Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
ahoj všichni chtela bych poprosit maminky co uz maji sve miminka nebo proste vsechny co maji zkusenosti,chtela bych koupit lehatko pro miminko a porad vaham nevim zda koupit to s vibracemi znacka myslim FISHER PRICE nebo stačí obyčejne bez vibraci,chtela bych i použite ale porad nevim jestli to s vibracemi az tak moc vyuziju ,prosim poradte.
lehatko jsem mela normalni, ale neobycejne jsme vyuzili elektrickou houpacku.
Máme vibrační od FisherPrice a ten vibrátor jsme NIKDY NEPOUŽILI … přijde mi to blbost, spíš by to našeho malýho k smrti vyděsilo.
Koupili jsme ho kvůli nosnosti (do 18kg oproti 90% všech ostatních lehátek na trhu, jen do 9kg) a kvůli variabilitě. Je moc šikovný - nesepírají se barvy a tvary potahu, je bezpečný i na divočejší mimča, který v lehátku řádí (náš případ, dělá tam fakt artistický figury) … kvalitka.
slyšela jsemm že ta vibrační je lepší že mimča v ní krásně usnou…tak nevím taky asi do ni pujdu..už jsem taky na ně koukala a je jich moc a nevím které nakonec u nás vyhraje
![]()
My jsme měli vibrační Fisher Price a nepoužili ani jednou. Neměli jsme důvod, prcek nebyl uřvané miminko a uspávat jsme ho tak nechtěli, lehce by si zvykl.
Ahoj, máme lehátko Fisher Price od miminka po batole, ale to jen z toho důvodu, že není na chvilku a využije se nejen na mimčo. Vibrace jsme ze srandy zkusili jednou a šmytec
Že by se na to mimčo tvářilo nějak nadšeně, to se říct nedá…
Ahoj, máme taky Fisher price, taky hlavně kvůli nosnosti. Je to úžasný pomocník, nedovedu si to bez něj vůbec představit, ale vibrace jsme taky NIKDY nepoužily a když jsem je zapla na uspání, tak to mělo naprosto opačný účinek. Na hraní bomba ![]()
a tech 9 kilo myslite ze je to malo neumimi si predstavit kdy to tak miminko dosahne v kolikatym mesici!!
kkattty píše:
a tech 9 kilo myslite ze je to malo neumimi si predstavit kdy to tak miminko dosahne v kolikatym mesici!!
Jak kdo, dcera to měla v roce, synové v 6 měsících ![]()
Koukám že ti to nedalo
. Tak já se zeptám taky. To lehátko od Fisher Price zebra na 18 kilo, není na dítě moc měkké.
Měla jsem obyčejný bez vibrací a malý se netvářil, že by mu to nějak vadilo. Šlo trochu houpat a jemu to stačilo.
Kkattty, za mě úplně stačí obyčejné lehátko. Kdybych ho kupovala znovu, zvolila bych bez vibrací, mnohem levnější. On ten FP sice je i pro větší děti, ale my to stejně nevyužili - prcek tam byl cca do sedmého až osmého měsíce, váhově se vešel. Jak začal lézt a sedět, už tam být nechtěl.
Od pátého měsíce jsem ho tam krmila, to bylo k nezaplacení. Ale asi jen tři měsíce, pak přešel do židličky.
Tu úpravu na křesílko pro batole jsme zkoušeli, ale sedět tam nechtěl ![]()
Příspěvek upraven 16.11.10 v 16:39
ahaaa…tak nakonec se asi taky rozhodnu pro bez vibrační…
já slyšela samou chválu.. ![]()