Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Hezký den všem,chtěla bych poprosit jestli má někdo zkušenost.Jsem 21 dní od et po ivf a hladina hcg v krvi je 200 jednotek mám ztrach,že je to málo.Za týden mám jít na ultrazvuk,ale ta doby je dlouhá.Budu vděčná za každou radu
ty jsi už byla jednou na krvi, že jo a jaká byla hodnota? každé 2-3 dny by se měla zdvojnásobit až z trojnásobit
Tak pokud je se za 4 dny hladina nezdvojnásobila, tak je to bohužel málo. ![]()
jájoušek píše:¨
byla jsem v pondělí a hodnota byla 131 hcg
myslíte,že to může ovlivnit i laboratoř.Každé výsledky mám z jiné.Doktorovi se to zas tak málo nezdálo,bojím se
nechci strašit, ale ten nárůst je malý, uvidíš co ti řekne dr. a jak to bude dál, moc držím palečky za dobrý konec
jájoušek píše:
myslíte,že to může ovlivnit i laboratoř.Každé výsledky mám z jiné.Doktorovi se to zas tak málo nezdálo,bojím se
může. mě vysoveně doktorka řekla, abych šla do stejné. ale moc nadějí bycch do toho nevkládala.
Jájoušku koukala jsem na tvé diskuzní příspěvky a na jiné diskuzi hlásíš HCG z pondělí 170 a potom 171,tak jak to teda je????Tady píšeš 131
![]()
Jindřiš píše:
Dag musím gratulovat.
Ahoj JINDŘIŠ,ještě není
,tak jsem nervozní.Snad to nedopadne jak minule,to bych nezvládla.
neboj, určitě to bude
, to si říkám taky, že další zmařený pokus nezvládnu, byl už čtvrtý, tak doufám a hledám dovahu
Segra to mela podobne,nerostlo ji dvojnasobne hcg a ma ted 3mesicni holcicku,takze nic neni ztraceno. ![]()
ano ano ja jsem ta segra a nerostlo mi to vubes dvojnasob..naopak hodne pomalua mam 3mesicni prdelku..takze zadny stres ale taky me to stalo nervy..tabulky jsou naprd at uz jsou na cokoliv ![]()