Boj s chutěmi

598
16.11.10 20:39

Boj s chutěmi

Ahoj holky..

dneska jsem byla na kontrole a při vážení jsem dostala od porodní asistentky „sprďana“.. od začátku těhotenství jsem přibrala už 11 kg. Nyní jsem ve 24tt. Vím, že je to děsně moc, ale já upřímně teda nechápu, kde to mám, protože všichni říkají, jak jsem děsně štíhlá a že bych měla jíst trošku více v těhotenství (haha, kdyby viděli, kolik občas spořádám). Dokonce i oblečení je v pohodě, problém mám jen dopnout přes bříško, protože už začalo trošku růst. Tak já nevím, kam se těch 11 kg rozložilo :(.. Každopádně, je pravda, že jím hodně sladkého, jenže někdy si nemůžu pomoct, prostě z ničeho nic bum! a dokud nesním něco malého sladkého nebo si neloknu sladkého nápoje, tak nemůžu myslet na nic jiného :(

Má to někdo podobně? A bojujete proti tomu nějak? Pokud možno úspěšně? :think: :wink: děkuju..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4989
16.11.10 21:28

ja to mam uplne stejne. bez sladkeho nevydrzim, hlavne ke kafi, omlouvam to tim, ze nesladim. ve 24 jsem na tom byla kilove asi jako ty, ted jsem ve 29tt a vahu nevim, prestehovali jsme se do Anglie a tady se na kontrole moc nevazi a doma vahu nemame, Ja bych si nedelala starosti,nekdo pribere vic, nekdo min. Ja pri prvnim tehu 23 kg, ted to vypada zrovna tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4989
16.11.10 21:30

jo a s chutemi nebojuju, rikam si,ze stejne budu tlusta, tak proc si nedoprat :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
16.11.10 21:31

v 30.tt jsem měla nahoru 17kg a dostala jsem sprda, že takhle to dítě nebudu schopná ani porodit, když se tak vyžírám. Jo, vyžírám. Jediné, co jsem jedla, bylo ovoce a zelenina. Zeleninový salát k snídani, obědu i večeři. Prostě totálně posedlá zeleninou. Na nic jiného jsem neměla vůbec chuť. A vidět to taky nikde nebylo. Břicho jsem tedy měla, ale nikdo nevěřil, že bych měla tolik nahoře. Pokud bych neměla nějaký problém (cukrovka apod.), tak jsem stejně odmítla jakkoliv do svých chutí zasahovat. Takže neporadím. Porodila jsem v pohodě kluka 3,6kg, takže žádný obr sumo se nekonal :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
16.11.10 21:35

Já přibírala podobně, rodit jsem šla s plus sedmnácti kily. Čtyři týdny po porodu byly dole a to jsem po porodu žrala jak saranče (pardon :mrgreen: )
Neřeš to, pokud máš čisté svědomí a nepřežíráš se, je to v pořádku. Každé tělo funguje jinak a nejsme všechny tabulkové :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
16.11.10 22:12

No, což o to, já to vůbec neřešila, cítím se sama o sobě kupodivu dobře a vůbec ne jako nějaká matróna.. jenže teda paní asistentka byla docela přísná, málem jsem ji musela napsat jídelníček a hnala mě na cvičení pro těhotné, když já na to fakt nejsem, na takové věci :D.. Pohyb mám ráda, ale ne takový organizovaný pro nějaké speciální skupiny. Miminko je krásně tabulkově velké, jen já nějak rostu víc :D.. přitom bříško skoro nemám, ve čtvrtek mi v lékárně něvěřili, že jsem těhotná, natož v 24 tt :D… Uklidňuji se tedy tím, že to snad bude voda nebo nevím.. Moje maminka přibrala se mnou 25 kg a prý to vyběhala v šestinedělí.. Bohužel po mém bratrovi už nikdy nezhubla a od té doby bojuje s obezitou, snad nedopadnu podobně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
219
17.11.10 08:43

Tak já se cpu sladkým od rána do večera,prostě tělo si žádá své :mrgreen:Když si nic nedám,tak chodím od ledničky ke špajsce a jsem nervozní a pořád na sladké myslím a stejně si pak dám :-D Jsem 36 tt a mám nahoře 8kg.Což se divím vzhledem k tomu jak jím,teda spíš žeru.Jsem hodně hubená,ale břicho obřííí,takže mám těch 8 kg jen v něm.Při prvním těhu jsem přibrala 13 kg a domů odcházela s 3 kg navrch :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10783
17.11.10 12:15

Ahoj, tak ja to mam podobne, jsem ve 24.tydnu a pribrala jsem 9 kg, no vazila jsem se naposledy asi pred tydnem, tak to muze byt klidne i vic :roll: . Pred otehotnenim jsem byla docela stihla, taky se mi zda, ze jsem nepribrala tolik, trochu vsude, ale vetsinu mam v brisku. Jim tak nejak normalne, ale strasne mi chutna sladky, tak mozna pribiram z toho.. Tak si myslim, ze na konci tehu budu mit nahore 20 kg a jeste budu rada, kdyz to nebude vic. Ja jsem si myslela, ze jsem jedina, co tolik pribira, protoze v nasi skupine maji tehulky ve stejnym tydnu nahore mnohem min kg.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
17.11.10 16:14

ahojky holky,to znám,sprďana jsem za to taky dostávala od sestry,ta mi vůbec nevěřila že chodím ven a nepřežírám se… ve 20t jsem měla už 10nahoře. A minulou kontrolu-32t a přez 20kg nahoře i sestra neměla slov,tak snad mě už nechá :lol: je to tak někdo přibere i z hlávkovýho salátu 8-o proč se hlídat a mít výčitky z něčeho dobrého když by to nejspíš dopadlo stejně,takže už se nehlídám a užívám si to :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
17.11.10 16:43
jarmísek píše:
ahojky holky,to znám,sprďana jsem za to taky dostávala od sestry,ta mi vůbec nevěřila že chodím ven a nepřežírám se… ve 20t jsem měla už 10nahoře. A minulou kontrolu-32t a přez 20kg nahoře i sestra neměla slov,tak snad mě už nechá :lol: je to tak někdo přibere i z hlávkovýho salátu 8-o proč se hlídat a mít výčitky z něčeho dobrého když by to nejspíš dopadlo stejně,takže už se nehlídám a užívám si to :dance:

já to mám taky tak, přitom chodím na procházky, na kratší pořád a jednou za týden jdeme s přítelem třeba na desetikilometrovou. On tam byla včera se mnou a když mi porodní asistentka říkala, že teda musím jíst míň, tak vykulil oči, že prej jak míň, že to bych nejedla skoro vůbec :D.. Přitom před těhotenstvím jsem to měla přesně naopak, to jsem mohla sníst cokoliv a nepřibrala jsem… grrr :D

A to jsou takové rady, že když mám chuť na sladké, tak si mám dát jablko :D.. já teda nevím, jestli to někdy ti dotyční zkoušeli, ale ve mně to potom probudí naprosto vlčí hlad :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
18.11.10 11:38
werryjane píše:
jarmísek píše:
ahojky holky,to znám,sprďana jsem za to taky dostávala od sestry,ta mi vůbec nevěřila že chodím ven a nepřežírám se… ve 20t jsem měla už 10nahoře. A minulou kontrolu-32t a přez 20kg nahoře i sestra neměla slov,tak snad mě už nechá :lol: je to tak někdo přibere i z hlávkovýho salátu 8-o proč se hlídat a mít výčitky z něčeho dobrého když by to nejspíš dopadlo stejně,takže už se nehlídám a užívám si to :dance:

já to mám taky tak, přitom chodím na procházky, na kratší pořád a jednou za týden jdeme s přítelem třeba na desetikilometrovou. On tam byla včera se mnou a když mi porodní asistentka říkala, že teda musím jíst míň, tak vykulil oči, že prej jak míň, že to bych nejedla skoro vůbec :D.. Přitom před těhotenstvím jsem to měla přesně naopak, to jsem mohla sníst cokoliv a nepřibrala jsem… grrr :D

A to jsou takové rady, že když mám chuť na sladké, tak si mám dát jablko :D.. já teda nevím, jestli to někdy ti dotyční zkoušeli, ale ve mně to potom probudí naprosto vlčí hlad :cert:

no mě přijde že jsou nejchytřejší ty lidi co to měli v těhotenství úplně naopak…protože nám vůbec nerozumí že jo :cert: jablíčko je taky dobrý a nevidím důvod nedat si kousek sladkého,vždyť přeci opravdu jíme za dva :dance: jo procházky taky občas dělám delší-s přítelem a kila jdou nahoru ale zase budeme mít dobrou kondičku :dance: můj přítel taky říkal že jím stejně nebo možná i míň-taky jsem mohla sníst cokoli :mrgreen: takže na sestry prdíme!! :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7148
18.11.10 11:41
chuanitka píše:
Já přibírala podobně, rodit jsem šla s plus sedmnácti kily. Čtyři týdny po porodu byly dole a to jsem po porodu žrala jak saranče (pardon :mrgreen: )
Neřeš to, pokud máš čisté svědomí a nepřežíráš se, je to v pořádku. Každé tělo funguje jinak a nejsme všechny tabulkové :wink:

Ahoj,
já to měla stejně.K porodu jsem šla s 18kg a do měsíce jsem to dala dolů ani nevím jak :).
Mě Dr taky nechválila za mou váhu.Se nidivím když jsem v práci pořád něco jedla „bonbony,oplatky atd. :oops: “

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4989
18.11.10 12:28

tak ja zase dne uspesne nebojuji s chutemi, misto obeda 2 koblihy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie