Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Tak jsem byla na dalsi kontrole,dr.predepsal magnosolv a nakazal klid,pokud do dvou dnu neprestanu spinit,tak hrozi nemocnici.
.kontroloval i mimiska,srdicko tluce ale i tak premyslim co se to deje tam uvnitr?…holky co jste popripade taky skoncily v nemocnici,co tam s vama delali a jak dlouho jste tam musely byt?
Ahoj,
já teda nešpinila, ale měla velké bolesti a byla jsem tam týden, musela jsem jen ležet a brala nějaké prášky co mi tam dávali…
Znám pár kamarádek co špinili, ale prý to bylo v době kdy měli dostat menstruaci, tak proto… neboj, určitě to bude v pořádku, hlavně se snaž být co nejvíc v klidu
![]()
Ahoj,
já byla ve špitálu kvůli špinění a Uz mi zjitil hematom.Byla jsem tam 8 dnů(vlastně dokud se to nezlepšilo).Brala jsem nějaké prášky na ten hematom,udržení těhu a aby mi přestala pracovat děloha…Měla jsem úplný klid na lůžku(nemohla jsem pomalu ani sedět) jen na wc,do sprchy a do posletele.Aď ti to dobře dopadne ![]()
Ahoj,ja jsem pri 1 tehu spinila ve32mes po sexu asi pul hodky i presto si me nechali tyden v nemocnici,kazdou chvily mi delali ultazvuk a prala jsem nejake prasky,jinak v poho
dekuji holky
,doufam ze se nemocnici vyhneme
ja prave zacla spinit kolem 12tt po sexu tak jsme dali pauzu na radu dr.a od te doby byl klid a ted uz spinim po druhe bez sexu a jeste zaclo tvrdnout brusko ![]()
Já špinila v 15.tt. a pak ve 20.tt. Vždy to trvalo tak 2 dny…tmavě hnědý výtok…prostě starší krev. Můj kamarád - porodník mi tehdy říkal…zklidnit, a nechodit moc do schodů, žádné otřesy a z léků doporučil Ascorutin, ale ten jsem doma neměla a pomohl jen ten klidnější režim. Ale úplně jsem taky neležela…mám doma malou cácorku ![]()
Já jsem krvácela v 7-8tt zjistili mi hematom a týden jsem ,ležela v nemocnici dávali mi ascolutin.