třeba ten Zemánek má obrazovku zvlášť pro maminku, ale Vítek měl jen jeden monitor a ještě ani nic neukáže a neřekne, takže si ten 3D u něj nedovedu představit :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14535
20.7.11 12:18

Ahoj, já byla s manželem u Kollera (je v budově u nádraží) a byla jsem moc spokojená. Jednání má skvělé, je milý, příjemný, ochotný, plně se věnoval mně i manželovi (tomu snad i trochu víc), když malá nespolupracovala, tak okukoval pohlaví. Navíc, pokud je mimčo hůře vidět, tak dostanete slevu nebo si vás pozve jindy.
 http://www.gynarko.cz/…ilan-koller/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
552
20.7.11 13:19

Dr. Kučaba byl úplně super. Vše nám ukazovl a dělal si srandičky. Manžel byl také spokojený. Odstěhovala jsem se, ale i přesto dojíždím k němu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
746
1.12.11 17:15

Ahoj, chystám se objednat na 3D ultrazvuk k MUDr. Kollerovi a chci se zeptat, jestli ho dělá jen v Mostě nebo i v Chomutově? Byly jste u něj byly spokojené s 3D ultrazvukem? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marcela25
16.2.12 11:57

Ahojky , tak s tím musím jedině souhlasit . Byla jsem u doktora Vítka už 2krát na běžném ultrazvuku a neřekl mi ani slovo a nebyla jsem vůbec spokojená. Na co s eho nezeptáte nepoví. Neříkám , že musí povídat romány vím, že rodiček vidí denně mnoho , ale neřekne ani podstatné věci a nemá zájem ani miminko ukázat. Opravdu jsem byla nemile překvapená . Vyvažuje to jen příjemná zdravotní setřička.

• Citovat
  • Upravit
10
20.4.12 23:20

Já byla u mudr. Vítka dnes a nemůžu si stěžovat, celou dobu co mi dělal UZ tak jsem mimíska viděla, měla jsem obrazovku před sebou takže bylo vše krásně vidět, já tedy byla spokojená

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
28.5.14 09:04

Ahoj ženy :) byla některá z vás na 3d ultrazvuku u Vítka? Jaký má prosím ceník? Díky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2314
1.2.17 17:59

Ahoj, prosím ví někdo ceník u Vítka? Jdu tam zítra a sestra mi to do telefonu neřekla. Díky. (3D utz)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.3.18 12:15
@JuliF píše:
Ahoj, prosím ví někdo ceník u Vítka? Jdu tam zítra a sestra mi to do telefonu neřekla. Díky. (3D utz)

Ahoj, jaký byl ultrazvuk a kolik za to chtěl? Hledám kam jít a nějak nevím ????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí