Poraďte, jsem těhotná?

19.7.11 17:11

poraďte, jsem těhotná?

Hezký den, chtěla jsme se zeptat na Váš názor. Měla jsem složité období a prostě jsem zapomněla pár pilulek asi někde uprostřed plata. Hned, jak jsem si toho všimla, tak jsem dobrala pilulky tak, jak se mají, každý den jednu, ale vynechané pilulky jsem už nebrala. Menstruaci jsem potom dostala, ale bylo to spíš jenom takové špinění, i když s menstruací potíže většinou nemám. Posledních pár dní se cítím pořád unavená, hladová, náladová a mám bolesti hlavy i břicha. Myslíte si, že můžu být v tom? Předem moc děkuji za odpověď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1475
19.7.11 17:13

Co takhle si udělat testík?Samozřejmě to možné je 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
19.7.11 17:19

Bylo by to náhoda, ale i ty se stávájí, takže jsem taky pro test :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
128
19.7.11 17:34

Ahojky,
stručně-podle mě těhotná NEjsi… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
19.7.11 17:39

POkud jsi nebyla chráněná antiko, tak klidně těhotná být můžeš. Ale nemusíš. Udělej si těhotenský test, případně zajdi na gynekologii. Ať to dopadne, jak si přeješ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6153
19.7.11 17:41

Já ti to řeknu… tak z 50ti procentní jistotou - nejsi! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ale taky být můžeš, udělej si test! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25133
20.7.11 07:39

Tak rozhodně si udělej test, nebo zajdi na gyndu. Ale ty stavy, které máš můžou být právě z toho zapomenutí - máš třeba jen rozhozené hormony. Já jsem jednou přebrala měsíčky, abych si je nevezla na dovolenou a už bych to nikdy neudělala - některé tělo reaguje na takové změny prostě hůř.
Každopádně dej vědět, jak jsi dopadla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky