3D ultrazvuk Usti nad Labem

Anonymní
5.11.10 15:59

3D ultrazvuk Usti nad Labem

Ahoj holky,mužete mi poradit kdy tak asi mam jit na 3D ULTRAZVUK?A jaky to je v Usti.A jak se ten doktor vlastne jmenuje na jednom servru je to Zahalka a na druhym Zahradka sidli v Masarykove ulici 64.Jak to bezpečne najdu ma na baraku jmeno?Diky za odpoved a radu… :lol:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2618
5.11.10 16:57

Ahoj, jmenuje se Zahradka :) A je to skoro na rohu naproti Londynske. Ja tam sla ve 26 tydnu, ale mela jsem malo plodovky tak mam jen jednu fotku. Nahrava to, ale tam je to spise desive, protoze je videt kostra. Proste se dostal do jinych vrstev kvuli tomu, ze bylo malo plodovky a neslo to „oddelit“. Proto bych sla asi driv. On je teda zvlastni chlap. Takovy vtipalek za kazdou cenu, tak ti doporucuji tam nejit sama. Me to teda lezlo dost na nervy. Byli jsme tam asi 45 minut a zaplatili 1000,–Kc. On je ale poctivy, ze kdyz uz si to zaplatis, tak se snazi, aby z toho aspon neco bylo a mela jsi vzpominku. Je to zvlastni, no. Vim, ze jsem se uplne lekla, kdyz jsem takhle malou poprve videla. Bylo to kouzelne. Sice si vubec nebyla po porodu uz podobna, ale stalo to za to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2618
5.11.10 17:02

Jinak ti i mimise poradne zkontroluje. Srdicko, cevy a tak. Projede ho od prstiku na nozicce az k hlavicce. Jestli nema rozstep a tak… A hrozne ho zajimaji genitalie :) Na tom videu mas potom nahrany normalni ultrazvuk s prechodem na 3D a k tomu hudbu (ja mam ABBA :) )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.11.10 16:44

děkuju,za odpoved.pujdu tam s manželem ve 23:tydnu tak snad to bude akorat.

• Citovat
  • Upravit
1793
24.11.10 22:10

Ahoj, už si byla na tom 3D UTZ? jestli jo, jak do předu se musíš objednat a jaký to bylo? ráda bych se taky objednala. 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
29.2.16 16:43

Ahoj holky, chtela jsem jen vedet, zda muzu jit nekam na 3D ultrazvuk i mimo sveho doktora? Zda me nekde vezmou a budu ho platit? Moc dekuji :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí