Vibrační lehatko či obyčejne??

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3389
16.11.10 17:04
a no jo a na sadačku se taky daj koupit hrašky na pověšení… :palec: a mám ušetřené 2000,– :-D :palec:
Háta_x píše:
U nás jednodnačně vede deka na zemi a sem tam autosedačka, když potřebuju malou přenést třeba na věšení prádla. Lehátko jsem koupila, buď je houpací nebo se zaaretuje a malá ho přímo nesnáší. Navíc tohle jsou věci pouze doplňkové, na delší pobyt mimča se mi to nelíbí. Takže za nás rovná podložka (deka na zemi mimo průvan, postýlka, letiště v ložnici) a na chvilkové počiny stačí bohatě ta autosedačka.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
16.11.10 17:10

Ahoj,měli jsme úplně obyč od Haucku,a měli jsme ho pořád jen na rovno,a pak už z něj vyrostl-asi ve 3-4m už nebylo bezpečné ho tam nechávat.Nám stačilo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7576
16.11.10 17:27

Na madlo autosedačky jsem dala prádelní gumu s dirkama, na to navěsila hračky a je to :mrgreen: Na konce jsem našila knoflíky, aby to šlo zapnout kolem madla. A v případě potřeby jsem to přehodila do kočárku nebo croozera či nad postýlku :palec:

kacusek píše:
a no jo a na sadačku se taky daj koupit hrašky na pověšení… :palec: a mám ušetřené 2000,– :-D :palec:
Háta_x píše:
U nás jednodnačně vede deka na zemi a sem tam autosedačka, když potřebuju malou přenést třeba na věšení prádla. Lehátko jsem koupila, buď je houpací nebo se zaaretuje a malá ho přímo nesnáší. Navíc tohle jsou věci pouze doplňkové, na delší pobyt mimča se mi to nelíbí. Takže za nás rovná podložka (deka na zemi mimo průvan, postýlka, letiště v ložnici) a na chvilkové počiny stačí bohatě ta autosedačka.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
16.11.10 17:37

Tak vibrace jsem mu parkrat zapla a byl chudak vyvibrovanej :roll: Me by z toho brnela prdel :mrgreen: Ale to ostatni, tj pousteni pisnicek a toceni kolotoce nad nim, to jsem vyuzila, to se mu libilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1950
16.11.10 17:40

ahoj, my ho máme, kupovala jsem ho kvůli neustálím kolikám a možná trochu naivně jsem si myslela že by jí to mohlo pomoct. Bohužel ne a ani mi v něm nikdy neusla. Vibrace používám, ale kdybych jí je nazapla, tak to vyjde asi na stejno :oops: Lehátko využíváme na první lžičku, nebo když má špatný den, tak se v něm chvilku zabaví s hrazdičkou. Jinak plno jsem jich viděla na MMB i s vibrací a nebyly zas tak drahé :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7782
16.11.10 17:40

Používáme často.Dobře v tom malá kadí i usíná.Nezvykla si na to,že by to vyloženě vyžadovala,ale líbí se jí to.Mohu jedině doporučit.Máme Fisher Price.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
502
16.11.10 17:46

Ahoj, taky máme vibrační od FP a vibrování pro něj byla spíš zábava než že by ho to uklidňovalo, když lezl pouštěl si to a chechtal se mi když jsem to pořád chodila vypínat :) No a teď jsme sundali hrazdičku a chodí se do něj už sám houpat, prostě si tam sám vyleze a houpe se a je spokojenej :) My ho kupovali taky hlavně kvůli tomu, že mu vydrží dlouho. Myslím, že podobné na trhu není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16291
16.11.10 17:49

Nám ty vibrace fajn pomáhaly na prdíky :) A teď je z toho houpací křesílko.

U „obyčejného“ by mi vadila malá nosnost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9943
16.11.10 17:51
Terrad píše:
Koukám že ti to nedalo :-D . Tak já se zeptám taky. To lehátko od Fisher Price zebra na 18 kilo, není na dítě moc měkké.

není měkké, máme ho taky-ono se to tak tváří, ale je ok :palec: to sedátko je taková dřevěná jakoby překližka navlečená v tom potahu, takže to není jen látka. Já jsem ho kupovala taky kvůli tomu, že vydrží na dýl,ale náš malý stejně neposedí, takže už je stejně dávno na půdě a čeká na ségru :wink: A co se týče těch vibrací…našemu se to taky moc nelíbilo, tak jsem mu to ani nezapínala. Lákalo ho to, až byl větší, tak to chodil pořád zapínat a zkoumat a pak to tu vrčelo i přes noc, než jsem na to přišla :lol: takže u nás k uklidnění mimča rozhodně ne, spíš k ukojení zvídavosti batolete :mrgreen: a ani ve svém okolí neslyším nějak, že by z toho mimča byly nadšené a opravdu je to uklidňovalo. U kohosi jsem kdysi slyšela, že jo, ale to byl minimální případ, spíš převažuje, že ne. Takže teĎ už bych ho taky nekupovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7782
16.11.10 17:51
kacusek píše:
tohle se mi líbí
http://www.babyhit.cz/…est/d-71419/ :palec:

tak tohle jsem kamarádce na MMB sehnala za 450 korun,funkční.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7782
16.11.10 17:53
kacusek píše:
nebo tenhle je krasný ale taky vibrační…
http://www.malvik.cz/…rtni-lehatko

už vidím jak vypadá pro zásahu příkrmů naší mladé :lol: :lol: a zas tak dobře ta mrkev dolů nejde. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5429
16.11.10 18:40

Tak já se přidám jako jedna z mála ,že vibrace určitě ano-malému se to líbylo krásně v tom usínal.Měla jsem Kick a Play od Fisher price byla tam i světla co blikala a hudba.U nožiček dvě klapky,jem mimi kope lehátko hraje-strašně se v tom vyřádil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7954
16.11.10 18:50

Ahoj

já jsem spokojená s vibračním lehátkem Fisher Price (do 18kg).
Vibrace nám pomohli hlavně na prdíky! :palec:
Docela ho to uklidňovalo! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7782
16.11.10 19:18
Sunnny píše:
Tak já se přidám jako jedna z mála ,že vibrace určitě ano-malému se to líbylo krásně v tom usínal.Měla jsem Kick a Play od Fisher price byla tam i světla co blikala a hudba.U nožiček dvě klapky,jem mimi kope lehátko hraje-strašně se v tom vyřádil.

přesně tohle máme a bezva :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9066
16.11.10 20:01

Mame to od Fisher Price od miminka po batole (do 18kg) a mala se v nem jeste ted v necelem roce krmi a pije, vyuzivame ho maximalne. Vibrace jsme nepouzili, ale lehatko jen do 9kg bych nekupovala, myslim, ze ho deti vyuziji dele. U nas je permanenci desetkrat denne :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí