Mimiskové KP

16908
19.7.11 09:17

Mimiskové KP

Zdravím těhulky :mavam:
koukala jsem po diskuzích a všechny v tomhle duchu jsou třeba rok staré,tak mě napadlo založit novou :-)

Prostě všechny těhulky v jakémkoliv týdnu,s miminkama v poloze zadečkem dolů-přidejte se :-D
Těžko popisovat jak „bolí“ kopání do slabin maminkám,co mají mrňousky hlavičkou dolů :mrgreen:

Ať se můžeme navzájem podporovat a utěšovat,když se prckové neotočí :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
kockodanka
19.7.11 09:26
Hejhulka25 píše:
Zdravím těhulky :mavam:
koukala jsem po diskuzích a všechny v tomhle duchu jsou třeba rok staré,tak mě napadlo založit novou :-)

Prostě všechny těhulky v jakémkoliv týdnu,s miminkama v poloze zadečkem dolů-přidejte se :-D
Těžko popisovat jak „bolí“ kopání do slabin maminkám,co mají mrňousky hlavičkou dolů :mrgreen:

Ať se můžeme navzájem podporovat a utěšovat,když se prckové neotočí :wink:

Preju, at se otoci… No a potom ty zas poznas, co je to noha zaklinena v zebrech :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
16136
19.7.11 09:33

čauky hejhul, ty uz nechodis na rijnatka? jinak my jsme asi opět kp po vcerejsim velkem utz :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6862
19.7.11 09:35

AHOJ
Já už teda těhu nejsem. KP jsem taky mimineměla,ale chci pozdravit Hejhulku. AHOJ :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
19.7.11 09:38

Kopání do žeber není rozhodně taky žádný med. :mrgreen: To si nevybereš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16908
19.7.11 09:46

Gabi vzhledem k tomu,že čekáme 4.holčičku a předchozí tři byly hlavičkou dolů,tak vím,co je to kopání do žeber :mrgreen:
Lucko a Lucienne do říjňátek nechodím už proto,že jsem byla dlouho mimo a není snadný se zapojit,ale nakukuju pořád :hug:
no já jsem včera byla v rizikové poradně a malá měla světlou chvilku a byla hlavičkou,ale hned jak jsem vyšla z ordinace tak se zavlnilo bříško a zvesela se přetočila :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16908
19.7.11 09:49

LuciPT teď se budu hodně stydět a kát,ale nevím,kam tě přiřadit,mozek velí,že tě znám ale odkud? :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11408
19.7.11 09:52

ahoj, no ja jsem teda podstatne dal v tehotenstvi a mala porad KP, takze sem zvedava na ctvrtecni kontrolu..
je fakt, ze nevim co jsou kopance vys nez kolem pupku a v boku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16908
19.7.11 09:56
xreni píše:
ahoj, no ja jsem teda podstatne dal v tehotenstvi a mala porad KP, takze sem zvedava na ctvrtecni kontrolu..
je fakt, ze nevim co jsou kopance vys nez kolem pupku a v boku :-)

zdravím :-D tak to už se asi neotočí viď?a půjdeš na císaře?já bych vzhledem ke komplikacím teda spontánní nechtěla :nevim:
to jsou kolikrát rány vidˇ? :lol: já spím na boku kvůli kyčli,takže spíš polobok,polobřicho,ale to už se nedá,normálně odskakuju od postele :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16908
19.7.11 09:57
xreni píše:
je fakt, ze nevim co jsou kopance vys nez kolem pupku a v boku :-)

zrovna koukám,že jsi měla min rok revizi v 7+2..já jí měla o měsíc později a taky v 7 tt :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1763
19.7.11 10:14

Sixe máme 5ti měsíční holčičku, která byla celou dobu hlavou dolů, kvůli nedostatku plodové vody jsme skončili na císaři a v momentě rozřezání břicha paní doktorka prohlásila, že se otočila, takže tak :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11408
19.7.11 11:01

Hejhuli no zatim dr nic nerikala, podle ni mam jeste cas, tak uvidime.. ja bych rada i kp rodila prirozene, kdyby k tomu byly splneny vsechny podminky..
rany teda jo, hlavne kdyz nalehnu na ten pravy bok, to me hned kope, asi ji utlacuju nebo co :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16908
19.7.11 11:06
xreni píše:
Hejhuli no zatim dr nic nerikala, podle ni mam jeste cas, tak uvidime.. ja bych rada i kp rodila prirozene, kdyby k tomu byly splneny vsechny podminky..
rany teda jo, hlavne kdyz nalehnu na ten pravy bok, to me hned kope, asi ji utlacuju nebo co :mrgreen:

já bych nerodila přirozeně ani kdyby mi platili :mrgreen: už jen to co mi řekl jeden primář-že když leze hlavička poslední,ucpe porodní kanál i s pupečníkem a v tu chvíli je dítě bez kyslíku a záleží na zručnosti porodníka jak ho rychle dostane ven :zed: nemluvě o velikosti nástřihu,který je prý hodně velký :roll: já měla nástřih malý u 1.porodu a ještě tři dny po porodu jsem nemohla sedět :-?
další riziko u kp je to,že neodhadnou váhu,utz určuje váhu s odchylkou 500 g nahoru i dolů.takže když když ti řeknou že má 3,5 kg,může taky mít 4 a to bude u kp sakra velký problém :wink:
někdy se musí lámat klíční kost,když se mimčo zapříčí,může se pohmoždit ručička,použít kleště apod-děkuji,všechno si zkusit nemusím :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6862
19.7.11 12:08

Hejhulko z miminka.com snad si vzpomeneš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16908
19.7.11 12:09
LuckaPt píše: