Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Byli jste někdo na 3D/4D ultrazvuku u dr. Poláka v Olomouci??? Jak dlouhou nahrávku jste dostali??? V ceníku je napsáno 1000 Kč za 10 minut + 2-3 fotky.
Bývá tam docela hodně lidí, včera mi genetický screening trval sotva pár minut. Proto mě zajímá, zda za ty peníze tentokrát pan doktor opravdu dodrží aspoň přibližný čas???
Ve FN stojí 3D utz 650 Kč, nevím však, jak dlouhá je nahrávka a domnívám se, že je to však již bez fotek.
Máte někdo nějaké zkušenosti??? Díky ![]()
Ahoj, já se k němu teprve chystám, ale objednala jsem se na základě doporučení, že jeho 3D/4D UTZ je fakt super. Jdu 1.12., tak pak bych dala echo. Kdy se tam chystáš?
Jinak co se týká FN, tak tam je sice za 650,–, ale každá další fotka je za 100,–, tak to výjde nastejno a fotečky nejsou tak kvalitní a dokonce ani v barvě ![]()
Koty píše:
Ahoj, já se k němu teprve chystám, ale objednala jsem se na základě doporučení, že jeho 3D/4D UTZ je fakt super. Jdu 1.12., tak pak bych dala echo. Kdy se tam chystáš?
Jinak co se týká FN, tak tam je sice za 650,–, ale každá další fotka je za 100,–, tak to výjde nastejno a fotečky nejsou tak kvalitní a dokonce ani v barvě
Já se chystám až někdy v lednu. Jak dlouho jsi se musela objednávat předem??? Já byla u něj teprve včera na screeningu ve 13tt. Takže na 3D ultrazvuk mám zatím ještě čas
Chtěla jsem až někdy kolem toho 25tt, kdy toho bude vidět co nejvíc ![]()
Ve kterém týdnu na ten 3D ultrazvuk jdeš??? Určitě pak dej vědět, co a jak ![]()
My jsme u něho byli ve Zlíně, snad je to podobné. Nahrávka má 15 minut + k tomu byla jedna fotka (+ si jich pak z videa můžeš udělat, kolik chceš
).
Neposuzovala bych to určitě podle genetického ultrazvuku, to není žádná atrakce, ale lékařské vyšetření - i když ti tam 3D na chvilku zapne - a dělá se to prostě tak dlouho, jak je potřeba. Pokud si zaplatíš nahrávku 10 minut, bude to trvat 10 minut
Přece si tam píšou, na co koho objednávají a ví, jak dlouho to bude asi trvat.
Když jsem byla na gen. utz, tak tam nebyli rozhodně nikdo na 3D, co by to tam brzdil a naopak ![]()
Angua píše:
My jsme u něho byli ve Zlíně, snad je to podobné. Nahrávka má 15 minut + k tomu byla jedna fotka (+ si jich pak z videa můžeš udělat, kolik chceš).
Neposuzovala bych to určitě podle genetického ultrazvuku, to není žádná atrakce, ale lékařské vyšetření - i když ti tam 3D na chvilku zapne - a dělá se to prostě tak dlouho, jak je potřeba. Pokud si zaplatíš nahrávku 10 minut, bude to trvat 10 minut
Když jsem byla na gen. utz, tak tam nebyli rozhodně nikdo na 3D, co by to tam brzdil a naopakPřece si tam píšou, na co koho objednávají a ví, jak dlouho to bude asi trvat.
V Olomouci by to mělo být podobný. To mně na screeningu na 3D ani nepřepnul. Jsem ani nevěděla, že to jde
Bylo to všechno tak nějak rychlý, že jsem se ani nestačila zeptat, jestli už může být poznat pohlaví mrňouska.. ![]()
Na vyšetření jsem čekala skoro 2 hodiny a vyšetření bylo sotva 5 minut i s oznámením výsledku ![]()
Ahoj holky ja jsem tam byla taky ve 13tt a jsem obednana aji na 20tt a to 14.12.pokud to pujde tak si necham rovnou udelat aji 3D UTZ.Doufam ze pak napisete jak to dopadlo ![]()
Tak to nám zapnul, chtěli jsme fotku, ale prcek měl ruce před obličejem, tak z toho nic nebylo
Ale též jsme tam děsně dlouho čekali, to byl horor ![]()
Angua píše:
Tak to nám zapnul, chtěli jsme fotku, ale prcek měl ruce před obličejem, tak z toho nic nebyloAle též jsme tam děsně dlouho čekali, to byl horor
Naštěstí mě už na 20tt objednali přímo na čas.. předtím jsem prostě měla dorazit kdykoliv během dne, takže jsem s delší čekací dobou vlastně i počítala…
Aha, takže jsi byla na normálním vyšetření v 2D a chtěla jsi si koupit fotku ve 3D, proto to přepnul?? A nevíš, zda dává doktor k vyšetření v 20tt taky fotku v 2D jako teď u screeningu??? Myslím si, že jelikož je to vyšetření v 20tt tentokrát zdarma, tak fotka nebude ![]()
Marťulililinka píše:Martulinko ono je to v te cene kterou si platila takze tu fotku bys dostat mela,uvidim jak dopadnu ja a dam vedetAngua píše:
Tak to nám zapnul, chtěli jsme fotku, ale prcek měl ruce před obličejem, tak z toho nic nebyloAle též jsme tam děsně dlouho čekali, to byl horor
Naštěstí mě už na 20tt objednali přímo na čas.. předtím jsem prostě měla dorazit kdykoliv během dne, takže jsem s delší čekací dobou vlastně i počítala…
Aha, takže jsi byla na normálním vyšetření v 2D a chtěla jsi si koupit fotku ve 3D, proto to přepnul?? A nevíš, zda dává doktor k vyšetření v 20tt taky fotku v 2D jako teď u screeningu??? Myslím si, že jelikož je to vyšetření v 20tt tentokrát zdarma, tak fotka nebude
Marťulinko, ve 20.tt jsem byla na utz jinde… Ale ten genetický utz v Prediku jsem měla na pojišťovnu kvůli pozitivním triplům. Tam logicky žádná fotka v ceně není, ale když jsme řekli, že chceme 3D fotku, tak by nám udělali (kdyby to bylo co k čemu) podle ceníku - myslím za 200,– to tam bylo? Nakonec jsme brali 2D za 100,– - stačí říct, co chceš a oni ti ji vytisknou. K tomu 3D utz dávají DVD s natočeným utz a 1 ks foto, vybereš si (všecko ve Zlíně, snad se dá čekat, že je to podobné).
Marťulililinka píše:Koty píše:Já se chystám až někdy v lednu. Jak dlouho jsi se musela objednávat předem??? Já byla u něj teprve včera na screeningu ve 13tt. Takže na 3D ultrazvuk mám zatím ještě čas
Jinak co se týká FN, tak tam je sice za 650,–, ale každá další fotka je za 100,–, tak to výjde nastejno a fotečky nejsou tak kvalitní a dokonce ani v barvěChtěla jsem až někdy kolem toho 25tt, kdy toho bude vidět co nejvíc
Ve kterém týdnu na ten 3D ultrazvuk jdeš??? Určitě pak dej vědět, co a jak
Ajoj, na 3D budu přesně 24+5tt, jinak jsem se objednávala asi 3 týdny dopředu..pak dám vědět ![]()
MIRKAaa píše:Marťulililinka píše:Martulinko ono je to v te cene kterou si platila takze tu fotku bys dostat mela,uvidim jak dopadnu ja a dam vedetAngua píše:
Aha, takže jsi byla na normálním vyšetření v 2D a chtěla jsi si koupit fotku ve 3D, proto to přepnul?? A nevíš, zda dává doktor k vyšetření v 20tt taky fotku v 2D jako teď u screeningu??? Myslím si, že jelikož je to vyšetření v 20tt tentokrát zdarma, tak fotka nebude
MIRKAaa píše:Marťulililinka píše:Martulinko ono je to v te cene kterou si platila takze tu fotku bys dostat mela,uvidim jak dopadnu ja a dam vedetAngua píše:
Super, tak pak dej vědět, ať vím, co mě čeká.
Doufám, že tentokrát to vyšetření bude delší než to minulý. Asi si znovu koupím DVD z vyšeření
a budu doufat, že bude i fotka ![]()
Koty píše:Marťulililinka píše:Ajoj, na 3D budu přesně 24+5tt, jinak jsem se objednávala asi 3 týdny dopředu..pak dám vědětKoty píše:Já se chystám až někdy v lednu. Jak dlouho jsi se musela objednávat předem??? Já byla u něj teprve včera na screeningu ve 13tt. Takže na 3D ultrazvuk mám zatím ještě čas
Jinak co se týká FN, tak tam je sice za 650,–, ale každá další fotka je za 100,–, tak to výjde nastejno a fotečky nejsou tak kvalitní a dokonce ani v barvěChtěla jsem až někdy kolem toho 25tt, kdy toho bude vidět co nejvíc
Ve kterém týdnu na ten 3D ultrazvuk jdeš??? Určitě pak dej vědět, co a jak
Tak pak sem napiš zážitky z 3D UTZ, jsem zvědavá. Určitě na něj taky půjdu.
Jinak dnes mi řekli v pojišťovně Metal-Aliance, že když půjdu na vyšetření před porodem do fakultní nemocnice, že tam mi udělají taky 3D UTZ a nahrají DVD zdarma.
Že to hradí pojišťovna. Ale musí to být až poslední vyšetření před porodem. Tak si to musím pak taky pohlídat ![]()
ahoj marti,takze ,posledni ulz se dela ve okolo 30 tydne,ze?no,ja jdu 29+3 a to by mel byt ten posledni,takze by mel byt zadarmo???A to tam zaplatis a pak ti to pojistovna proplati?Takze s dokladem na pojistovnu?Diky
Jiťo, mně včera řekli, že už vůbec nic neplatíš. Že to mají mezi sebou pojišťovna a nemocnice nasmlouvaný, takže ti to dají zdarma. To stejný i u otce u porodu. Nic neplatíš.. Oni si to pak vyřídí mezi sebou… ![]()
Ale nevím, zda je to ten ultrazvuk kolem 30 týdne. Já chodím na speciálaní vyšetření k dr. Polákovi do soukromé ordinace. Jsem tam teď objednaná i na vyšetření v 20 týdnu. Takže mě určitě objedná i na ten 30 týden. V pojišťovně mi to včera řekli tak, že nějak těsně před porodem se chodí ještě na nějakou kontrolu už rovnou do nemocnice tam, kde budu rodit. Takže tam mi udělaj vyšetření a dají DVD. ![]()
Takže si myslím, že je to ještě nějaký vyšetření v pozdějším týdnu. Ale nevím to jistě. Chtělo by se to zeptat těch, co už to maj za sebou nebo se poptat přímo ve Fakultní nemocnici… ![]()