3D/4D ultrazvuk Olomouc dr. Polák

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19.11.10 16:24

Jiťa:

Aha, tak teda vážně nevím, čím myslí ta pojišťovna poslední předporodní vyšetření..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2789
19.11.10 17:38

no,co ja vim,tak pojistovna hradi 3 ULZ za cele tehotenstvi-ty hlavni!Mas ve 13 tydnu,20 tydnu a 30 tydnu-to si nejsem jista-mozna 35tydnu :nevim: !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.11.10 17:51

Já jen chci vědět, ze kterýho posledního vyšetření nám dají to DVD z 3D ultrazvuku zdarma :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2789
19.11.10 18:00

no,tak to by meli na te pojistovne vedet,kterej tyden proplaceji!ja jsem hledala na netu,ale nejak jsem nic nenasla :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2789
19.11.10 18:02

http://www.zpma.cz/…em-subjektu/

tohle jsou stranky metalky,ted cas nemam,ale az budu mit,tak se podivam…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.11.10 18:07
jitina píše:
http://www.zpma.cz/…em-subjektu/tohle jsou stranky metalky,ted cas nemam,ale az budu mit,tak se podivam…

Já tam byla včera osobně, ale jak říkám tvrdila mi něco o nějakém posledním vyšetření před porodem ve FN. Že mě bude uz má doktorka posílat před porodem na vyšetření přímo do porodnice, kde budu rodit.. a tam mi to vyšetření včetně DVD z 3D UTZ dají… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2789
19.11.10 18:14

Tak,dr.v 36-37 tydnu predavaji do porodnice,kde si udelaji vysetreni-to znamena,ze i UZ,jestli mimi je vetsi ci mensi!A pochybuji,ze udelaji 3D,pac to mimi je strasne velike! :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.11.10 08:39
jitina píše:
Tak,dr.v 36-37 tydnu predavaji do porodnice,kde si udelaji vysetreni-to znamena,ze i UZ,jestli mimi je vetsi ci mensi!A pochybuji,ze udelaji 3D,pac to mimi je strasne velike! :nevim:

Jiťo a ještě se tě chci zeptat na toho Poláka. Když jsi byla na vyšetření v tom 20 týdnu, jak dlouho to vyšetření trvalo??? Bylo to dýl jak teď. Já jen, aby to zas nebyly 3 minuty a ven :lol: .
Psala, jsi, že máš DVD s 20 minutovým záznamem???? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2789
20.11.10 14:40

No,pri prvnim tehotenstvi jsem byla u Polaka a trvalo to tak 6-10 min,tak kontroloval organy!
Jinak,co jsem byla ted pri druhym tehu,tak me sestry objednaly na pondeli a Polak tam nebyl,byl tam jiny dr.,ktery taky byl genetik a udelal to same,jen mi vsechno pekne ukazoval a vysvetloval!Jinak,ja jsem nevedela,ze jdu k jinymu,na to jsem prisla,az v ordinaci,ale muzu rict,ze to bylo lepsi,ten se s tim aspon vic zabyval!jinak,co mam 20ti minutovy zaznam,tak to je z vysetreni,ale vsechno tam je ukazany,nozicka,rucicka,proste vsechno!A ktery den ty jdes?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.11.10 16:55

Já jdu v pátek. To by tam měl být dr. Polák od 8 do 11h

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2789
20.11.10 18:19
Marťulililinka píše:
Já jdu v pátek. To by tam měl být dr. Polák od 8 do 11h [/cita

jj,to tam bude,on tam jenom pondeli nebyva!Jinak,i moje kamaradka byla v tom 13 a pak ji sestra objednala a taky to vyslo na pondeli :think: !Ale ,ja jsem byla spokojena,aspon mi nekdo poradne neco ukazal! :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.11.10 18:24

jo to by se mi taky líbilo, aby mi to pořádně ukázal. Navíc čekám mimčo poprvý, takže je to pro mě zážitek :srdce: Ty 3 minutky byly předtím opravdu málo… :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2789
21.11.10 07:20

No,za ty 3 minuty clovek ani nezaregistruje,ze se neco delo! :pankac: ,ale v tom 20 je to o malinko delsi okolo 10 min,tak jsem to mela u toho prvniho,ale i tech 10 min mi prislo malo,ja bych se vydzela divat cele hodiny na to mimco! :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.11.10 11:50

přesně tak, já poslední dobou pořád sleduju ten záznam na DVD a nemůžu se vynadívat :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4346
1.12.10 20:10

Ahoj Marti, tak jsme dnes byli na tom 3D u Mudr. Poláka, videjko má 6 min., na 3D házel hlavně hlavičku, pohrál si hodně s otáčením, aby miminku bylo vidět pěně do obličejíku. celý tělíčko je braný jen klasickým UTZ. Fotečky jsme dostali 4. Celkově jsem spokojená, akorát videjko mohlo být delší. No mě by asi ale nestačilo ani kdyby mělo půl hodiny :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí