Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojky holky.Chtěla jsem vás poprosit o vaše pocity z 3d.Jak se vám to líbilo, jak se mimi ukázalo a jestli vám trefili pohlaví.Děkuju všem.
Já jsem byla nadšená,byla jsem při obou dětech,akorát před 4 lety jsem platila skoro 2 tis,ted 600 kč.Miminka ukázala pěkně tvářičku i pindíky
Ted při druhém utz to bylo ale kratší,protože se prcek děsně vrtěl a pak se otočil asi po 15 minutách do takové pozice kde nešlo vidět absolutně nic.
FOtečka
Mám jich z každého utz asi 10 ks,ručičky,nožičky,tváře.
Příspěvek upraven 08.04.11 v 12:59
My jsme taky byli nadšení - hlavně chlapovi se to líbilo. Prcek spolupracoval celých 20 minut nádherně, doktorka si to moc pochvalovala a říkala, že tohle se jen tak nevidí. Pohlaví nám ukázal sám, roztáhl na nás přímo čelem nožičky.
O čtyři dny později nám jiný lékař potvrdil pohlaví na velkém UTZ. v 2D, kde se opět nakrucoval s nožkama od sebe. Na památku máme DVD, 5 fotek v PC a dvě ve formátu A5 na papíře.
Příspěvek upraven 08.04.11 v 13:02
ahoj, mne doktor robi 3D na kazdej poradni, takze som nadsena z toho ako mozem sledovat rast maleho ![]()
niekedy sa skryva, niekedy sa ukaze krasne, teraz je to uz tazsie, ked postupne zostupuje do panvy, ale moj dok je sikovny a ukazal mi ho aj minule, moj maly krasny chlapcek ![]()
pohlavie mi dok povedal uz v 16tt, lepsie sa inak urcuje na 2D nez na 4D. ![]()
ahoj.já byla nadšená
máme krásný fotky obličeje jak mimi vypadá ale to až ze 20tt.dřív to podle mě nemá cenu.ten 12tt kde dělají i to vyšetření je kromě toho že zjistí vady o něčem,nejde tam moc videt.pak jsem byla ve 28tt kuli tomu ze malej měl zvětšenozu ledvinku a to mi dělal jinej pan doktor a to byl děs.
vyfotil mu ruce
a vůbec se semnou nesral
ted jsem ve 31tt tak už doklepu do konce než malýho uvidím ![]()
Ahoj…tak pro mě to byl úžasnej zážitek…
Máme DVD–asi 40 minut
a fotky.....super ![]()
Ráda na to vzpomínám
Katka86 píše:
FOtečkaMám jich z každého utz asi 10 ks,ručičky,nožičky,tváře.Příspěvek upraven 08.04.11 v 12:59
krasne je tam schuleny ![]()
soldi píše:
tak aj ja dam teda fotoz 29tt
Tady je krásně vidět, že už je to pozdější týden, už je to takový buřtíček. ![]()
gabi.design píše:
A tady máme jednu s pohlavím.
he he, chlapcekovia sa radi predvadzaju, typicke
kraasna fotka ![]()
gabi, ano, a minuly tyzden bol este vacsi
takto vyzeral v 24 tt, riadny rozdiel. mam aj z 20tt, ale to bol len taka kostricka ![]()
Petra Z píše:
Ahoj…tak pro mě to byl úžasnej zážitek…
Máme DVD–asi 40 minuta fotky.....super
Ráda na to vzpomínám
ako rozkosne spinka
to bol ktory tt?