Vibrační lehatko či obyčejne??

3138
16.11.10 16:20

Vibrační lehatko či obyčejne??

ahoj všichni chtela bych poprosit maminky co uz maji sve miminka nebo proste vsechny co maji zkusenosti,chtela bych koupit lehatko pro miminko a porad vaham nevim zda koupit to s vibracemi znacka myslim FISHER PRICE nebo stačí obyčejne bez vibraci,chtela bych i použite ale porad nevim jestli to s vibracemi az tak moc vyuziju ,prosim poradte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14047
16.11.10 16:27

lehatko jsem mela normalni, ale neobycejne jsme vyuzili elektrickou houpacku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3138
16.11.10 16:28

a co to je ta elektricka houpacka??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.11.10 16:30

Máme vibrační od FisherPrice a ten vibrátor jsme NIKDY NEPOUŽILI … přijde mi to blbost, spíš by to našeho malýho k smrti vyděsilo.
Koupili jsme ho kvůli nosnosti (do 18kg oproti 90% všech ostatních lehátek na trhu, jen do 9kg) a kvůli variabilitě. Je moc šikovný - nesepírají se barvy a tvary potahu, je bezpečný i na divočejší mimča, který v lehátku řádí (náš případ, dělá tam fakt artistický figury) … kvalitka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3389
16.11.10 16:31

slyšela jsemm že ta vibrační je lepší že mimča v ní krásně usnou…tak nevím taky asi do ni pujdu..už jsem taky na ně koukala a je jich moc a nevím které nakonec u nás vyhraje :nevim: :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
16.11.10 16:33

My jsme měli vibrační Fisher Price a nepoužili ani jednou. Neměli jsme důvod, prcek nebyl uřvané miminko a uspávat jsme ho tak nechtěli, lehce by si zvykl.

• Citovat
  • Upravit
24837
16.11.10 16:34

Ahoj, máme lehátko Fisher Price od miminka po batole, ale to jen z toho důvodu, že není na chvilku a využije se nejen na mimčo. Vibrace jsme ze srandy zkusili jednou a šmytec :wink: Že by se na to mimčo tvářilo nějak nadšeně, to se říct nedá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431

Ahoj, máme taky Fisher price, taky hlavně kvůli nosnosti. Je to úžasný pomocník, nedovedu si to bez něj vůbec představit, ale vibrace jsme taky NIKDY nepoužily a když jsem je zapla na uspání, tak to mělo naprosto opačný účinek. Na hraní bomba :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3138

no ja prave nevim zda nestaci jen to obycejne,fakt nevim :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3138
16.11.10 16:35

a tech 9 kilo myslite ze je to malo neumimi si predstavit kdy to tak miminko dosahne v kolikatym mesici!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
16.11.10 16:37
kkattty píše:
a tech 9 kilo myslite ze je to malo neumimi si predstavit kdy to tak miminko dosahne v kolikatym mesici!!

Jak kdo, dcera to měla v roce, synové v 6 měsících :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14535

Koukám že ti to nedalo :-D . Tak já se zeptám taky. To lehátko od Fisher Price zebra na 18 kilo, není na dítě moc měkké.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27265

Měla jsem obyčejný bez vibrací a malý se netvářil, že by mu to nějak vadilo. Šlo trochu houpat a jemu to stačilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
16.11.10 16:38

Kkattty, za mě úplně stačí obyčejné lehátko. Kdybych ho kupovala znovu, zvolila bych bez vibrací, mnohem levnější. On ten FP sice je i pro větší děti, ale my to stejně nevyužili - prcek tam byl cca do sedmého až osmého měsíce, váhově se vešel. Jak začal lézt a sedět, už tam být nechtěl.
Od pátého měsíce jsem ho tam krmila, to bylo k nezaplacení. Ale asi jen tři měsíce, pak přešel do židličky.
Tu úpravu na křesílko pro batole jsme zkoušeli, ale sedět tam nechtěl :nevim:

Příspěvek upraven 16.11.10 v 16:39

• Citovat
  • Upravit
3389
16.11.10 16:39

ahaaa…tak nakonec se asi taky rozhodnu pro bez vibrační… :lol: já slyšela samou chválu.. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí