Mimiskové KP

Napsat příspěvek
Velikost písma:
607
19.7.11 12:32
kockodanka píše:
Hejhulka25 píše:
Zdravím těhulky :mavam:
koukala jsem po diskuzích a všechny v tomhle duchu jsou třeba rok staré,tak mě napadlo založit novou :-)

Prostě všechny těhulky v jakémkoliv týdnu,s miminkama v poloze zadečkem dolů-přidejte se :-D
Těžko popisovat jak „bolí“ kopání do slabin maminkám,co mají mrňousky hlavičkou dolů :mrgreen:

Ať se můžeme navzájem podporovat a utěšovat,když se prckové neotočí :wink:
Preju, at se otoci… No a potom ty zas poznas, co je to noha zaklinena v zebrech :mrgreen:

Jo jo-obojí je úžasný-mě se prcek otočil až na poslední chvíli-už jsem ani Mudra nedoufaly,takže jsem si užila obojí.A musím říct,že ta žebra jsou daleko horší :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6862
19.7.11 12:35

Máme se dobře. Adámkovi už táhne na půlroček. Teď mu leze čtvrtý zoubek. Naštěstí to snáší docela dobře. Erik jde v září do školky.
Koukám,že čekáš čtvrtou holčičku. Gratuluju. Že vy jich chcete mít jako král ve Zlatovlásce :mrgreen: . A trápí tě těhu cukrovka. Máš jen dietu nebo si pícháš? Já ji měla u Erika. Zvládli jsme to s dietkou. jednu výhotu to mělo. nebyla jsem jako vepřík.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5358
21.7.11 10:49

Mě se moje beruška točí jak kafemlejnek, podle UTZ v 29+2 byla KP, pak 29+6 hlavou dolů a teď už mi zase šmejdí hlavou pod žebrama. Už to přestávám řešit a snad se čase umoudří a otočí se nakonec dolů :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16908
21.7.11 11:46
masinka9 píše:
Mě se moje beruška točí jak kafemlejnek, podle UTZ v 29+2 byla KP, pak 29+6 hlavou dolů a teď už mi zase šmejdí hlavou pod žebrama. Už to přestávám řešit a snad se čase umoudří a otočí se nakonec dolů :nevim:

tak nějak to máme i my,akorát,že slečna je vždycky večer,ráno,a 90% času během dne hlavou nahoru a pak si dělá kolečko cca 20 minutový kdy je hlavičkou dolů :lol: bude to ještě sranda,sledovat jak to dopadne :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5358
21.7.11 12:09

Je, to jsem ráda, že nejsem sama, že jsou tu i jiný děti-poletuchy :lol: nicméně Hejhuli, drřím palečky. Co doktor, vyjádřil ti se k možnému CS? Moje dr. ne, protože u ní zrovna byla hlavou dolů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16908
21.7.11 15:39
masinka9 píše:
Je, to jsem ráda, že nejsem sama, že jsou tu i jiný děti-poletuchy :lol: nicméně Hejhuli, drřím palečky. Co doktor, vyjádřil ti se k možnému CS? Moje dr. ne, protože u ní zrovna byla hlavou dolů.

to byl pech :lol: já nejsem hlavně prvorodička,mám ještě i astma,takže jsem už domluvená v rizikové poradně kam chodím mimo svého gyndr :wink: že když přijedu rodit a malá bude hlavičkou dolů,dají mi epidurál abych nemusela rozdýchávat kontrakce a vysilovat se jako minule :wink: a když bude kp,tak jdu rovnou na císaře,po tom co jsem si všechno přečetla,bych byla schopná ještě i se zadečkem mezi nohama jet do jiné nemocnice,kde by mi sekci udělali :lol: v rizikovce pondělí byla hlavičkou dolů a hned jak jsem vyšla z ordinace,tak se mi zavlnilo břicho a byla zase opačně :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11408
21.7.11 18:05

holky tak ja po dnesni kontrole uz mame hlavu dole, tak mam radost :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5165
21.7.11 18:26

taky se hlasim do „klubu“ od 26+6 jsme KP, na posledni kontrole 31+0,stale KP…jsem prvorodicka,tak jsem zvedava,jak to cele dopadne,obcas zkousim kocici hrbet,ale prijde mi,ze mu je to jedno :-) a jestli se mi otocil nebo ne,ja vubec nepozna,nepoznam kde co ma… :nevim: :oops: dalsi kontrola ve 34+0 2.8.,tak jsem zvedava,pokud i dal bude KP,tak moc tomu uz neverim,ze se otoci.. a nevite,jaky je postup dal?ceka se az prijde porod nebo se cisar planuje na 38+0 nebo jak? :-) diiky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16908
21.7.11 19:33
xreni píše:
holky tak ja po dnesni kontrole uz mame hlavu dole, tak mam radost :dance:

tak to moc gratuluji :palec: hlavně že jsi šťastná a spokojená :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16908
21.7.11 19:34
Anik6 píše:
taky se hlasim do „klubu“ od 26+6 jsme KP, na posledni kontrole 31+0,stale KP…jsem prvorodicka,tak jsem zvedava,jak to cele dopadne,obcas zkousim kocici hrbet,ale prijde mi,ze mu je to jedno :-) a jestli se mi otocil nebo ne,ja vubec nepozna,nepoznam kde co ma… :nevim: :oops: dalsi kontrola ve 34+0 2.8.,tak jsem zvedava,pokud i dal bude KP,tak moc tomu uz neverim,ze se otoci.. a nevite,jaky je postup dal?ceka se az prijde porod nebo se cisar planuje na 38+0 nebo jak? :-) diiky :kytka:

jak vidíš tak i ve 36tt se může ještě otočit :-D pokud by byl malý i na ctg-natáčení ozev ve 36tt stále zadečkem,tak se už domlouvej na císaři a nenech se odbýt že bude malý apod :wink: císař se většinou plánuje podle nemocnice,někdy okolo 39tt :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5358
22.7.11 08:40

Xreni, gratuluju. No tak počkáme do 36tt, ještě jdu na 1 kontrolu ke své dr. v 34 tt, třeba se malá ustálí. Ale teď má opravdu aktivní období.
Manžel ji v noci šmíroval, když jsem spala :lol: ani o tom nevim, a prý to bylo dobrý vlnobití. Taky spíte na zádech? Mě přijde, že na boku se jí to nelíbí, vždycky mě začne čutat nožkou, když si lehnu na bok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16908
22.7.11 08:44
masinka9 píše:
Xreni, gratuluju. No tak počkáme do 36tt, ještě jdu na 1 kontrolu ke své dr. v 34 tt, třeba se malá ustálí. Ale teď má opravdu aktivní období.
Manžel ji v noci šmíroval, když jsem spala :lol: ani o tom nevim, a prý to bylo dobrý vlnobití. Taky spíte na zádech? Mě přijde, že na boku se jí to nelíbí, vždycky mě začne čutat nožkou, když si lehnu na bok.

tak já zase nemůžu ležet na zádech,protože se mnou malá úplně lomcuje :lol: ještě je fakt čas,mě se malá taky točí kolem dokola,ráno byla hlavičkou nahoře a teď je zase dolů :wink: v poradně mi říkala dr.že prý do toho 32tt se většinou nějak ustálí a jak si sedne do 36tt,tak pak už je to většinou na 90% a zůstane tak :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5358
22.7.11 08:58

Tak to je teda veselý, aspoň se s mužem připravíme na obě varianty porodu a nebudem pak třeba zaskočeni. Rodit budu v Kolíně, tam by s CS neměl být problém, sice do Nymburka to máme blíže a jsou tam možná hodnější, ale na CS nemají prý vybavení přímo na porodnickém a převážejí do jiné budovy. A pokud bysme ho dostali akutně.. Naše beruška asi nebude drobek, na 29+2tt ji na UZ odhadli na 1,5 kg. Koukám že čekáš 4. cácorku, to je hezký..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16908
22.7.11 09:21
masinka9 píše:
Tak to je teda veselý, aspoň se s mužem připravíme na obě varianty porodu a nebudem pak třeba zaskočeni. Rodit budu v Kolíně, tam by s CS neměl být problém, sice do Nymburka to máme blíže a jsou tam možná hodnější, ale na CS nemají prý vybavení přímo na porodnickém a převážejí do jiné budovy. A pokud bysme ho dostali akutně.. Naše beruška asi nebude drobek, na 29+2tt ji na UZ odhadli na 1,5 kg. Koukám že čekáš 4. cácorku, to je hezký..

ty jo,1,5 kg? 8-o já měla odhad v pondělí na 1 kg,necelý ještě :roll: ale mě holky měly max 3,5 kg :wink: no mě se snažili nejdřív naverbovat do přirozenýho porodu,protože jsem vícerodička a děti byli relativně malé,ale když jsem jim tam vysypala rizika spojená s kp,tak hned ztichli a už počítají se sekci :lol: nesmíš se nechat odbýt :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5358
22.7.11 09:40

Mno, to víš že budu bojovat, sice bych radši přirozeně, ale taky chci mít zdravý dítě bez následků, kdyby se něco nepovedlo. Asi jsem to tady nepsala, ale otočila se mi když sme šli do kina na Harryho Pottera - asi se jí nelíbil :-D Kde budeš rodit ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí